Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2006 m. liepos 15 d. 00:30:52
Nežinau perdaug nesidomoiu kariuomene ir jos reikalais, bet galiu tikrai pasakyti kad aš ten neisiu. Nematau jokio tikslo ir man tie praleisti metai būtų didžiulė kančia.
Gerai tiems, kas įstoja į karo akademiją - viskas nemokamai + šilta vieta kariuomenėj. Bet tam reikia labai gerų anglų, fizikos bei matematikos pažymių ir fizinio pasirengimo.
O merginos irgi gali eiti savo noru, tik čia geležinių nervų reikia.
O jeigu, tarkim, tu apsiženiji, ir kątik pagimdžius vyras išeina į armiją kokiems metams, dviems... Yra laikas vaikus gimdyt ir yra laikas kitas pareigas vyksyt. Kas moka gyvenimą planuot, dėl to nesiskundžia. Jei moterims reiktų į armiją, visai laisvai po tarnybos galėtų vaikus gimdyt. Tik nereikia lia lia, kad vyrams lengvesnis gyvenimas
Man atrodo berniukai turetu eiti i kariuomene
Ne del priesu,jei kas uzpuls,tai toks kaip ir uzsigrudinimas.
Tvirtas bernas turi buti,o ne kazkoks...istizes
Na,as esu pries kara (bet nesu tikras pacifistas),taigi rasciau daug idomesniu uzsiemimu negu kariuomene Beje,ten manes tikriausiai niekas ir neims po to,kai vaikystej smagiai nusivoziau nuo laiptu ir linksmai visus 2 metus pas gydytojus vaiksciojau. Ir siaip,as esu uz profesionalia (na,issivysciusios salys ta naudoja,tame tarpe ir Lietuva)kariuomene,o ne sauktine,kur uz tarnyba mokami atlyginimai.
o taip pagalwojus kazkur yra ten tipo moko saudyt ar pan. begioja dar nu tokia weitele nepriwaloma nu kaip burelis koks tai wa ten wisai nieko butu lankyt nes pradejo traukt prie tokiu dalyku wiswien faina suzinai ka tu gali ko ne!! kaip ten sake tikrai neleisciau ant sawes ziurjes pilt....
ai nu gal ir nieko butoo...pailset metelius..bet tai tox ten ir poilsis..krosai, saudyt, gaudyt...o Lentsai, tai manau per griezta tawo nuomone..moterys ir taip daug daro tewynei, taigi joms nebutina dar ir y kariuoneme priwerstinai..
Mano labai labatolimoje gimineje , yra bernas (jam atrodo dabar 24) jis naudojo narkotikus , tai tevai rado po pagalve saldainius pasleptus , ne sjuos ant saldaus traukia kai panaudoja , tai issiunte i kariuomene
Arba pasakojo kai vienas nenorejo i kairuomene , ir psichiskai nesveika suvaidino , tai i psichuske nuveze
vienu zodziu [nu ne visai] nuomoniu daug kaip ir zmogeliuku.... as irgi manau kad privaloma karine tarnyba nlb, bet kitavertus kur dingsim kai mus priesai uzpuls issisukinejimas galbut parodo zmogaus silpnuma, baime keisti aplinka, gyvenimo salygas, kitiem aisku geriau siekti mokslo neprarandant vienu metu mano vaikinas kaip tik yra kariuomenej [kazkur pusantro menesio] ne del to kad nesugebejo issisukt, bet jis norejo ten eit nes ateiti sieja su sportu ar kaip cia issireikst,jam to reikes, juolab kan ten vaikinai tikrai uzsigrudina ir tampa tikrais vyrais patikekit
ir nesuprantu kaip galima sakyt - lauksiu vaikino jei jis to vertas??? is kur galima suzinot ta merginos??? jei zmogu myli - lauksi jo bet kokiu atveju ir po to suprasi ar buvo verta ar ne.
beje privalomoj kariuomenej nera merginu ir taip aisku del ko beveik nera laiko ir pramogoms patikekit zinau. kartais juos laiko kaip sunis o ne zmones. bet gal tai ir skatina keistis, kovoti uz save..............................
tikrai nelaukciau vaikino, nes dazniausiai dauguma vaikinu is kariuomene gryzta ziauriai pasikeite, tokie kaip cia pasakius "laukiniai", manau kad kariuomene pakeicia zmones, o as tikrai nenoreciau kad mano vaikinas pasikeistu.
laukciau vaikino jei iki kariuomenes parodytu kad mane myli,bet kai taip atsitiko ir jam issprudo"kai savaitgaliais iseisiu ot duosiuos su bobom kiek jegu bus..." sie zodziai mane labai iskaudino ir dabar net nebezinau atsakymo i si klausima "ar lauksiu jo sugrystancio is kariuomenes" o jei busiu debile lauksiu jo ,o mylimasis gryzes leks pas kitas nes vienos bus mazoka....
And you and you and you! Party people;D
o kur visos tos lygiu lyciu teises?tipo baxurams i kariuomene eiti privaloma, o merginoms ne? jei jau norim lygiu lyciu teises, tai padarykim ir mergickoms karine prievole. kazkada su viena bendravom ta tema, tai ji man vos akiu neiskabino. paziurejo kaip i durneli. o as jai viska argumentavau. metorys verziasi dabar visur, ir i valdzia, ir net i kosmosa. tai tegu padaro ir karine prievole joms. ta panike man sake, kad mums vyrams gimdyti nereikia. o kas jus vercia gimdyti? nenori, negimdyk, bet i kariuomene butinai reikia.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 15 d. 00:30:52
2006 m. kovo 16 d. 21:23:52
O merginos irgi gali eiti savo noru, tik čia geležinių nervų reikia.
2005 m. birželio 23 d. 06:44:52
lentsai, o kas jei tavo mama nebutu panorus gimdyt?
O jeigu, tarkim, tu apsiženiji, ir kątik pagimdžius vyras išeina į armiją kokiems metams, dviems... Yra laikas vaikus gimdyt ir yra laikas kitas pareigas vyksyt. Kas moka gyvenimą planuot, dėl to nesiskundžia. Jei moterims reiktų į armiją, visai laisvai po tarnybos galėtų vaikus gimdyt. Tik nereikia lia lia, kad vyrams lengvesnis gyvenimas
2005 m. birželio 22 d. 13:33:08
Ne del priesu,jei kas uzpuls
Tvirtas bernas turi buti,o ne kazkoks...istizes
2005 m. birželio 22 d. 13:29:55
2005 m. birželio 22 d. 13:24:37
2005 m. birželio 22 d. 06:16:40
2005 m. birželio 22 d. 05:31:58
2005 m. birželio 22 d. 05:01:38
2005 m. balandžio 6 d. 19:40:57
2005 m. sausio 9 d. 17:14:43
2005 m. sausio 9 d. 15:38:09
Arba pasakojo kai vienas nenorejo i kairuomene , ir psichiskai nesveika suvaidino , tai i psichuske nuveze
2005 m. sausio 8 d. 11:55:07
ir nesuprantu kaip galima sakyt - lauksiu vaikino jei jis to vertas??? is kur galima suzinot ta merginos??? jei zmogu myli - lauksi jo bet kokiu atveju ir po to suprasi ar buvo verta ar ne.
beje privalomoj kariuomenej nera merginu ir taip aisku del ko
2005 m. sausio 8 d. 01:00:11
2005 m. sausio 7 d. 19:22:24
2005 m. sausio 7 d. 14:19:53
2005 m. sausio 7 d. 13:21:33
2005 m. sausio 7 d. 12:33:23
2005 m. sausio 7 d. 12:29:56
2005 m. sausio 7 d. 10:19:56