jasaz rašė: pardavimai beabejo svarbus, jie parodo albumo ir grupes/atlikejo/atlikejos populiaruma... Is tokiu pardavimu ~70.000 kopiju parduota per 2men. jau iskart galima sprest, kad tos grupes ar atlikejo/atlikejos populiarumas smunka, pamenu ,,Eat Me, Drink Me" pakankamai irgi buvo silpnokai parduodamas pries pora metu (~300.000 per 2men.), tenka pripazint, kad ir kiek ,,The High End of Low" yra geresnis uz praeitus albumus - EMDM ir TGAOG, bet Marilyn Manson populiarumas smunka. O koks tikslas kurti dainas, leist albumus ir t.t. jei nera fanu?
P.S. O del kritiku, tai pritariu, kartais jie isties nevykiskai vertina
Šiais laikais negalima vertint pagal pardavimus. Nes atsisiuntimo laikais ši rodiklis absoliučiai yra nulinis.
Na, tai manau įtakoja, kad M.M. nebėra toks skandalistas ir apskritai BEVEIK nebedaro show. "ACSS" laikais tai buvo kažkas naujo ir t.t., o db jis PUSIAU eilinis roko atlikėjas. Aišku, MANO NUOMONE šis albumas tikrai geresnis "EMDM" ir pardavimai turėjo būti mažiausiai dvigubai didesni. Bet tai tik mano, o ne kitų milijonų roko muzikos gerbėjų nuomonė.
pardavimai beabejo svarbus, jie parodo albumo ir grupes/atlikejo/atlikejos populiaruma... Is tokiu pardavimu ~70.000 kopiju parduota per 2men. jau iskart galima sprest, kad tos grupes ar atlikejo/atlikejos populiarumas smunka, pamenu ,,Eat Me, Drink Me" pakankamai irgi buvo silpnokai parduodamas pries pora metu (~300.000 per 2men.), tenka pripazint, kad ir kiek ,,The High End of Low" yra geresnis uz praeitus albumus - EMDM ir TGAOG, bet Marilyn Manson populiarumas smunka. O koks tikslas kurti dainas, leist albumus ir t.t. jei nera fanu?
jasaz rašė: jo, tikrai geras albumas, gaila, kad kritikai vertina silpnokai ir pardavimai labai jau apgailetini...
o tai tau pardavimai tik ir svarbu? Jei gera muzika tai ipardavimus demesio kreipt nereiketu, ir ka tipo kritikai labai supranta? Jie paprasciausi nevykeliai, kurie nieko kito ir nesugeba, kaip kritikuot kitus... Perdaug jeis nepasitikeciau...Taitik ju asmenine nuomone vis delto..
Jo... Db leisis į turą su Slayer, po to "Fantasmagoria" filmuos... Tikrai jau gali būti paskutinis. Tik tikiuosi spės įrašyt DVD iki pasitraukimo. Nes paskutinis senai buvo. ;/
Na, dėl pardavimų tai manau čia dar labai dasideda, kad daugelis siunčias internetu. Bet albumas tikrai geras, geriausias M.M. per pastaruosius 5 metų.
Aš laukiau ir sulaukiau gana neblogo.
Gražios dainos iš albumo: Devour, Pretty as a swastika, Leave a scar, Arma-God-Damn-mother-Fucking-Geddon, We're from America, Four rusted horses, Blank and white, Into the fire, 15.
Praktiškai kalbant tik 5 dainos nlb patiko kažkodėl.
,,Leave A Scar", ,,Four Rusted Horses", ,,Arma-Godd-Damn-Motherfuckin-Geddon", ,,Blank And White", ,,WOW", ,,We're From America", ,,Into The Fire" <-- man sitos
Man ir labai patiko sis albumas. Ivairaus stiliaus dainu yra neapsistota prie vieno stiliaus. Jas sieja tik MM stilius
Runing to the edge of the world tai nuostabi, isvien klausau, pradzia jos primena lenny kravitz'o - milion miles away berods..
Is labiau klausomu dar parasyciau Devour, Unkillable Monster, Four rusted horses ..
Crazyz rašė: žiauriai geras albumas, tiesiog smagu klausytis.
gal žinot ar ši daina Running To The Edge Of The World yra koveris, nes labai jau kažkur girdėta;]]
man irgi labai patiko sitas jo albumas, geresnis uz praeitus 2 (TGAOG ir EMDM), o ,,Running To The Edge Of The World" labai panasi i ,,The Speed Of Pain", nemanau, jog tai cover'is, nes visas dainas parase Manson'as, Twiggy's ir Vrena
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. liepos 13 d. 14:15:19
pardavimai beabejo svarbus, jie parodo albumo ir grupes/atlikejo/atlikejos populiaruma... Is tokiu pardavimu ~70.000 kopiju parduota per 2men. jau iskart galima sprest, kad tos grupes ar atlikejo/atlikejos populiarumas smunka, pamenu ,,Eat Me, Drink Me" pakankamai irgi buvo silpnokai parduodamas pries pora metu (~300.000 per 2men.), tenka pripazint, kad ir kiek ,,The High End of Low" yra geresnis uz praeitus albumus - EMDM ir TGAOG, bet Marilyn Manson populiarumas smunka. O koks tikslas kurti dainas, leist albumus ir t.t. jei nera fanu?
Šiais laikais negalima vertint pagal pardavimus. Nes atsisiuntimo laikais ši rodiklis absoliučiai yra nulinis.
2009 m. liepos 13 d. 13:34:54
2009 m. liepos 12 d. 02:04:14
2009 m. liepos 11 d. 20:01:38
jo, tikrai geras albumas, gaila, kad kritikai vertina silpnokai ir pardavimai labai jau apgailetini...
o tai tau pardavimai tik ir svarbu? Jei gera muzika tai ipardavimus demesio kreipt nereiketu, ir ka tipo kritikai labai supranta? Jie paprasciausi nevykeliai, kurie nieko kito ir nesugeba, kaip kritikuot kitus... Perdaug jeis nepasitikeciau...Taitik ju asmenine nuomone vis delto..
2009 m. liepos 11 d. 19:54:14
Jo... Db leisis į turą su Slayer, po to "Fantasmagoria" filmuos... Tikrai jau gali būti paskutinis. Tik tikiuosi spės įrašyt DVD iki pasitraukimo. Nes paskutinis senai buvo. ;/
jo... ko reikia is ju dabar labiausiai, tai DVD, kokio nors gero koncerto su interview ir t.t., na ir tiesa priminei ,,Phantasmagoria: The Vision of Lewis Caroll", sito irgi labai laukiu
2009 m. liepos 11 d. 19:06:59
2009 m. liepos 11 d. 17:20:06
2009 m. liepos 11 d. 14:28:51
2009 m. liepos 11 d. 03:15:31
2009 m. liepos 10 d. 19:32:17
Gražios dainos iš albumo: Devour, Pretty as a swastika, Leave a scar, Arma-God-Damn-mother-Fucking-Geddon, We're from America, Four rusted horses, Blank and white, Into the fire, 15.
Praktiškai kalbant tik 5 dainos nlb patiko kažkodėl.
2009 m. gegužės 25 d. 16:37:34
2009 m. gegužės 25 d. 14:35:54
2009 m. gegužės 24 d. 23:29:58
2009 m. gegužės 24 d. 22:52:51
Runing to the edge of the world tai nuostabi, isvien klausau, pradzia jos primena lenny kravitz'o - milion miles away berods
Is labiau klausomu dar parasyciau Devour, Unkillable Monster, Four rusted horses
2009 m. gegužės 24 d. 14:30:51
žiauriai geras albumas, tiesiog smagu klausytis.
gal žinot ar ši daina Running To The Edge Of The World yra koveris, nes labai jau kažkur girdėta;]]
man irgi labai patiko sitas jo albumas, geresnis uz praeitus 2 (TGAOG ir EMDM), o ,,Running To The Edge Of The World" labai panasi i ,,The Speed Of Pain", nemanau, jog tai cover'is, nes visas dainas parase Manson'as, Twiggy's ir Vrena
2009 m. gegužės 24 d. 12:53:05
2009 m. gegužės 15 d. 21:36:25