Plantas visiems laikams įėjo į roko vokalistų Olimpą. Jo dainavimo maniera - aukštos užtęstos natos pereinančios į aimaną - tapo mėgdžiojimo objektu ne vienam dainininkui. Great White, Kingdom Come kaip pavyzdžiai, kur vokalistas tiesiog preciziškai stengėsi perimti Planto tembrą ir manieras. Razultatas beveik visada vienas - atsiranda susierzinimas, nes klausytojas nevalingai ima ieškoti skirtumų,niuansų ir jų radęs vertina kaip dainavimo broką. Išimtis Wolfmother, kur Planto fenomenas šmėkščioja epizodiškai.
LoseControl rašė: Jeigu jėga, tai nesinervink, per daug temų nebus.
Pritariu
Yra diskusijos koknrečioms grupėms/nariams, jų puslapiuose.
Tiesiog, kad nebūtų šimtas kone vienodų temų
O šiaip, Plant'as jėga
jie visi kure ir rase dainu zodzius, karjeros pradzioje dazniausiai budavo Plant/Page, pirmame ju albume ,,Led Zeppelin I" Plant'as parase vos 1 daina, visa kita dare Page'as, Jones ir Bonham'as, paskutiniame ju albume ,,In Through The Out Door" 5 ar 6 dainas is 7 parase John Paul Jones (kaikurias kartu su Plan'tu ir Page'u), ivairiai budavo su tais rasimais
Labai patinka jo balsas, labai išsiskiriantis, mėgstu tokius. Atrodo, kad jam tiktų bet kokį stilių padainuoti. O jis rašo žodžius LedZep'ams ar Page'as?
LedZep rašė: =D ramiai, juk as zinau kad cia tik tavo nuomone ,man tiesiog smalsu ir tiek, nereikia cia isterikuot =DDD , paprasciausiai man paciam idomu pasidare tai sakau kad parekomeduotum kokia daina ar ka o dabar cia isvis...
O suprasti galima buvo visiškai kitaip. Anyway, parašiau tau į PŽ apie dainas ir t.t.
=D ramiai, juk as zinau kad cia tik tavo nuomone ,man tiesiog smalsu ir tiek, nereikia cia isterikuot =DDD , paprasciausiai man paciam idomu pasidare tai sakau kad parekomeduotum kokia daina ar ka o dabar cia isvis...
LedZep rašė: parasiau kaip galvoju jei nepatink neskaityk nemonu reiks
Galvot nieks netrukdo. Bet prieš reiškiantis, neprošal būtų perskaityti kas yra parašyta ir nesikabinėti.
jei nori kad nesikabinetu reikia rasyt aiskiai ir pagrysti savo nuomone .Gerai pateik pvz albumu ar dainos ar live koncerto kuris tavo nuomone ''praspjauna'' lz ir paaiskink kodel taip manai.
Dievaži, žmogau... Argi aš jau kartą ne aiškiai pasakiau? Gerai cituoju:
Blackened rašė: tiek savo solinės karjeros laikotarpiu, kuris MAN ASMENIŠKAI kartais ir pačius LZ 'praspjauna'
Dabar įsiskaityk ir gal pagaliau suprasi, nes man jau atsibodo. Aš pasakiau savo nuomonę, kurios taisykle nelaikau. Nesakau, kad Plant'as geresnis už LZ, bet kai kurios jo dainos MAN ASMENIŠKAI (kad ir 29 palms arba Ship of Fools) yra ne ką prastesnės (o tiksliau pasakius, labiau mėgstamos nei kai kurie LZ kūriniai). Kaip matai, čia ne kažkokie techniniai lyginimai ir panašiai, o grynai skonio reikalas, dėl kurio vargu, ar turėčiau tau aiškintis. Patsai nuo pat pradžių jau nesupratai, ką norėjau pasakyti. ir taip jau nebe pirmą kartą. Tikiuosi supratai, ką norėjau pasakyti ir ką reiškia "asmeniškai". Dar matai reikalą ginčytis? Aš ne, o jeigu tamstai taip knieti, tai rašyk PŽ, nėra ko teršti temos.
jei nori kad nesikabinetu reikia rasyt aiskiai ir pagrysti savo nuomone .Gerai pateik pvz albumu ar dainos ar live koncerto kuris tavo nuomone ''praspjauna'' lz ir paaiskink kodel taip manai.
Blackened rašė: Plant'as yra nerealus. Tiek su Led Zeppelin, tiek savo solinės karjeros laikotarpiu, kuris man asmeniškai kartais ir pačius LZ 'praspjauna'. Daugiau nei puikus, įdomus vokalas, o jau manierų ir charizmos galima tik pavydėti. Na, nuostabus jis.
Nu kazkaip juokingai skamba kad planto soline karjera 'praspjauna' LZ, to nebuvo nera ir nebus.
Visų pirma, patarčiau tamstai išmokti skaityti ir įsiskaityti. Aš parašiau "man asmeniškai". Kadangi tai yra mano subjektyvi nuomonė, aš netaikau jos kaip taisyklės, o tamsta būtent taip interpretuoja. Todėl savo pastebėjimus 'juokingai skamba' kitą kartą pasilaikyk sau, nes dabar toks kabinėjimasis atrodo mažų mažiausiai kvailas. Visų antra, galėtum atkreipti dėmesį į žodį 'kartais'. Tai reiškia, jog nesakau, kad absoliuti dauguma Plant'o solinių darbų man asmeniškai lenkia LZ kūrybą, bet tokių dainų tikrai yra.
Blackened rašė: Plant'as yra nerealus. Tiek su Led Zeppelin, tiek savo solinės karjeros laikotarpiu, kuris man asmeniškai kartais ir pačius LZ 'praspjauna'. Daugiau nei puikus, įdomus vokalas, o jau manierų ir charizmos galima tik pavydėti. Na, nuostabus jis.
Nu kazkaip juokingai skamba kad planto soline karjera 'praspjauna' LZ, to nebuvo nera ir nebus.
RaptorJM rašė: Ei nu, čia jau spam'as. Page'as, Plant'as, dar Young'ą mačiau. Kam to reik?
Ka siulai? Gal Britney Spears aptarinejam tada
Plant'as yra nerealus. Tiek su Led Zeppelin, tiek savo solinės karjeros laikotarpiu, kuris man asmeniškai kartais ir pačius LZ 'praspjauna'. Daugiau nei puikus, įdomus vokalas, o jau manierų ir charizmos galima tik pavydėti. Na, nuostabus jis.
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Ka manot apie si atlikeja, Led Zeppelin vokalista?
2012 m. gruodžio 16 d. 11:25:02
Alvydui1 pilnas pritarimas,plantas unikalus ir nepakartojamas...
2012 m. gegužės 3 d. 20:16:11
Plantas visiems laikams įėjo į roko vokalistų Olimpą. Jo dainavimo maniera - aukštos užtęstos natos pereinančios į aimaną - tapo mėgdžiojimo objektu ne vienam dainininkui. Great White, Kingdom Come kaip pavyzdžiai, kur vokalistas tiesiog preciziškai stengėsi perimti Planto tembrą ir manieras. Razultatas beveik visada vienas - atsiranda susierzinimas, nes klausytojas nevalingai ima ieškoti skirtumų,niuansų ir jų radęs vertina kaip dainavimo broką. Išimtis Wolfmother, kur Planto fenomenas šmėkščioja epizodiškai.
2009 m. gegužės 10 d. 16:41:45
Jeigu jėga, tai nesinervink, per daug temų nebus.
Pritariu
2009 m. gegužės 7 d. 20:57:20
2009 m. gegužės 7 d. 19:09:56
Ei nu, čia jau spam'as. Page'as, Plant'as, dar Young'ą mačiau. Kam to reik?
Yra diskusijos koknrečioms grupėms/nariams, jų puslapiuose.
Tiesiog, kad nebūtų šimtas kone vienodų temų
O šiaip, Plant'as jėga
2009 m. gegužės 7 d. 10:48:16
Labai patinka jo balsas, labai išsiskiriantis, mėgstu tokius. Atrodo, kad jam tiktų bet kokį stilių padainuoti. O jis rašo žodžius LedZep'ams ar Page'as?
jie visi kure ir rase dainu zodzius, karjeros pradzioje dazniausiai budavo Plant/Page, pirmame ju albume ,,Led Zeppelin I" Plant'as parase vos 1 daina, visa kita dare Page'as, Jones ir Bonham'as, paskutiniame ju albume ,,In Through The Out Door" 5 ar 6 dainas is 7 parase John Paul Jones (kaikurias kartu su Plan'tu ir Page'u), ivairiai budavo su tais rasimais
2009 m. gegužės 7 d. 07:24:34
2009 m. gegužės 7 d. 01:10:36
=D ramiai, juk as zinau kad cia tik tavo nuomone ,man tiesiog smalsu ir tiek, nereikia cia isterikuot =DDD , paprasciausiai man paciam idomu pasidare tai sakau kad parekomeduotum kokia daina ar ka o dabar cia isvis...
O suprasti galima buvo visiškai kitaip. Anyway, parašiau tau į PŽ apie dainas ir t.t.
2009 m. gegužės 7 d. 01:03:53
2009 m. gegužės 7 d. 00:55:54
parasiau kaip galvoju jei nepatink neskaityk nemonu reiks
Galvot nieks netrukdo. Bet prieš reiškiantis, neprošal būtų perskaityti kas yra parašyta ir nesikabinėti.
Dievaži, žmogau... Argi aš jau kartą ne aiškiai pasakiau? Gerai cituoju:
tiek savo solinės karjeros laikotarpiu, kuris MAN ASMENIŠKAI kartais ir pačius LZ 'praspjauna'
2009 m. gegužės 7 d. 00:44:47
2009 m. gegužės 7 d. 00:35:48
2009 m. gegužės 6 d. 23:54:30
2009 m. gegužės 6 d. 23:46:44
2009 m. gegužės 6 d. 23:03:01
Plant'as yra nerealus. Tiek su Led Zeppelin, tiek savo solinės karjeros laikotarpiu, kuris man asmeniškai kartais ir pačius LZ 'praspjauna'. Daugiau nei puikus, įdomus vokalas, o jau manierų ir charizmos galima tik pavydėti. Na, nuostabus jis.
Visų pirma, patarčiau tamstai išmokti skaityti ir įsiskaityti. Aš parašiau "man asmeniškai". Kadangi tai yra mano subjektyvi nuomonė, aš netaikau jos kaip taisyklės, o tamsta būtent taip interpretuoja. Todėl savo pastebėjimus 'juokingai skamba' kitą kartą pasilaikyk sau, nes dabar toks kabinėjimasis atrodo mažų mažiausiai kvailas. Visų antra, galėtum atkreipti dėmesį į žodį 'kartais'. Tai reiškia, jog nesakau, kad absoliuti dauguma Plant'o solinių darbų man asmeniškai lenkia LZ kūrybą, bet tokių dainų tikrai yra.
2009 m. gegužės 6 d. 22:44:07
2009 m. gegužės 6 d. 22:11:56
Ei nu, čia jau spam'as. Page'as, Plant'as, dar Young'ą mačiau. Kam to reik?
2009 m. gegužės 6 d. 22:10:36
2009 m. gegužės 6 d. 22:00:24
2009 m. gegužės 6 d. 21:44:34