o kas sakė, kad ne tyčia erzinu? bet vistiek gerą šovei. užmėtai porą taisyklių a la koks futbolas paprastas, o paskui, jeigu jau būtum norėjęs ilgai terštis tai būtum parodęs, kad jis ne ką paprastesnis už krepšinį..?
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Satnamodas rašė: nepyk, bet apgailėtina... juk futbolas tai išvis kažkoks parpastas sportas. Vat krepšinyje yra ten visokių taisyklių kažkokių nepričiom, o futbole yra užribis, nuošalė, bauda, ir pendelis visx lygtais
va štai ir parodai savo išmanymą. visų pirma ne visi nuošalę supranta. daug vingrybių, kada kamuolys žadžiamas, kada ne, pranašumo taisyklė, ir šiaip sudėtingumas su pražangom, kortelėm. ne visi skiria net laisvą smūgį nuo baudos smūgio.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nepyk, bet apgailėtina... juk futbolas tai išvis kažkoks parpastas sportas. Vat krepšinyje yra ten visokių taisyklių kažkokių nepričiom, o futbole yra užribis, nuošalė, bauda, ir pendelis visx lygtais
Krepsinis. Matyt todel, kad nuo mazu dienu spoksojau kaip "zalgiris" laimi, kaip pralaimi. Kaip Lietuvos rinktine gerai pasirodo,ir kaip susimauna. Beto geriau krepsinio taisykles suprantu,susigaudau kas vyksta aikstelej, o ziurint futbola sunkiai.: D
kam dar galejo kilt mintis, kad ne futbolas. aisku futbola labiau megstu. vaikystej ypac ji zaizdavau,mano kieme fule budavo sportas #1.
futbolą galiu pakęsti, ypač šiuo metu, kada išsirenki savo favoritą ir panašiai, bet iki krepšinio tai labai toli. Man labai keista, kada milijonai žmonių pasaulyje alpsta dėl žaidimo, kurio metu per 90min. lakstymo pirmyn atgal kartais sugeba būti rezultatas 0:0. Nuobodu... bet pakenčiama.
Prieš kokius 6 metus aktyviai žaidžiau futbolą, buvau pasiryžęs ir jau įtikinęs tėvus leist į futbolo treniruotes, bet...tuomet mane pakvietė į krepšinio treniruotę. Tiesiog gal dar kokį mėnesį norėjau mest krepšinį pamenu, bet tėvai jau buvo persigalvoję. Nuo to laiko, aš žaidžiu krepšinį, o futbolą...(think) kartą per metus. (vasara, blem, užvakar skaudžiai gavau iš kelėno i koją. Ryte sunkiai vaikščiojau, skaudus žaidimas tas futbolas..vat dėl to jis man ir patinka). o per TV ar netą, beveik kiekvieną vakarą žiuriu po kokias rugntynes ( nesvarbu te nar futbolas ar krepšinis). Vat šianakt (šįryt) žiūrėjau NBA finalą, šiandien per netą rodys Švediją vs Ruskiais. Tai gi. na bet žinoma, krepšinį žiuriu dažniau.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 14 d. 00:38:48
Nei futbolas,nei krepšinis...Aš renkuosi - Alkobolą - beisbolo kamuolys pripiltas alaus arba vyno,paskandinamas baseine.1-2-3 Startas:Kas pirmi pasieks kamuolį,to ir bus stebūklingas alkoballas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. birželio 20 d. 00:11:16
2008 m. birželio 20 d. 00:04:32
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 20 d. 00:00:45
2008 m. birželio 19 d. 23:58:32
nepyk, bet apgailėtina...
va štai ir parodai savo išmanymą. visų pirma ne visi nuošalę supranta. daug vingrybių, kada kamuolys žadžiamas, kada ne, pranašumo taisyklė, ir šiaip sudėtingumas su pražangom, kortelėm. ne visi skiria net laisvą smūgį nuo baudos smūgio.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 19 d. 23:53:28
2008 m. birželio 19 d. 23:33:02
2008 m. birželio 19 d. 23:25:35
2008 m. birželio 19 d. 23:21:36
2008 m. birželio 19 d. 23:05:09
2008 m. birželio 19 d. 22:36:56
2008 m. birželio 18 d. 21:06:04
2008 m. birželio 18 d. 15:03:44
2008 m. birželio 18 d. 13:45:32
Stebuklinga formule:
Krepsinis + Futbolas + F1 + Olimpines rungtys
Štai čia visiška teisybė