Yra visai neblogų, bet dar daugiau vienadienių beverčių komercinių dainų.
Man geriausi Put your selft in my place ir the loco-motion
prie silpniausių spinning around, confide in me, red blood women
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. sausio 2 d. 22:12:22
nė viena nepatinka, bet iš girdėtų, pati blogiausia,mano nuomone, yra "Chocolate".
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Blogiausia man yra jos "Fever"
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
man visos jos dainos yra pacios geriausios... mano kompas tiesiog perkrautas jos dainomis ir visos jos dainos yra nuostabios ir nepakartojamos, taigi buzz off...
Tikiuos, kad nereiks senų gerų įspėjimų išsitraukt, nes priminsiu, jog įspėjimai galioja ir prieiga prie paskyros gavus 5 įspėjimus yra apribojama. Ne taip ir seniai ši priemonė buvo pritaikyta vienam asmeniui, gali būti pritaikyta darkart.
Jei nori išjungt komentarus ant diarių, tai tuos diarius rašyk ne music'e, nes čia tokio funkcionalumo nėra. Jei nori platformos savo mintims čia, tai prisitaikyk prie platformos ir daryk tai pagal taisykles.
Ir šiaip, kas čia per susireikšminimas, bandymas save padaryti kažkokiu kankiniu ar labai svarbiu žmogumi, kuriam gyvenime nesiseka? Jei tu galvoji, kad tavo asmeninės problemos čia labai įdomios, tai taip tikrai nėra.
Nemačiau Viltės komentaro, bet tamstos pasiteisinimas skamba naglai. Nugi puikiai žinai, jog negalima iš oro disponuoti savo administratoriaus galiomis ir trinti komentarus tik dėl to, jog tau jie nepatogūs.
Vilte, istryniau jusu komenta. Kvieciu vilenskus skaitancius mane zmones rytoj uz psy tvoros. Kaunas tegul kaunas uz suvalku koridorius visokius. Kvieciu i vasaros5 kalna visos odos, rases,ugio,sveikumo,profesijos ,muzikos,amziaus zmogiukus tarp 17ir19 v
2007 m. spalio 29 d. 20:22:50
as neklausau jos dainu bet yra viena pati megstamiausia jos daina nuo vaikystes:
Geriausia-Confide in Me
Blogiausia-Breathe
Man kaip tik breathe viena jos geresniu dainu. Bet taip sakant del skonio nesigincijam
2007 m. spalio 29 d. 19:13:00
Geriausia-Confide in Me
Blogiausia-Breathe
2007 m. spalio 29 d. 18:44:28
2007 m. spalio 29 d. 15:51:43
Man geriausi Put your selft in my place
prie silpniausių spinning around, confide in me, red blood women
2007 m. spalio 29 d. 14:48:53
2007 m. spalio 29 d. 14:43:24
2007 m. rugpjūčio 15 d. 19:57:54
2006 m. sausio 2 d. 22:12:22
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 2 d. 22:05:36
2005 m. gruodžio 31 d. 14:25:57
2005 m. gruodžio 28 d. 14:33:47
blogiausia-pacios pirmosios jos dainos
2005 m. spalio 23 d. 07:17:36
Blogiausia - "Chocolate"
2005 m. rugpjūčio 20 d. 08:19:34
2005 m. rugpjūčio 20 d. 07:55:34
2005 m. balandžio 18 d. 01:12:52
Blogiausia man yra jos "Fever"
2005 m. balandžio 2 d. 01:34:14
2005 m. balandžio 1 d. 22:00:24
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. balandžio 1 d. 21:59:41
2005 m. kovo 18 d. 20:42:32
2005 m. sausio 17 d. 08:23:13