Galetu daugiau ir kitokios nuomones pasisakyti, siek tiek teisingesnes, o "ne tai ka as manau" pateikti kaip nenugincijama fakta. Visalaik tie patys musice sulinde, kuriu nuomone zinoma ir taip.
Ne vistiek trigrasi ikisa, nors anksciau apie ta pati ciauskejo. Patys nenori but mokomi, tai patys pradeda kitus mokyt. Ir vel tas pats.
Gaila, kad tavęs nebėra, bet kad kiti paskaitytų mano komentarą rašau.
O tavo nuomonė, sakai, teisingesnė. Tu irgi su savo "aš manau" užknisdavai visą portalą. Ne visiems fanatikams lemta apginti savo atlikėjo orumą. Kai matydavai, kad padėtis beviltiška, pradėdavai užgauliojimus ir atsikalbinėjimus, nesąmonių pliurpimus ir perdėtus įsikarščiavimus.
Taip, mes visą laiką tie patys, bet kad tu toks pats metų metus, tai irgi nematai.
Trigrašį daugiausiai kišdavai tu į kiekvieną diskusiją, kur buvo kalbama antiGaGiškai, antiMadoniškai ir t.t. Ir tu čiaukšdavai vieną ir tą patį šimtus kartų. O erudicija tu tikrai labiau pasižymėjai už savo mini-priešus, verčiau, tik diskusijų oponentus, ir vis mokydavai, kad tavo fanatiškumas yra VISŲ fanatiškumas.
Visiems tiems tavo rašinėliams tinka viena ir ta pati išvada: MELAS...
Pamėginsiu aš tau atsakyt už taip nemėgiamą Pentaxxą. Paadvokatausiu :D Anot visažinės Wiki, didybės manija (o kitaip tokių pareiškimų aš vertint megaliu) yra psichikos ligų požymis, nors pati savaime liga nelaikoma. Taip kad nepyk ant vargšo ligonio... O šiaip gerai save vertint nėra jau taip blogai. Tiesa, save nuvertint ir tau negresia, bet laikyčiau tai tiesiog paauglišku maksimalizmu, ir tiek.
P.S. Šiaip kiekvienas fanas yra kažkiek trenktas, tik beviltiški atvejai to trenktumo nepripažįsta.
Galetu daugiau ir kitokios nuomones pasisakyti, siek tiek teisingesnes, o "ne tai ka as manau" pateikti kaip nenugincijama fakta. Visalaik tie patys musice sulinde, kuriu nuomone zinoma ir taip.
Ne vistiek trigrasi ikisa, nors anksciau apie ta pati ciauskejo. Patys nenori but mokomi, tai patys pradeda kitus mokyt. Ir vel tas pats.
O tavo nuomonė, sakai, teisingesnė. Tu irgi su savo "aš manau" užknisdavai visą portalą. Ne visiems fanatikams lemta apginti savo atlikėjo orumą. Kai matydavai, kad padėtis beviltiška, pradėdavai užgauliojimus ir atsikalbinėjimus, nesąmonių pliurpimus ir perdėtus įsikarščiavimus.
Taip, mes visą laiką tie patys, bet kad tu toks pats metų metus, tai irgi nematai.
Trigrašį daugiausiai kišdavai tu į kiekvieną diskusiją, kur buvo kalbama antiGaGiškai, antiMadoniškai ir t.t. Ir tu čiaukšdavai vieną ir tą patį šimtus kartų. O erudicija tu tikrai labiau pasižymėjai už savo mini-priešus, verčiau, tik diskusijų oponentus, ir vis mokydavai, kad tavo fanatiškumas yra VISŲ fanatiškumas.
hey, vaikai, gyvenkime draugiškai, kaip kadaise katinas Leopoldas sakė. Dėl skonio nesiginčijama. Ir kiekvienas, net baisiausiai GaGos nekenčiantis turi teisę tai pasakyt ir nebūt apšauktas debilu. Čia itin taikoma tau, Pentaxx - tolerancijos kitokiam skoniui tau mokytis ir mokytis. Nieks neprivalo šokt pagal tavo skonį ir nuo to netampa nė kiek prastesnis už tave. Nesi joks tobulybės etalonas, į kurį kas nors turėtų lygiuotis. Žinau, vėl gausiu dozę nuodų, bet nesijaudink, aš jiems atspari. Ir GaGa kaip muzikantė (net liežuvis taip nesiverčia jos vadint) / atlikėja man visai nepatinka. Nemačiau jos šou Vingio parke, bet kažkokio gailesčio tikrai nejaučiu. Va, kas kita buvo Steve Vai pasirodymas - ir muzika , ir šou buvo (aišku, ne GaGos mastų, bet muzika visada gyvai atliekama). Na o bet tačiau... GaGa arba pati puikiai nusimano, ką daryt, kad nuolat liktų dėmesio centre, arba turi tikrai fantastišką vadybininkų komandą - čia susikrauna viskas - ir PR'inimasis (tai ji anoreksikė, tai daug kilogramų priaugo, tai apsivėmė, tai plaukų spalvą pakeitė..........., ir taip toliau, ir panašiai, ir taip iki begalybės...), ir kvepalai (beje, kvapas visai ne toks baisus, kaip kad buvo rašyta prieš jiems pasirodant, netgi visai malonus; tik ta juoda spalva tai nekažką - teps), ir dar daug kas. Va dėl to ja galima tikrai žavėtis. O šiaip savo tikslo ji seniai pasiekė - galima ja žavėtis (tokių daugybė), galima jos nekęst (turbūt tokių netgi daugiau nei dievinančių ją), galima netgi būt jai abejingam (ir tokių pakankamai), bet nežinot jos neįmanoma.
As nemokamai neiciau i tokius koncertus, cia ar koncerta galima ivardinti ar isviso cia muzika, gal tiems kuriems barskuciai rupi, bet ivardinti tai muzika tai toli grazu. Jau geriau duokim garo pagroja, negu kompiuterine muzika, kuria neapsivercia liezuvis vadinti muzika.
Tamstai pritariu iš esmės, bet pats save demonstruojiesi plačiau negu anas veikėjas. Pradedame žiūrėti nuo savęs. O kiek žinau (gal girdėjau klaidingai), Vangelis nekūrė simfoninės muzikos...
Rodai pavyzdi kam? Kam to reikia. Vangelis taigi ne koks rokeris, arciau simfonines muzikos tik imaiso dar kitokiu ingredientu. Vien Chariots On Fire didingasis fonas is orcherstro, tuo labiau kad ir pats atlikejas keliauja koncertuodamas orchestru.
Tai kas, kad ten viena ar kita dalis yra simfoninė. Dabar visus pradėkime vadinti simfoninės muzikos kūrėjais, kurie bent 8 smuikus ir 4 violončėles į kažkokį tai instrumentinį dainos / kūrinio momentą įdeda... Va, Smokie į Lietuvą dažnai užsuka su simfoniniu orkestru, bet jie yra country / soft rock muzikos grupė...
Vangeliu tau tektų pasidomėti. Jo karjera prasidėjo nuo progresyviojo roko (kolektyvo Aphrodite's Child). Vėliau net solinės karjeros debiutinis albumas Earth daugybė dainų yra gitarinės, su rokerišku, trankesniu už akustinį, skambesiu...
As nemokamai neiciau i tokius koncertus, cia ar koncerta galima ivardinti ar isviso cia muzika, gal tiems kuriems barskuciai rupi, bet ivardinti tai muzika tai toli grazu. Jau geriau duokim garo pagroja, negu kompiuterine muzika, kuria neapsivercia liezuvis vadinti muzika.
Tamstai pritariu iš esmės, bet pats save demonstruojiesi plačiau negu anas veikėjas. Pradedame žiūrėti nuo savęs. O kiek žinau (gal girdėjau klaidingai), Vangelis nekūrė simfoninės muzikos...
Rodai pavyzdi kam? Kam to reikia. Vangelis taigi ne koks rokeris, arciau simfonines muzikos tik imaiso dar kitokiu ingredientu. Vien Chariots On Fire didingasis fonas is orcherstro, tuo labiau kad ir pats atlikejas keliauja koncertuodamas orchestru.
Eik i savo Vangelio muzika, ten jo simfonijos paklausysi, pasigydisi nuo Gagos. Kam cia tiek draskytis kazka parodyt.
Eik i savo Vangelio muzika, ten jo simfonijos paklausysi, pasigydisi nuo Gagos. Kam cia tiek draskytis kazka parodyt.
jos koncertas geriausias buvo musu Lietuvoje, gaga is tikro turi gera uodega gale, kad pasokdintu ir keltu nusistebejimus tiems, kurie ju gale neturi...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. kovo 28 d. 22:02:21
Nu ok, tu 2rnas.
Ir dar ok, kad penktadienis :)
2014 m. kovo 28 d. 21:55:15
nu ok 60ties
2014 m. kovo 28 d. 20:25:22
Kad ir kaip aš jos nemėgstu, bet tikrai ji neatrodo 50-ies.
Arba tavo penkiasdešimtmetė mama atrodo labai gerai, arba tu realiai nematei statistinės penkiasdešimtmetės.
O greičiausiai tu esi tame brandos etape, kai trisdešimtmetė atrodo senių senė :D
Bet kuriuo atveju SiSi loja, o karavanas eina :)
2014 m. kovo 28 d. 19:06:40
28 atrodo kad tuoj 50:D
2013 m. kovo 27 d. 11:39:43
nors ji buvo prostitute bet gera popso atlikeja :)))
2013 m. kovo 2 d. 11:13:09
Ilgiuosi senuosios Lady Gagos ir jos kurybos ;/
2012 m. gruodžio 24 d. 01:08:37
Pamėginsiu aš tau atsakyt už taip nemėgiamą Pentaxxą. Paadvokatausiu :D Anot visažinės Wiki, didybės manija (o kitaip tokių pareiškimų aš vertint megaliu) yra psichikos ligų požymis, nors pati savaime liga nelaikoma. Taip kad nepyk ant vargšo ligonio... O šiaip gerai save vertint nėra jau taip blogai. Tiesa, save nuvertint ir tau negresia, bet laikyčiau tai tiesiog paauglišku maksimalizmu, ir tiek.
P.S. Šiaip kiekvienas fanas yra kažkiek trenktas, tik beviltiški atvejai to trenktumo nepripažįsta.
2012 m. gruodžio 23 d. 22:48:17
2012 m. gruodžio 23 d. 22:12:02
Mano mėgstamiausia atlikėja! :)
2012 m. lapkričio 7 d. 17:13:52
2012 m. lapkričio 6 d. 23:47:38
hey, vaikai, gyvenkime draugiškai, kaip kadaise katinas Leopoldas sakė. Dėl skonio nesiginčijama. Ir kiekvienas, net baisiausiai GaGos nekenčiantis turi teisę tai pasakyt ir nebūt apšauktas debilu. Čia itin taikoma tau, Pentaxx - tolerancijos kitokiam skoniui tau mokytis ir mokytis. Nieks neprivalo šokt pagal tavo skonį ir nuo to netampa nė kiek prastesnis už tave. Nesi joks tobulybės etalonas, į kurį kas nors turėtų lygiuotis. Žinau, vėl gausiu dozę nuodų, bet nesijaudink, aš jiems atspari. Ir GaGa kaip muzikantė (net liežuvis taip nesiverčia jos vadint) / atlikėja man visai nepatinka. Nemačiau jos šou Vingio parke, bet kažkokio gailesčio tikrai nejaučiu. Va, kas kita buvo Steve Vai pasirodymas - ir muzika
, ir šou buvo (aišku, ne GaGos mastų, bet muzika visada gyvai atliekama). Na o bet tačiau... GaGa arba pati puikiai nusimano, ką daryt, kad nuolat liktų dėmesio centre, arba turi tikrai fantastišką vadybininkų komandą - čia susikrauna viskas - ir PR'inimasis (tai ji anoreksikė, tai daug kilogramų priaugo, tai apsivėmė, tai plaukų spalvą pakeitė..........., ir taip toliau, ir panašiai, ir taip iki begalybės...), ir kvepalai (beje, kvapas visai ne toks baisus, kaip kad buvo rašyta prieš jiems pasirodant, netgi visai malonus; tik ta juoda spalva tai nekažką - teps), ir dar daug kas. Va dėl to ja galima tikrai žavėtis. O šiaip savo tikslo ji seniai pasiekė - galima ja žavėtis (tokių daugybė), galima jos nekęst (turbūt tokių netgi daugiau nei dievinančių ją), galima netgi būt jai abejingam (ir tokių pakankamai), bet nežinot jos neįmanoma.
2012 m. lapkričio 6 d. 21:49:22
Tai kas, kad ten viena ar kita dalis yra simfoninė. Dabar visus pradėkime vadinti simfoninės muzikos kūrėjais, kurie bent 8 smuikus ir 4 violončėles į kažkokį tai instrumentinį dainos / kūrinio momentą įdeda... Va, Smokie į Lietuvą dažnai užsuka su simfoniniu orkestru, bet jie yra country / soft rock muzikos grupė...
Vangeliu tau tektų pasidomėti. Jo karjera prasidėjo nuo progresyviojo roko (kolektyvo Aphrodite's Child). Vėliau net solinės karjeros debiutinis albumas Earth daugybė dainų yra gitarinės, su rokerišku, trankesniu už akustinį, skambesiu...
2012 m. lapkričio 6 d. 19:30:54
2012 m. lapkričio 6 d. 16:28:33
2012 m. lapkričio 6 d. 13:18:48
2012 m. lapkričio 6 d. 10:29:18
2012 m. lapkričio 4 d. 22:41:38
jos koncertas geriausias buvo musu Lietuvoje, gaga is tikro turi gera uodega gale, kad pasokdintu ir keltu nusistebejimus tiems, kurie ju gale neturi...
2012 m. lapkričio 4 d. 17:24:25
Nemazai vaiku megsta sita zasiuku sakytoja gaga
2012 m. spalio 2 d. 00:07:30
Mano manymu ji galėtu rengtis padoriau, nes jos labai nemėgsta musulmonai D:)
2012 m. rugsėjo 18 d. 09:09:50
Man patinka jos suknele is mesos.