Kad ir koks geras A. Young'as bebūtų, kuo toliau tuo labiau man jis blanksta tarp kitų gitaristų. Ypač dėl to, kad jo apranga ir elgesys yra tokia siaubingai svarbi jo populiarumo dalis.
Malcolm'as irgi geras gitaristas, jis tas, kuris labiausiai prisidejo prie AC/DC susikurymo, be jo kazin ar butu AC/DC
Angus Young geresnis, kuris kitas gitaristas galetu buti labiau isijautes i gitaros skambesi kaip jis? Grimasos pas ji neapsurdiskos, gal tiesiog jam taip geriau grojasi arba rytma geriau jaucia, dauguma tokiu gitaristu arba bugninku daro ivairias grimasas, kad neiskryst is rytmo (kazkur skaiciau )
O apranga irgi nesakyciau, kad tokia jau labai apsurdika, nors ir kaip keistai atrodo 54-eriu metu vyras su mokykline uniforma, bet kadangi cia jau tapo tas kaip jo pakrindinis simbolis, tai kodel jos nedeveti jam?
P.S. 1973m sesuo jam patare per koncertus ir visur kas susije su AC/DC deveti mokykline uniforma, del paprastu dalyku: isskyrtinumo ir isgarsejimo
Geras gitaristas. Bet, nesakyčiau, kad man jis patiktų smarkiai.
metalikas rašė: anties judesys ( duckwalk ) istikruju yra sukurtas Chuck'o Berry'o. Gaila kad dauguma mano jog tai Angus'o isradimas. beje Angusas kietas, labai kietas gitaristas, gerai groja, man asmeniskai jis vienas is geresniu gitaristu
metalikas rašė: anties judesys ( duckwalk ) istikruju yra sukurtas Chuck'o Berry'o. Gaila kad dauguma mano jog tai Angus'o isradimas. beje Angusas kietas, labai kietas gitaristas, gerai groja, man asmeniskai jis vienas is geresniu gitaristu
anties judesys ( duckwalk ) istikruju yra sukurtas Chuck'o Berry'o. Gaila kad dauguma mano jog tai Angus'o isradimas. beje Angusas kietas, labai kietas gitaristas, gerai groja, man asmeniskai jis vienas is geresniu gitaristu
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2011 m. sausio 8 d. 13:07:26
2010 m. gruodžio 30 d. 00:40:48
2010 m. gruodžio 30 d. 00:40:48
2010 m. gruodžio 29 d. 16:54:04
2010 m. gruodžio 29 d. 16:51:36
2009 m. lapkričio 21 d. 20:40:15
2009 m. lapkričio 21 d. 19:54:07
2009 m. lapkričio 15 d. 15:00:58
2009 m. spalio 26 d. 13:17:39
nezinau kodel, bet mane labiau zavi jo brolis - malcolm young, nors paprastai koncertuose tik stovi ir groja (tikiuos vardo nesumaisiau)
Malcolm'as irgi geras gitaristas, jis tas, kuris labiausiai prisidejo prie AC/DC susikurymo, be jo kazin ar butu AC/DC
2009 m. spalio 25 d. 16:13:33
2009 m. gegužės 10 d. 16:36:34
2009 m. gegužės 8 d. 16:08:06
2009 m. gegužės 8 d. 16:03:49
2009 m. gegužės 8 d. 13:24:40
O apranga irgi nesakyciau, kad tokia jau labai apsurdika, nors ir kaip keistai atrodo 54-eriu metu vyras su mokykline uniforma, bet kadangi cia jau tapo tas kaip jo pakrindinis simbolis, tai kodel jos nedeveti jam?
P.S. 1973m sesuo jam patare per koncertus ir visur kas susije su AC/DC deveti mokykline uniforma, del paprastu dalyku: isskyrtinumo ir isgarsejimo
2009 m. gegužės 7 d. 22:13:52
2009 m. gegužės 7 d. 21:58:56
2009 m. gegužės 7 d. 21:50:13
anties judesys ( duckwalk ) istikruju yra sukurtas Chuck'o Berry'o. Gaila kad dauguma mano jog tai Angus'o isradimas. beje Angusas kietas, labai kietas gitaristas, gerai groja, man asmeniskai jis vienas is geresniu gitaristu
Bet ar Chuck'as galėtų taip juokingai padaryti?
manau kad galetu =]
pvz
2009 m. gegužės 7 d. 21:00:12
Bet ar Chuck'as galėtų taip juokingai padaryti?
2009 m. gegužės 7 d. 20:35:52
2009 m. gegužės 7 d. 11:30:40