Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 11
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nazgul
2012 m. birželio 28 d. 22:45:06

Baikit trinti mano komentarus:)

Juk nieko čia blogo,jei išsakau nuomonę, be to negražu užsipulti iš kart,kad ji nepagrįsta, prikaišioti Bieberį:) Dauguma jūsų elgiasi neobjektyviai ir juokingai, ju kne kariauti susirinkome. Kantriai ir trumpai išdėsčiau ką apie ją manau. Ne iš piršto laužiu nuomonę, esu ja pasidomėjusi, skaičiusi straipsnių.

Manau jos krūvis nepakeliamas: labai daug koncertų ir darbo. Vertinu pastangas, originalumą. Tačiau ji labai sublogusi, nebent man čia vienai atrodo.. Prieš porą metų ji buvo dailesnė :) Aš įžvelgiu talentą ne iš muzikinės pusės, o iš tos ektravagantiškosios asmenybės pusės. Tiek tenorėjau pasakyti, ačiū už dėmėsį. 

2012 m. birželio 28 d. 22:07:36

Brrr... pabandžiau įsivaizduoti nubyberintą miegamąjį. Mano rytai ir be to sunkūs {#}

Nors nugagintas miegamasis irgi ne išeitis.

2012 m. birželio 28 d. 22:07:07

Balsą jį turi, viena iš nedaugelio XXI amžiaus žvaigždžių. O prie ko Bieberis? prie to, kad jį tu lygini su Dievu, o LadyGagą - su kiaulę. Ir cccrazyggirl teisingai sako - sceninis įvaizdis turi būti tik po muzikos ir talento. Talentą gal ji ir turi, na bet sakau, ne mano skonio muzika ir tai man neleidžia pamatyti to.

Ir ji ne klaida. Ji pasiekė tiek, kiek yra verta. Lady Gaga yra daug gabesnė persona ir ji daugiau verta už Bieberį, kuris nei tos išvaizdos neturi, nei balso ir dar kokios minios niekinančių jį. Viso to priežastis: vaikis, paimtas iš gatvės ir įsivazduojąs esąs žvaigžde, o kad jis neturi to talento, nemato. Afrikoje visi vaikai muzikalesni už tą Byberį

2012 m. birželio 28 d. 22:06:00

Nazgul> Ko cia degraduojat taip zemai ir paniekas nesat. Klausykit romantikai savu bieberiu ir kabinekites ant miegamojo sienu koks jis gerutis, koks jis svelnutis... Nepagristos nuomones nepageidautinos apie atlikejus.

Atsakyti
Misantropia
2012 m. birželio 28 d. 22:05:48

Mano vertinimo skalėje ji ir byberis ant vienos lentynos sėdi. Tiek grožio, tiek talentų atžvilgiu.

Nors figūra jos tikrai visai nieko. {#}

2012 m. birželio 28 d. 22:03:46

Ne ne ne, nesakau,kad išvaizda svarbi, bet ji nualinta nuo koncertų ir visiškai nepsisižiūri, tiesiog gaila tokių karjeros apsėstų žmonių, manau tai nėra gerai - neįmanoma nesutikti.

Na klaidų būna.. Bet ką padarysi. {#}

2012 m. birželio 28 d. 21:59:54

"Muzikos pasaulio klaida " nu c'mon ...Žinoma , man ji nepatinka , ir aš nesu jos fanė , bet tų muzikos pasaulio klaidų yra tikrai didesnių (manau suprantat apie ką aš) . Ir išvis , prie ko čia tas grožis ? Jei negraži , tai nereiškia kad talento nėra , ar bent kažko panašaus ....Toks jausmas , kad pirmoj vietoj išvaizda , o poto jau p* . Sueis , kad ir talento absoliučiai nėra . Nu ne šitaip turi būt , muzika "muzikos pasaulį" turi būti pirmoj vietoj , o poto jau visa kita .Ir balsą manau ji turi ...

Čia žinoma tik mano nuomonė {#}

2012 m. birželio 28 d. 21:56:51

Ne, nemanau. Manau, kad jis turi balsą. Juk minėjau, kad nenoriu niekeno gerbėjų įžeidinėti,tik išsakiau ilgai kauptą ir reziumuotą nuomonę apie ją. Nestumiu, o išsakau nuomonę.. Man nepatinka ji nei kaip asmenybė, nei kaip "talentas". {#}

Bieberis ne prie ko.. jis geras vaikis ir gražus vaikinas.{#}

2012 m. birželio 28 d. 21:43:53

O Bieberis geresnis už ją? Ji šimtą kartų geresnė už jį? Balsą ji turi, gal nesi klausiusi. Aš nesu gerbėjas, bet, mano nuomone, Bieberio gerbėjams ant Lady Gagos taip stumti negalima. Reikia patiems pažiūrėti, ką patys klauso. O manai, kad Bieberis ne kai merga atrodo? Ne, tu čia susifailinai juodai {#}

2012 m. birželio 28 d. 21:43:08

Visiškai tau pritariu ir pilnai sutinku. :) Manau vyrauja per daug klaidinga nuomonė apie pop muzikos, kaip produkto platinimą tik vaikams.. 

2012 m. birželio 28 d. 21:37:55 2012-06-28 22:40:19

Negraži man ji.. Nei figūros, nei grožio. Balso ji nelabai turinti žvaigždė, lygininat su muzikos legendomis. . nu sorry,jei kam pasirodys kiek per žiauru... kiek ja besidomėjau, stebėjau, bandžiau pamėgti - neišėjo.. Per sunki žvaigždių ligos forma..Skaičiau daug straipsnių apie ją, labai nualintas žmogus, matyti iš veido, gal ji per daug iš savęs reikalauja, per daug dirba. Kad ji bent kiek save susitvarkytų, nes kol kas vienintelis dalykas kas jai labiausiai sekasi - sekimas McQueen pėdomis. Tegu mane pakaria jos gerbėjai(os), bet moralų ir atsakymų man nereikia. Ačiū.

2012 m. balandžio 29 d. 01:47:21

Pranešu, albumas "Born This Way" idetas i vinyl-rip failus. Tai vienintelis tokiu geru skambesiu albumo variantas.

:)

Atsakyti

2012 m. kovo 22 d. 17:28:34

Pranesu albumai "Fame" ir "Fame Monster" groja naturaliu garsu, be siaubingo preso. Ripinti ploksteleje ir skamba kokybiskiausiai uz kitus albumu variantus.

:)

Atsakyti

2012 m. kovo 2 d. 22:56:39

Del Lady klipu. Lai karpo kazka ten, kazkas parsisius kompiuteriu suintriguotas. Pati Gaga originali klipuose, tad nieko tokio kad ir pakarpo. Svarbu isiminti.

Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 2 d. 22:43:23 2012-03-02 23:02:58

idėjų pilni klipai, sakai? Hmm.. Vat pagalvojau ir .... Tiesa, tas pat taikytina ne tik Gagai. Robkei irgi. Turiu galvoj Bad Romance ir Rock DJ. Nafik įdėt tieeeeek darbo, kad visą tai po to matytų tik tūbėj ar dar kur nete? Juk muzikinės televizijos tuo a la šokiruojančius kadrus nukarpo? Gagos minėto video patį galą nukanda, Robkės - dar daugiau... Tiesa, Gagą bent jau VH anksčiau rodydavo iki galo, su tuo skeletu lovoj. Robkės nebepamenu, per teliką mačiau iki galo ar tik nete...

O vat dėl diskusijų... Kaip kažkada sakė toks A. Čiumakas (Kašpirovskio kolega, kas tokius pamenat), jei apie mane kalba - net jei ir blogai - reiškia, esu populiarus. Su Gaga ir visa kita šiandienos subprodukcija - lygiai tas pat.

Atsakyti

2012 m. kovo 2 d. 21:59:16

Gagos iasikvepimas nesibaigs kol neatsitiks baisiausia. Tos kalbos durnina mus pacius. Gagai tereikia kazka pajudinti automatiskai bus idomu ziniasklaidai, o per ja paugliams, vaikams, ir tai jiems kieta. Diskutuosim diskutuosim ta pati dar daugybe metu, nes nieko negalim padaryti.

Man patinka pilni ideju jos klipai, primena kazkiek MJ klipus. Niekas tokiu nebesukuria jei ne Lady. Muzika irgi pilnai sutvarkyta, nors jeigu grotu kazkoki nuobodu alternatyva, niekam ir nebutu idomu.

Atsakyti
Yutu
2012 m. kovo 2 d. 21:40:36

Nu va pagaliau nors vienas protingas komentaras. IStiesu noreciau kad griztu 80-90 metai...

gagos,bieberiai gadina viska...{#} Gaila, kad kai kurie to nesupranta

Atsakyti
Pazistu_Mykola
2012 m. kovo 2 d. 12:34:20

Ak, taip.

Visų pirma norėčiau pastebėti, kad tai ne tiek nuomonė, kiek pastebėjimai.

Dėl klausimo nuo kada kultūra priklauso vaikams lyg ir norėjau kažką rašyti, tik kiek matau atsakymas pats išsirutuliojo, tai galim sakyt kad nuo 2005 m. kovo, kodėl ne. Be to, tikrai nereikia topų formavimo nurašyti vaikams, kai tie patys mano bendraamžiai irgi mielai klausosi popmuzikos ir ją perka (gerai, mano bendraamžiai, kuriuos pažįstu tos muzikos neperka, bet perka tie, kurie gyvena kur nors JAV). O dėl vyresniųjų - būtent, jie nesuka galvos, o tiems kurie vis dar ją suka, siūlyčiau rasti naudingesnį užsiėmimą. Nes topai kuo toliau, tuo mažiau parodo visumą. Tiksliau topai, visokie Billboard top 100, parodo kiek vienetų vieno ar kito albumo buvo parduota (parduota!). Gal tai ir buvo aktualu 70s, kai turėjai pirkt plokštelę, kad galėtum bet kada klausyti mėgstamos muzikos, bet tai daug mažiau aktualu šiandien, kai muzika yra ir video klipų peržiūros, tiek klausomumas čia, music.lt, tiek pagaliau ir nusisiurbimai.

Apie "vyraujančiam šlamštui neatsiras kokybiškos alternatyvos" tai tingiu net pradėt, nes vėlgi, kaip rašiau pastraipoje prieš tai, tikrai siūlau nespręsti apie muzikos lygį šiandien iš įvairaus plauko (ir netgi pardavimų) topų, tai primena pastangas pamatuoti gyventojų perkamąją galią pagal kiek pinigų surenkama į "Teleloto" aukso puodą. Tiek muzika, tiek rinkos situacija yra labiau kompleksiška. Įsijunkit (internetą) kokius nors Arcade Fire, štai jums ir nebloga alternatyva ne tik dabar vyraujančiam šlamštui Gagai, bet net ir 70-ųjų roko karalienei Suzi Quatro ar kokiems nors "The monkees" ar "The beach boys".  Kad visuomenė pamažu debilėja, sutinku, bet nemanau, kad geriausiai tai parodo Gaga.

Vot tak, parašiau ne tiek apie atlikėją, kiek apie tą sustabarėjusį požiūrį apie muziką šiais laikais, bet ei, mykolas po mykolo ir pasaulėvaizdį pratašo. Gal tikrai kada nors baigsis tas juoda/balta lyginimas, ir gal kada tikrai žmonės sakys ne "šiuolaikinė muzika šūdas, bet "atlikėjų X, Z ir Y muzika šūdas". Ar tai labai naivu? 

Atsakyti
Pazistu_Mykola
2012 m. vasario 26 d. 22:36:28

Na,norėčiau priminti,kad į diskusiją įsivėliau tik,ir tik dėl nostradamiško teiginio, kad Gaga scenoje ilgai netemps. Man pasirodė, kad Misantropija taip sako todėl, nes atlikėjos nemėgsta (čia kaip aš nemėgstu Apple (trū stori) ir todėl sakyčiau, kad štai po Jobso mirties Apple ragas. Bet aš taip nesakau, nes nežinau). Spėjau sužinoti, kad Gaga ilgai netemps,nes ji yra copycatas ("bet jos klausytojai nežino, kad ji copycatas, bet to pop-kultūrinė aplinka yra palanki copycatams",-šaukiau aš), taip pat, kad ji turi ne per daugiausia talento (kas Madonnoms, Rihanoms ir Britnėms nesutrukdė).Po to viskas buvo nusukta į tai, kad Gaga yra pinigų gaminimo mašina, lygtai aš tam prieštaraučiau. Gavos keistai. 

O apie pop-produktus visai kita kalba, ir manau, kad dėl esminių dalykų mes tikrai lengvai sutartume. Vis dėlto, Britney buvo produktas, ta pati Madonna. Nebūtų Gagos, būtų kitas produktas, didžiapapė Jennifer kokia nors. Kaip jau kažkada kažkur rašiau, tikrai kartais jaučiuos, kad kartojuosi, nuo popso kultūra nežada pabėgti ir žmonės jo klausė ir klausys, kaip mūsų seneliai klauso "Pageidavimų koncertų" muzikos (bet juk ten gaidys, kodėl jie nepabando Megadeth ar bent jau Kings of Leon, ne?). Todėl kai mes gražiai suprasim, kad galbūt tiems žmonėms yra daugmaž viskas gerai, ir galbūt net jiems ta muzika patinka, ir mes nieko negalim padaryti*, nes mums ir nereikia, tuomet laiką leisime ne prie diskusijų apie Gagą, o rašysime laiškus patinkantiems atlikėjams, ieškosime naujos muzikos, ar imsimės darbo, už kurį gautus pinigus paversime LP, CD ar bilietais į koncertą.

Todėl aš irgi imuosi darbo, kurį tikiuosi paversti geru pažymiu. Rūtone, labai geras komentaras, nekantrauju atsakyti, bet ne šį vakarą.

*žinoma, į "Alejandro best song 4ver", "Gaga>Pink Floyd" ir kitas naivias provokacijas kartais atsakyti būtina, ir dar ne bet kaip, o griežtu tėvišku žodžiu.

Atsakyti
Rutonė
2012 m. vasario 26 d. 17:31:38 2012-02-27 17:32:53

Kas abydniausia, kad ir kaip norėčiau nesutikt su tokia nuomone, deja, negaliu. Na gerai, pati galiu pasakyt, kad Gaga - tai 21 amžiaus Madonna. Bet.. Jei aš ją vadinu taip, reiškia, turiu su kuo lygint ir kadangi panašumas neišvengiamai egzistuoja, tai ir Gaga bus neišvengiamai su kažkuo lyginama. Dažnu atveju - su Madonna. Tegu jos abi daro ką tinkamos, bet jei man pasiūlytų rinktis, Gagą ar Madonną paklausyt, rinkčiausi antrąją (nors nė vienos gerbėja nesu).

Negerai, kad čia negaliu pacituot tamstos vėlesnio komentaro, bet, manau, iš konteksto bus aišku. Sakai, Gagos ateitis šviesi, nes postpostmodernistinėje ir ypatingai DJ/mixus/etc. aukštinančioje (!) kultūroje tai, ką ji daro, yra, švelniai taraint, norma. Bet palauk, nuo kada kultūra priklauso vaikams? Nuo kada vaikai diktuoja skonį visam likusiam pasauliui? Kiti - tėvai, seneliai, vyresni broliai/seserys - jau kaip ir nurašomi kaip iškasenos, nesuprantančios, kas yra muzika? Na iš esmės tokias tendencijas pastebiu - topus formuoja -niolikiniai geltonsnapiai. Va ir klausimas, kodėl taip yra - ar tie vyresnieji neturi laiko, nesuka sau galvos ar dar kažkas yra. Nes tokio nusivažiavimo muzika turbūt nepatyrė seniai arba netgi ir niekada. Pabumbėsiu kaip senė, kad 80s-90s buvo paskutinis dešimtmetis, kai dar buvo kuriama muzika įvairaus amžiaus grupėms. Dabar tokią kuria tikri dinozaurai, verti didžiausios pagarbos. Gaga tėra - sorry, jei kažkam nepatiks - debilėjančios visuomenės atspindys. Daro ji š ar ne, ne esmė. Esmė, kad ji iš to daro sau pinigą, ir tikrai didelį. Nežinau, dirba ji iš idėjos ar dėl pinigų, ir kaip ilgai ji neišsisems. Va nuo to ir priklausys, ar/kiek ilgai ji bus mėgiama. Ir dar nuo to, kiek ilgai dabar vyraujančiam šlamštui neatsiras kokybiškos alternatyvos. O dabr aš ja vadinčiau ne talentinga dainininke, bet verslininke. Tą talentą ji (ar jos vadybininkai) tikrai turi.

Atsakyti
Puslapiai: 12345678 ... 11
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Mekong Delta Mekong Delta
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3169
  Iš viso užsiregistravę: 73764
  Naujausias narys: AmberRandall
  Šiandien apsilankė: 251307