uz tevyne jeigu jau labai reikia eina kautis visi. ir moterys ir diedai , vyrai ir kitos lytystad faktiskai as buciau uz jei nors kokius apmokymus gautu ir moterys. ajsku nu metus, gal siaip pamokytu saudyt ar ka. nzn bet kokia savaite tai butu idomu
gothic_thug o man patinka tas griestumas, kai reikia klausyti ir ta istverme kai reikia begti ilgus nuotolius, keltis nakti ir vykdyti misijas.. bet gal tik taip atrodo.. nes tikrai teko pabuvoti.. (nors ten tik mazas ziupsnelis visko) bet kazkaip buvo sunku.. o del prievoles tai man atrodo neteisinga kad zmoguas negali pasirinkti to ko nori.. bet kita vertus.. kas tevyne gins?
Na cia daug kas raso, kad ta kariuomene yra be reikalo, tai as nesutinku, jus pagalvokit jei niekas neis i kariuomene tai priesui uzpuolus bus tikrai labai riesta. As uz kariuomene, manau,k ad ji reikalinga ir pati mielai stociau i kariuomene. Man patinka visokiue psichologiniai isbandymai ir patinka jausti baime. Be to mintis, kad tu gini savo salele Lietuva glosto sirdi.
Vaikino laukciau griztant jei jis tikrai butu ipatingas ir to vertas, jei is pats butu koks pasileides ir ten betarnaudamas su kokia tampytusi tai manau, kad tokio nebutu verta laukti. Bet jei vaikinas tikrai to vertas ir brangus tai kodel gi ne?
buvau karineje stovykloje, em prisiminimai dabar idomus like.. bet kai ten buvau tai net verkiau.. kaip buvo blogai.. (pirmom dienom) as net negalvojau kad bus taip griesta, nebuvau tam pasiruosus.. o pasirodo ten ne vaiku zaidimas buvo.. i kariuomene ir as noreciau, bet kai papasakojo kokie ten psichologiniai isbandymai (karo akademijoje) tai nu viliuoja mane.. bet gal tik atrodo kad istverciau.. nes ten pvz ikaitina gelezi ir kisa prie odos ziuredami kiek laiko jis neisduos slaptos informacijos..
Chm as tai manau (tiksliau ka tik sugalvojau), kad kiekvienam, ypac vaikinui, reiketu ten apsilankyti.. Tik nesamoke, kad ilgai.. ;] Gaila to laiko turetu but. :}
aš tai ir pati norėčiau kokiai savaitei į kariuomenę... įdomu būtų..
ar laukčiau? gal.. jei vertas būtų ir patikimas
mano tėvas irgi kažką klastojo, kad ten nepatektų. nepateko
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. sausio 6 d. 15:14:51
na vaikinas turetu buti tikrai labai ypatingas, kad as jo laukciau (o tokiu nebuna), o siaip ta kariuomene del manes gali eit po velniu, vistiek naudos is jos jokios...
be to pasitaiko ir tokiu atveju, kad zmogus labai nori i kariuomene, o jo neima. vienas pazistamas net sukciavo eidamas medicinine, kad tik ten patektu... na as manu kad tai kvaila
net nezinojau kur tokia tema kist tiesiog ji man dabar aktuali ir noreciau suzinot ka mano apie tai vaikinai? del ko issisukinejat nuo kariuomenes? del ko i ja einat vis del to?? idomi ir merginu nuomone - ar lauktumet vaikino??
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 7 d. 01:18:41
2005 m. sausio 7 d. 01:03:49
2005 m. sausio 6 d. 21:06:46
2005 m. sausio 6 d. 21:00:51
Vaikino laukciau griztant jei jis tikrai butu ipatingas ir to vertas, jei is pats butu koks pasileides ir ten betarnaudamas su kokia tampytusi tai manau, kad tokio nebutu verta laukti. Bet jei vaikinas tikrai to vertas ir brangus tai kodel gi ne?
2005 m. sausio 6 d. 20:34:51
2005 m. sausio 6 d. 20:32:36
2005 m. sausio 6 d. 20:03:03
2005 m. sausio 6 d. 19:58:57
2005 m. sausio 6 d. 19:51:04
2005 m. sausio 6 d. 17:45:20
2005 m. sausio 6 d. 16:48:51
ar laukčiau? gal.. jei vertas būtų ir patikimas
mano tėvas irgi kažką klastojo, kad ten nepatektų. nepateko
2005 m. sausio 6 d. 15:14:51
be to pasitaiko ir tokiu atveju, kad zmogus labai nori i kariuomene, o jo neima. vienas pazistamas net sukciavo eidamas medicinine, kad tik ten patektu... na as manu kad tai kvaila
2005 m. sausio 6 d. 12:30:42
2005 m. sausio 6 d. 12:19:20
dekui uz nuomones.