ehh...man mieli visi visi Queen klipai ;] bet ypač mielas gal "Bohemian Rhapsody"...daug prisiminimu sukelia ;]
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
man visai grazus madonnos - frozen, robbie williams - eternity, shakiros - the one (toks teigiamas ir siltas)...
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
Man klipai negražūs. Man jie geri. Tai va, geri klipai:
Guns n' Roses - November Rain
Guns n' Roses - Don't Cry
Guns n' Roses - Sweed child o'mine
Queen - Show must go on
Audioslave - Doesn't remind me
AcDc - Thunderstruck
AcDc klipai (vien jau 'tango su gitara', kaip kažkas išsireiškė)
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
2006 m. balandžio 26 d. 00:55:33
Kažkuo ypatingas yra Bjork - All Is Full Of Love...
Daug tų klipų, tik nevalia man jų dabar prisiminti.
2006 m. balandžio 25 d. 23:59:11
2006 m. sausio 2 d. 16:58:48
Garbage - Androgyny... siaip, prisiminiau
2005 m. gruodžio 29 d. 16:48:49
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2005 m. spalio 31 d. 10:55:30
2005 m. spalio 31 d. 09:54:12
2005 m. spalio 31 d. 09:38:17
2005 m. spalio 31 d. 09:20:48
garbage - only happy when it rains
mindless self indulgence - bring the pain
2005 m. spalio 31 d. 09:12:09
2005 m. spalio 20 d. 15:56:09
2005 m. spalio 18 d. 14:01:23
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
2005 m. spalio 16 d. 10:17:00
2005 m. spalio 16 d. 06:54:28
2005 m. spalio 15 d. 19:56:09
Guns n' Roses - November Rain
Guns n' Roses - Don't Cry
Guns n' Roses - Sweed child o'mine
Queen - Show must go on
Audioslave - Doesn't remind me
AcDc - Thunderstruck
AcDc klipai (vien jau 'tango su gitara', kaip kažkas išsireiškė)
2005 m. spalio 15 d. 19:52:45
2005 m. spalio 15 d. 13:24:02
2005 m. spalio 15 d. 12:58:40
2005 m. rugpjūčio 20 d. 13:51:44
2005 m. rugpjūčio 10 d. 23:50:36
2005 m. rugpjūčio 10 d. 21:25:14