neruse rašė: Jooo, labai ilgą laiką Meg su Jack laikiau broliu ir seserimi. Prisimenu, kai sužinojau, buvau ištikta lengvo šokelio
O šiti tai greitai susižadėjo.
Aš kai pradėjau domėtis taip ir nesupratau, ar jie sutuoktiniai, ar brolis ir sesuo. Po kelių mėnesių išsiaiškinau. Fanė nuo pradžios? (turiu omeny komercinės pradžios, White Blood Cells)
Prašysiu aš išleisto iš butelio džino,
Kad vietoj pilko lietaus limonadas tik lytų.
Ir vietoj komunalkės – naujo limuzino,
Kurį pro langus visi kaimynai matytų!
O 9 vaikus Dzeksonas tiesiog vyebal. Nes dabar po filmo ir pilnos istorijos as ir pats tikiu tais kaltinimais. Galetu dirbt LT vyskupijoje, bliamba. Neprilygtu Svedaviciui ar Gulbinovičiui. Bet stengtusi
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
2009 m. gegužės 6 d. 15:47:41
Jooo, labai ilgą laiką Meg su Jack laikiau broliu ir seserimi. Prisimenu, kai sužinojau, buvau ištikta lengvo šokelio
Aš kai pradėjau domėtis taip ir nesupratau, ar jie sutuoktiniai, ar brolis ir sesuo. Po kelių mėnesių išsiaiškinau. Fanė nuo pradžios? (turiu omeny komercinės pradžios, White Blood Cells)
2009 m. gegužės 6 d. 08:08:13
2009 m. gegužės 5 d. 21:20:02