turiu tokia knyga, apie gyvenima po mirties ji yra, ten buvo atlikta daug bandymu ir pvz daugelis mazu vaiku prisimena savo praietus gyvenimus, tik laikui praejus pamirsta. zodziu, tokiu dalyku tikiu.
Na as netikiu tokiais dalykais kaip reinkarnacija, perdaug naivus poziuris mano nuomone. Bet visgi mokslininkai yra irode toki dalyka kaip antimaterija, todel galima teigi, kad "realiai" egzistuoja paraleliniai pasauliai ir ju gali buti daug. Dar vienas intriguojantis dalykas yra tai, kad dviejuose lastelese (kiausalasteje ir spermatozoide) biologiskai nera irasyta visa zmogaus vystimosi schema, tai leidzia teigti, kad informacija turi buti greta, galbut paraleliniame pasaulyje, galbut kitoje dimensijoje. Rusu mokslininkas Sacharovas teige, kad zmogui mirus sita informacija gretimoje dimensijoje islieka po mirties, todel ekstrasensai gali nustatyti mirusiu zmoniu ligas, nes jie turi gebejimus suvokti ta islikusia ir esama "informacija". Rojus ir pragaras manau vis delto yra siek tiek perdeti dalykai.
nezinau....manau,kad gal tai ir yra tikras dalykas,nes kartais as sedziu ir man viskas atrodo taip nerealu,neitiketina,tarsi sapne,tarsi as to buciau nusipelnius....ir kartais einu ir staiga suprantu kad si akimirka jau buvo...kazkada tokia pat...niekuo nessiskiranti nuo kazkokios......akimirkos....
kazkur skaiciau,kad yra sakoma,jog ta akimirka yra tau duotas sansas ja istaisyti is praejusio gyvenimo..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
jop jop reinkarnacija teko skaityti neseniai is seno zurnalo kaip berniuaks kuris buvo nusautas persikunijo i kita vaika ir po keliu metu paaiskejo kad jis tas kitas vaikas kuris buvo nusautas ir viska gerai prisimena kazkas tokio ...i daugiau pavizdziu ...
ash tikiu renkarnacija ir siela..o kiekvienam netikinciam galeciau yrodyti jog pomirtinis pasaulis egzistuoja...ir seip galeciau parodyti tokius dalykus kokiu jus net ne sapnavote savo kosmarose...tik parasykit man privacia zinute
mirtis, as nesakau kad kunas visa pilnai atspindi siela.ne.jis tik parodo mazyte mazyte dalele to, ka tu pasiekei..galiausiai akys..dar gyvo bet mirstancio zmogaus akys..kad nors matei sena mirstanti zmogu?kai pamatysi, atkreipk demesi i jo akis.
2016 m. rugsėjo 17 d. 19:44:31
Galima sukurti tema-žaidima: į kokį gyvį galėtu reinkarnuotis (reinkaruotis ir nusėsti) atlikėjai.
2014 m. gegužės 6 d. 14:31:19
aaa.. skaičiau kad The Book Of The Dead yra laikoma... Your Passport To Life
2007 m. vasario 4 d. 14:41:11
2006 m. balandžio 24 d. 19:29:58
2006 m. balandžio 24 d. 19:20:40
sakoma kad kitas gyvenimas yra daug geresnis..
Taip nėra sakoma.
Gali atgimti gyvate,vabalu ar akmeniu,priklausomai kokia nešvari yra tavo karma.Tai nebūtinai bus geriau.Įdomu,kodėl turėtų?
2006 m. sausio 14 d. 16:31:42
2005 m. birželio 4 d. 08:44:24
2005 m. birželio 4 d. 08:34:52
2005 m. birželio 4 d. 08:31:42
2005 m. birželio 4 d. 08:26:41
2005 m. birželio 4 d. 08:22:33
2005 m. birželio 4 d. 08:19:37
2005 m. birželio 4 d. 08:12:02
2005 m. sausio 23 d. 17:15:53
kazkur skaiciau,kad yra sakoma,jog ta akimirka yra tau duotas sansas ja istaisyti is praejusio gyvenimo..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 19 d. 19:51:20
2005 m. sausio 19 d. 19:50:48
jautresni zmones kartais pasijunta taip, tarsi niekada nematytoje vietoje butu ne pirma karta. Man paciai yra taip buve. Todel sventai tikiu persikunijimu.
2005 m. sausio 19 d. 19:28:12
2005 m. sausio 19 d. 18:39:35
2005 m. sausio 9 d. 23:33:25
2005 m. sausio 9 d. 03:01:05