Ne apie PC fule snekam . Ant PC kiekvienas asas lost visus sportas.
nu o ar as sakiau ant PC? tavo humoro kasyklos aisku neissemiamos,bet kai neturi ka rasyt,tai ir nereik... eik pametyk i kase savo NBA 2k8, jei ji turi,pasijusi asu, o ne cia savo nesamoningais bandanciais izeisti komentarais tersk diskusijas
Tai as normaliai jauciuos krepsinio aikstelej, ir zaist sekasi visai neprastai, beje del PC - 2k8 sudas.
Ne apie PC fule snekam . Ant PC kiekvienas asas lost visus sportas.
nu o ar as sakiau ant PC? tavo humoro kasyklos aisku neissemiamos,bet kai neturi ka rasyt,tai ir nereik... eik pametyk i kase savo NBA 2k8, jei ji turi,pasijusi asu, o ne cia savo nesamoningais bandanciais izeisti komentarais tersk diskusijas
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
inarauze rašė: Krepsinis, matyt todel, kad po trenkes labai daznai zaizdavau kase Beje, tos futbolo taisykles tikrai nelabai suprantamos.
Dėl taisyklių sutinku
kai jie ten visi stumdosi ir griuvinėja prie vartų artėjant lemtingai akimirkai, tai nieko...ką tu atistoja ir kovoja toliau, o jei kur šiaip balamutindami vidury aikštės nugriauna viens kitą, tai raitosi ant žemės, žliumbia, ir juos išneša su neštuvais
Kartais toks jausmas, kad per savaitę jiem 6 pamokos futbolo, ir viena vaidybos
nežada gyvinti niekas, marods tik buvo tokie svaičiojimai, o ne rimtos mintys. nebent klystu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Ten kur Lietuviai, ten ir aš
O jei rimtai, tai futbolą man žiūrėti įdomiau. Bet nelabai patinka man ta mintis, kad jį žada "pagyvinti"...(praplėsti vartus į aukštį ir į plotį, kad būtų įmušama daugiau įvarčių) man patinka taip, kaip yra
Bet kai rodo krepšinį, būtinai žiūriu
Aš futbolą žiuriu dažnokai, bet dažniausiai per internetą ir tai tik anglų klubų ir rinktinių čempus. O krepšinį tai NBA rungtynės (Kogero apie ~70 Celtics sezono tesioginių transliacijų rytais) Lietuvos komandų (L.Ryto ir Žalgirio) rugntynes, Eurolyga, LKL, BBL. Žodžiu, krepšinio daug daugiau. Beto pats aktyviai žaidžiu krepšinį, šiame sezone, sužaidėm 48 rungtynes. Savaime aišku - krepšinis. Nors vitik pripažystu - Futbolas numeris vienas pasaulyje.
Satnamodas rašė: nepyk, bet apgailėtina... juk futbolas tai išvis kažkoks parpastas sportas. Vat krepšinyje yra ten visokių taisyklių kažkokių nepričiom, o futbole yra užribis, nuošalė, bauda, ir pendelis visx lygtais
Esme ne tame, kuriame is ju daugiau sudetingesniu taisykliu. O tame, kad krepsini ziuriu dazniau ir juo domiuosi kur kas labiau. Todel, normalu, kad futbolo taisykles man maziau suprantamos.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. lapkričio 9 d. 09:33:08
Futbolas, smarkiai.
Ne apie PC fule snekam .
Tai as normaliai jauciuos krepsinio aikstelej, ir zaist sekasi visai neprastai, beje del PC - 2k8 sudas.
2008 m. lapkričio 5 d. 12:46:58
visom keturiom.
mano domėjimasis krepšiniu pranyko.
o futbolo pamėgimui manau turėjo įtakos Euro čempas. ;>
2008 m. spalio 25 d. 18:57:11
2008 m. spalio 15 d. 14:31:38
2008 m. spalio 15 d. 12:56:33
2008 m. spalio 15 d. 00:20:28
2008 m. spalio 9 d. 17:56:57
Futbolas, smarkiai.
Ne apie PC fule snekam .
2008 m. spalio 9 d. 11:22:32
Futbolas, smarkiai.
Ne apie PC fule snekam .
2008 m. spalio 7 d. 18:05:52
2008 m. spalio 7 d. 16:33:32
2008 m. spalio 7 d. 16:02:26
2008 m. birželio 29 d. 13:26:38
nežada gyvinti niekas, marods tik buvo tokie svaičiojimai, o ne rimtos mintys. nebent klystu.
Na, gal klystu aš...tik sakau ką girdėjau
2008 m. birželio 29 d. 13:25:48
Krepsinis, matyt todel, kad po trenkes labai daznai zaizdavau kase
Dėl taisyklių sutinku
kai jie ten visi stumdosi ir griuvinėja prie vartų artėjant lemtingai akimirkai, tai nieko...ką tu atistoja ir kovoja toliau, o jei kur šiaip balamutindami vidury aikštės nugriauna viens kitą, tai raitosi ant žemės, žliumbia, ir juos išneša su neštuvais
Kartais toks jausmas, kad per savaitę jiem 6 pamokos futbolo, ir viena vaidybos
2008 m. birželio 29 d. 13:25:18
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 29 d. 13:23:07
O jei rimtai, tai futbolą man žiūrėti įdomiau. Bet nelabai patinka man ta mintis, kad jį žada "pagyvinti"...(praplėsti vartus į aukštį ir į plotį, kad būtų įmušama daugiau įvarčių) man patinka taip, kaip yra
Bet kai rodo krepšinį, būtinai žiūriu
2008 m. birželio 28 d. 22:48:35
2008 m. birželio 28 d. 20:03:53
2008 m. birželio 20 d. 00:29:22
2008 m. birželio 20 d. 00:25:24
nepyk, bet apgailėtina...
Esme ne tame, kuriame is ju daugiau sudetingesniu taisykliu. O tame, kad krepsini ziuriu dazniau ir juo domiuosi kur kas labiau. Todel, normalu, kad futbolo taisykles man maziau suprantamos.
2008 m. birželio 20 d. 00:12:04
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.