EgzistencinisNerimas rašė: aišku fūtbolas tik na na ir GOAL! o per goal matėt kaip VISI atsistoja? per kašį retai pasitaiko
vieninteli syki kai buvau kasio varzybose visas varzybas luzau is vieno vaikinuko, kuris atsistojo ~40 kartu t.y. kai tik komanda imesdavo `D.
bet nera ka lyginti - fule zymiai geriau uz kasi. aisku, kai koks vienas juodaodis pasoka tiek, kad lankas buna akiu lygy neblogai paziuret, bet su nuostabiais goalais ir visu kitu, ak turi futbolas, nepalyginsi..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
aš ir sakau, futiką žėt - malonumas. sėdi po atviru dangum geri alų ir rūkai o jie ten bėgioja ir gainioja kamuolį ant vaiskai žalios žolės ir viskas apie ką gali galvoti tai kaip su**si asilus kitoj pusėj, ypač jeigu nelaimės, bet betkokiu atveju vis tiek bus ką veikt
o futbolas yra DALYKAS. žiūri ir lauki. ir žiūrėt gražu - žalia.DD oras grynas
Whata fuck ?! Kokio dar alaus ?! Per futbolo varžybų stebėjimą šiaip šio gėrimo sunaudojama daug daugiau, bet kadangi Lietuvoje populiaresnis krepšinis, tai..
Tikram lietuviui - krepšinis įaugęs į kraują.
vinipuchas>> o atseit neįdomu? sakau jūs krepšinio fanai, jums kad tik greičiau sumėtytų ir einat įkalt ko nors stipresnio alų
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 12 d. 19:29:45
aišku fūtbolas tik na na ir GOAL! o per goal matėt kaip VISI atsistoja? per kašį retai pasitaiko
vieninteli syki kai buvau kasio varzybose visas varzybas luzau is vieno vaikinuko, kuris atsistojo ~40 kartu t.y. kai tik komanda imesdavo `D.
bet nera ka lyginti - fule zymiai geriau uz kasi. aisku, kai koks vienas juodaodis pasoka tiek, kad lankas buna akiu lygy neblogai paziuret, bet su nuostabiais goalais ir visu kitu, ak turi futbolas, nepalyginsi..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. vasario 12 d. 19:21:10
2008 m. vasario 12 d. 19:17:58
vinipuchas>> o atseit neįdomu? sakau jūs krepšinio fanai, jums kad tik greičiau sumėtytų ir einat įkalt ko nors stipresnio alų
Whata fuck ?! Kokio dar alaus ?! Per futbolo varžybų stebėjimą šiaip šio gėrimo sunaudojama daug daugiau, bet kadangi Lietuvoje populiaresnis krepšinis, tai..
Tikram lietuviui - krepšinis įaugęs į kraują.
2008 m. vasario 12 d. 18:57:28
2008 m. vasario 12 d. 18:48:49
2008 m. vasario 12 d. 18:45:57
2008 m. vasario 12 d. 18:45:16
2008 m. vasario 12 d. 18:42:47
2008 m. vasario 12 d. 18:35:10
2008 m. vasario 12 d. 18:30:22
2008 m. vasario 12 d. 18:25:54
2007 m. liepos 19 d. 17:54:10
2007 m. birželio 23 d. 21:38:10
2007 m. sausio 14 d. 12:02:18