Lukuosius rašė: Futbolas amžinai!! Nekenčiu tų žmonių kurie sako jog ten 22 durniai vaikosi kamuolį... Kur jūs matę jog futbole visi vaikytųsi kamuolį? Šiame žaidime visi turi pozicijas ir jų laikosi. Kaip tik ši frazė labiau tiktų krepšiniui Nes jie tikrai paskui kamuolį bėgioja visi
Man tai nesvarbu, krepšinis, futbolas, beisbloas, regbis.. bet nu... nuuuuuu tu ir kiauuuras iš didžiosios K. Kaip tokius šedevrus reik suregzti. O kur tu matei krepšinyje kad visi vaikytųsi kamuolį? Ten žaidėjai neturi pozicijų? Gal bulves kasą?
O jeigu offtopic: Lietuvos futbolas eina į priekį, stipriai progresuojam, prieš futbolo dievus Ukraina 0:4, o prieš grandus baltarusius tik 0:2, žiūrėk dar per atrankines išmoksim ir minimaliu rezultatu pralaimėt, ot tai šventė būtų ant visos Lietuvos!
Futbolas amžinai!! Nekenčiu tų žmonių kurie sako jog ten 22 durniai vaikosi kamuolį... Kur jūs matę jog futbole visi vaikytųsi kamuolį? Šiame žaidime visi turi pozicijas ir jų laikosi. Kaip tik ši frazė labiau tiktų krepšiniui Nes jie tikrai paskui kamuolį bėgioja visi
Futbolas amžinai!! Nekenčiu tų žmonių kurie sako jog ten 22 durniai vaikosi kamuolį... Kur jūs matę jog futbole visi vaikytųsi kamuolį? Šiame žaidime visi turi pozicijas ir jų laikosi. Kaip tik ši frazė labiau tiktų krepšiniui Nes jie tikrai paskui kamuolį bėgioja visi
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. rugpjūčio 13 d. 12:25:07
Futbolas amžinai!! Nekenčiu tų žmonių kurie sako jog ten 22 durniai vaikosi kamuolį... Kur jūs matę jog futbole visi vaikytųsi kamuolį? Šiame žaidime visi turi pozicijas ir jų laikosi. Kaip tik ši frazė labiau tiktų krepšiniui
Man tai nesvarbu, krepšinis, futbolas, beisbloas, regbis.. bet nu... nuuuuuu tu ir kiauuuras iš didžiosios K. Kaip tokius šedevrus reik suregzti. O kur tu matei krepšinyje kad visi vaikytųsi kamuolį? Ten žaidėjai neturi pozicijų? Gal bulves kasą?
O jeigu offtopic: Lietuvos futbolas eina į priekį, stipriai progresuojam, prieš futbolo dievus Ukraina 0:4, o prieš grandus baltarusius tik 0:2, žiūrėk dar per atrankines išmoksim ir minimaliu rezultatu pralaimėt, ot tai šventė būtų ant visos Lietuvos!
2010 m. rugpjūčio 13 d. 03:32:03
2010 m. rugpjūčio 13 d. 03:32:02
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:05:35
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:03:07
2010 m. rugpjūčio 12 d. 17:36:44
2010 m. rugpjūčio 12 d. 14:19:52
2010 m. rugpjūčio 12 d. 10:22:35
2010 m. liepos 29 d. 16:18:54
2010 m. liepos 8 d. 22:17:23
2010 m. liepos 2 d. 19:31:49
2010 m. liepos 2 d. 19:22:20
na , o man nepatinka krepšinis. Geriau pasirinkčiau žiūrėti futbolą negu krepšinį.
2010 m. liepos 2 d. 17:23:50
2010 m. liepos 2 d. 13:42:45
2010 m. liepos 2 d. 11:44:55
2010 m. liepos 1 d. 22:08:26
2010 m. liepos 1 d. 22:00:27
2010 m. liepos 1 d. 21:56:25
2010 m. liepos 1 d. 21:51:12
2010 m. liepos 1 d. 20:41:12
Man krepšinis. Futbolą žiūrių tik per čempionatus.
Man taip pat. Kai baigiasi futbolo čempionatas jo dar mėnesį trūksta, o krepšinio visus metus