KaunasLad rašė: kiekvienoje "normalioje" Europos šalyje futbolas populiariausia sporto šaka..tik pas mus, kur Mia geriausia metų dainininkė ir Rimiškis - metų gitaros meistras, krepšinis pirmauja..totalus šūdas.
Tu gal gydikis, rubuili parše. Nesidrabstyk čia savo šūdais, po kuriais savam mėšlyne maudais.
"No one like's us, we don't care". hahahaha. geras parašas pas krepšinio hools'ą; )
KaunasLad rašė: kiekvienoje "normalioje" Europos šalyje futbolas populiariausia sporto šaka..tik pas mus, kur Mia geriausia metų dainininkė ir Rimiškis - metų gitaros meistras, krepšinis pirmauja..totalus šūdas.
Tu gal gydikis, rubuili parše. Nesidrabstyk čia savo šūdais, po kuriais savam mėšlyne maudais.
bl, tu nors vieną normalų argumentą gali čia išdėstyti? aš tave lygiai taip pat galiu gandonu išvadinti, kad ir tiesiai į akis. so? internetinis karys..
iš kitos pusės futbolas brangus sportas, reikia gerų stadionų kad būtų kur kojas pamankštint o ką mes lietuvoj turim? žo nenuostabu kad kašis yra sportas nr vienas šaly kur visos kitos sporto šakos taip šūdinai remiamos kad nu sry man trūksta žodžių turim vieną arkliuką ir jojam
(kažkokia proza su tautosakos elementais man šiandien užėjo.DD)
EgzistencinisNerimas rašė: krč esmės nekeičia kad tu nesupranti mano bajerių. futikas amžinas sportas nr vienas PASAULY todėl prašom nukelt savo kepką ir vsio užteks čia tų diskusijų
Pasaulis ne Lietuva. O Lietuvoje krepšinis - antroji religija
krč esmės nekeičia kad tu nesupranti mano bajerių. futikas amžinas sportas nr vienas PASAULY todėl prašom nukelt savo kepką ir vsio užteks čia tų diskusijų
Rasistai jūs.. Jeigu nežinojot JAV nėra laimėję aukso nuo 2000 Sidnėjaus olimpiados. Krepšinio madas dabar diktuoja europiečiai, krepšinį išrado baltaodis kanadietis.. Taip, kad nematau kodėl tai juodaodžių sportu galima laikyti. Nebent dėl to, kad NBA stipriausia lyga pasaulyje, nors ir joje jau eilė metų žaidžia vis daugiau ir daugiau žaidėjų iš Europos.
vinipuchas> kad ir kaip butu keista, Lietuvoj pirmiau pradetas zaist futbolas, tik kad is Amerikos Lietuviu sudaryta rinktine laimejo pirma syki ta cempa tai ir patapo toks zymus tas zaidimas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
joa bet kaip kažkas jau sakė alkoholis o ne kašis lietuvio religija
pz pagal reklamas taip išeina kad mes jau nuo kryžiuočių laikų degtinę gėrėm.DD tai ko norėt
Lietuva nuo pat XX a. pradžios įleido savo šaknis į krepšinį, krepšinis - tai, kuo gali didžiuotis visa mūsų tauta. Pažiūrėkite, kiek jaunimo kiemuose žaidžia krepšinį, kiek žiūrovų pritraukia mūsų tėvynainių rungtynės. Krepšinis - dinamiškas, techniškas žaidimas, sunku juo nesižavėti.
Paklausk, bet kurio užsieniečio, ką žinotę apie Lietuvą - iš karto pradės pyškinti apie lietuvių sugebėjimus šiame žaidime
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 13 d. 19:42:39
kiekvienoje "normalioje" Europos šalyje futbolas populiariausia sporto šaka..tik pas mus, kur Mia geriausia metų dainininkė ir Rimiškis - metų gitaros meistras, krepšinis pirmauja..totalus šūdas.
"No one like's us, we don't care". hahahaha. geras parašas pas krepšinio hools'ą; )
2008 m. vasario 13 d. 19:41:03
kiekvienoje "normalioje" Europos šalyje futbolas populiariausia sporto šaka..tik pas mus, kur Mia geriausia metų dainininkė ir Rimiškis - metų gitaros meistras, krepšinis pirmauja..totalus šūdas.
bl, tu nors vieną normalų argumentą gali čia išdėstyti? aš tave lygiai taip pat galiu gandonu išvadinti, kad ir tiesiai į akis. so? internetinis karys..
2008 m. vasario 13 d. 19:38:32
2008 m. vasario 13 d. 19:35:14
2008 m. vasario 13 d. 18:31:08
(kažkokia proza su tautosakos elementais man šiandien užėjo.DD)
2008 m. vasario 13 d. 18:25:05
2008 m. vasario 13 d. 18:17:55
2008 m. vasario 13 d. 18:16:07
krč esmės nekeičia kad tu nesupranti mano bajerių. futikas amžinas sportas nr vienas PASAULY todėl prašom nukelt savo kepką ir vsio užteks čia tų diskusijų
Pasaulis ne Lietuva. O Lietuvoje krepšinis - antroji religija
2008 m. vasario 13 d. 18:13:55
2008 m. vasario 13 d. 18:11:35
ty kiek du? .DDDDDDDDDDDD
Parašyk normine Lietuvių kalba, nesupratau.
2008 m. vasario 13 d. 18:10:11
2008 m. vasario 13 d. 18:08:12
2008 m. vasario 13 d. 18:02:15
2008 m. vasario 13 d. 18:01:20
to vinipuchas:
aha, kiekvieno "tikro lietuvio" širdyje ir kraujyje beždžionių sportas; )
Ronaldinho baltaodis ane?
ir tiek tesugebėjai išbezdėti? paaiškink kuo susijęs tavo paminėtas kreivadantis brazilas su Lietuva ir lietuvių kraujo turiniu?
2008 m. vasario 13 d. 17:53:13
to vinipuchas:
Ronaldinho baltaodis ane?
2008 m. vasario 13 d. 16:46:33
Tipo labai įdomu žiūrėti į 22 žmones lakstančius palei kamuolį 90 minučių?
įdomiau nei žiūrėt į 10 žmonių vedžiojančių su savim kamuolį
nesu nei vieno nei kito sporto fanė
2008 m. vasario 13 d. 16:42:58
2008 m. vasario 13 d. 12:05:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. vasario 12 d. 19:38:43
pz pagal reklamas taip išeina kad mes jau nuo kryžiuočių laikų degtinę gėrėm.DD tai ko norėt
2008 m. vasario 12 d. 19:37:26
Paklausk, bet kurio užsieniečio, ką žinotę apie Lietuvą - iš karto pradės pyškinti apie lietuvių sugebėjimus šiame žaidime