Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Marilyn Manson - The High End Of Low (2009)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lacunacoil
2009 m. liepos 13 d. 14:15:19
jasaz rašė:
pardavimai beabejo svarbus, jie parodo albumo ir grupes/atlikejo/atlikejos populiaruma... Is tokiu pardavimu ~70.000 kopiju parduota per 2men. jau iskart galima sprest, kad tos grupes ar atlikejo/atlikejos populiarumas smunka, pamenu ,,Eat Me, Drink Me" pakankamai irgi buvo silpnokai parduodamas pries pora metu (~300.000 per 2men.), tenka pripazint, kad ir kiek ,,The High End of Low" yra geresnis uz praeitus albumus - EMDM ir TGAOG, bet Marilyn Manson populiarumas smunka. O koks tikslas kurti dainas, leist albumus ir t.t. jei nera fanu?

P.S. O del kritiku, tai pritariu, kartais jie isties nevykiskai vertina

Šiais laikais negalima vertint pagal pardavimus. Nes atsisiuntimo laikais ši rodiklis absoliučiai yra nulinis.

2009 m. liepos 13 d. 13:34:54
Na, tai manau įtakoja, kad M.M. nebėra toks skandalistas ir apskritai BEVEIK nebedaro show. "ACSS" laikais tai buvo kažkas naujo ir t.t., o db jis PUSIAU eilinis roko atlikėjas. Aišku, MANO NUOMONE šis albumas tikrai geresnis "EMDM" ir pardavimai turėjo būti mažiausiai dvigubai didesni. Bet tai tik mano, o ne kitų milijonų roko muzikos gerbėjų nuomonė.

Atsakyti
jasaz
2009 m. liepos 12 d. 02:04:14
pardavimai beabejo svarbus, jie parodo albumo ir grupes/atlikejo/atlikejos populiaruma... Is tokiu pardavimu ~70.000 kopiju parduota per 2men. jau iskart galima sprest, kad tos grupes ar atlikejo/atlikejos populiarumas smunka, pamenu ,,Eat Me, Drink Me" pakankamai irgi buvo silpnokai parduodamas pries pora metu (~300.000 per 2men.), tenka pripazint, kad ir kiek ,,The High End of Low" yra geresnis uz praeitus albumus - EMDM ir TGAOG, bet Marilyn Manson populiarumas smunka. O koks tikslas kurti dainas, leist albumus ir t.t. jei nera fanu?

P.S. O del kritiku, tai pritariu, kartais jie isties nevykiskai vertina

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. liepos 11 d. 20:01:38
jasaz rašė:
jo, tikrai geras albumas, gaila, kad kritikai vertina silpnokai ir pardavimai labai jau apgailetini...

o tai tau pardavimai tik ir svarbu? Jei gera muzika tai ipardavimus demesio kreipt nereiketu, ir ka tipo kritikai labai supranta? Jie paprasciausi nevykeliai, kurie nieko kito ir nesugeba, kaip kritikuot kitus... Perdaug jeis nepasitikeciau...Taitik ju asmenine nuomone vis delto..

2009 m. liepos 11 d. 19:54:14
Ernestas814 rašė:
Jo... Db leisis į turą su Slayer, po to "Fantasmagoria" filmuos... Tikrai jau gali būti paskutinis. Tik tikiuosi spės įrašyt DVD iki pasitraukimo. Nes paskutinis senai buvo. ;/

jo... ko reikia is ju dabar labiausiai, tai DVD, kokio nors gero koncerto su interview ir t.t., na ir tiesa priminei ,,Phantasmagoria: The Vision of Lewis Caroll", sito irgi labai laukiu

Atsakyti
Ernestas814
2009 m. liepos 11 d. 19:06:59
Jo... Db leisis į turą su Slayer, po to "Fantasmagoria" filmuos... Tikrai jau gali būti paskutinis. Tik tikiuosi spės įrašyt DVD iki pasitraukimo. Nes paskutinis senai buvo. ;/

Atsakyti
jasaz
2009 m. liepos 11 d. 17:20:06
na taip labai geras albumas, bet gali buti, jog tai bus ju paskutinis

Atsakyti
Ernestas814
2009 m. liepos 11 d. 14:28:51
Na, dėl pardavimų tai manau čia dar labai dasideda, kad daugelis siunčias internetu. Bet albumas tikrai geras, geriausias M.M. per pastaruosius 5 metų.

Atsakyti
jasaz
2009 m. liepos 11 d. 03:15:31
jo, tikrai geras albumas, gaila, kad kritikai vertina silpnokai ir pardavimai labai jau apgailetini...

Atsakyti
Ernestas814
2009 m. liepos 10 d. 19:32:17
Aš laukiau ir sulaukiau gana neblogo.
Gražios dainos iš albumo: Devour, Pretty as a swastika, Leave a scar, Arma-God-Damn-mother-Fucking-Geddon, We're from America, Four rusted horses, Blank and white, Into the fire, 15.
Praktiškai kalbant tik 5 dainos nlb patiko kažkodėl.

Atsakyti
mansonfanruta96
2009 m. gegužės 25 d. 16:37:34
man tai visos dainos kažkuo patiko

2009 m. gegužės 25 d. 14:35:54
,,Leave A Scar", ,,Four Rusted Horses", ,,Arma-Godd-Damn-Motherfuckin-Geddon", ,,Blank And White", ,,WOW", ,,We're From America", ,,Into The Fire" <-- man sitos

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 24 d. 23:29:58
o man dar labai patiko jo dainos Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon ir We're From America, nors ir likusios labai gedros.

Atsakyti
SaintJimmy
2009 m. gegužės 24 d. 22:52:51
Man ir labai patiko sis albumas. Ivairaus stiliaus dainu yra neapsistota prie vieno stiliaus. Jas sieja tik MM stilius
Runing to the edge of the world tai nuostabi, isvien klausau, pradzia jos primena lenny kravitz'o - milion miles away berods..
Is labiau klausomu dar parasyciau Devour, Unkillable Monster, Four rusted horses ..

Atsakyti
jasaz
2009 m. gegužės 24 d. 14:30:51
Crazyz rašė:
žiauriai geras albumas, tiesiog smagu klausytis.

gal žinot ar ši daina Running To The Edge Of The World yra koveris, nes labai jau kažkur girdėta;]]

man irgi labai patiko sitas jo albumas, geresnis uz praeitus 2 (TGAOG ir EMDM), o ,,Running To The Edge Of The World" labai panasi i ,,The Speed Of Pain", nemanau, jog tai cover'is, nes visas dainas parase Manson'as, Twiggy's ir Vrena

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gegužės 24 d. 12:53:05
žiauriai geras albumas, tiesiog smagu klausytis.

gal žinot ar ši daina Running To The Edge Of The World yra koveris, nes labai jau kažkur girdėta;]]

Atsakyti
jasaz
2009 m. gegužės 15 d. 21:36:25
Taigi ar yra cia laukianciu sio naujo Marilyn Manson albumo?

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bad Boys Blue Bad Boys Blue
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3577
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 244996