+ neblogas balsas
- pop muzika, kuri niekuo neišsiskiria iš tos, kurią atlieka kitos atlikėjos.
- prastas įvaizdis
ir dar galiu vardyti tų minusų, bet tingiu, paminėjau svarbiausius
Ta iš atlikėjų, kurios įvaizdis yra katastrofiškas ir muzika nekokia, bent balsą normalų turi, daugiau nieko gero pas ją nematau
Man ji labai patinka. Jos dainos labai geros, turinti gerą balsą, talentinga atlikėja. Tik man nelabai patinka jos sceninis įvaizdis. O šiaip aš ją dievinu. Mano pati mėgstamiausia dainininkė. Ir kas ją peikiat, jūs pabandykit geriau įsiklausyti Lady Gagos dainų.
Manau, kad ji yra viena geriausių atlikėjų šiuo metu.
Lady Gaga jau turi 5 Grammy apdovanojimus. Tai pasako labai daug, nes juos įteikia ne fanai, o komisija
Gaga.. Ji yra labai savotiska asmenybe. Ji vienintele is amzinybes istrauke tuos nuostabius batus ant platformos. Susikure nerealu stiliu kurio galbut niekas nera mates. Ir nesvarbu kad jos dievaite Madonna - ir, kad galbut siek tiek panasi muzika... Ji kuria ka nori kurti ir zmonem tai patinka.. Nors nesu jos gerbeja, net dainu nesiklausau - bet kaskart kazkur uzmetu ''aki'' i jos video klipus, kurie, palyginus yra nuostabus.
Gaga tikrai yra talentinga asmenybe, kartais ji sokiruoja bet ka jau sakyk vos tik isleidzia nauja daina tai i top 10 pakliuna jau kita diena. Patinka jos drasa, jos geju gynymas, ir zinoma jos muzika
Šitas apgailėtinas padaras-šiek tiek į moterį panašus beveislis mutantas ne juokais defektuotomis smegenėlėmis,atvirai \"dėjęs\"ant bet kokio padorumo ir be ceremonijų su patologiniu atkaklumu propaguojantis įvairiausius nesveikus iškrypimus, kuriuos pateikia kaip nuostabiausią gėrį žemėje-būtų graudžiai juokinga,jei neverstų vemti...
dainos gal ir neblogos (pasigilinus į jų tekstus kyla dviprasmiški jausmai), apie stilių patylėsiu, čia ne man spręsti... daug kas sako, kad Lady Gaga moka visus šokiruoti savo elgesiu, kalbomis, apranga... dėl manęs tegu ir galvą nusiskuta plikai (manęs tai nė kiek nenustebintų)... Aišku tik viena - ji nori būti visų dėmesio centre ir tai jai puikiai pavyksta. Lady Gaga is the new Madonna? - daug kas to klausia. O kaip manot jūs?
Siaip Gaga labai sunkiai dirba, ir nera taip lengva kaip atrodo pasakyti. Ji turi tiek darbu siais metais suplanuotu, o dar 30 metu i prieki? Cia labai lengva...? Nejaugi sunku tai patiketi ir paskaityti naujienas, kur ji buvo apalpusi nuo darbo. Bet ji rystinga ir dirba toliau, pagal save, pagal uzsispyrima. Sneketi uz kita labai lengva.
ji uždarė vartus man į jos kūrybą. Ir nieko čia nepadarysi.
už ją dirba jos apranga - va tokia mano nuomonė, niekas nesugebės jos pakeist, aišku, tik ji pati, tačiau čia jau mano fantazija Nes aiškiai matosi, kad jai tai patinka, patinka taip gyvent...
Suprantu, kad kai kam čia menas, bet aš menu laikau kitokius dalykus, kitokias vertybes pripažįstu.
Ir išvis nesuprantu, kodėl pradėjau šią diskusiją.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2011 m. gruodžio 27 d. 19:02:11
2011 m. gruodžio 27 d. 17:58:56
2011 m. gruodžio 27 d. 17:58:10
- pop muzika, kuri niekuo neišsiskiria iš tos, kurią atlieka kitos atlikėjos.
- prastas įvaizdis
ir dar galiu vardyti tų minusų, bet tingiu, paminėjau svarbiausius
Ta iš atlikėjų, kurios įvaizdis yra katastrofiškas ir muzika nekokia, bent balsą normalų turi, daugiau nieko gero pas ją nematau
2011 m. gruodžio 27 d. 16:50:57
2011 m. gruodžio 16 d. 18:18:39
2011 m. gruodžio 11 d. 15:19:22
2011 m. gruodžio 6 d. 09:57:37
2011 m. lapkričio 28 d. 20:27:22
Lady Gaga jau turi 5 Grammy apdovanojimus. Tai pasako labai daug, nes juos įteikia ne fanai, o komisija
2011 m. rugpjūčio 28 d. 16:07:50
2011 m. rugpjūčio 28 d. 15:49:12
2011 m. rugpjūčio 4 d. 21:16:28
2011 m. rugpjūčio 4 d. 19:44:26
2011 m. liepos 31 d. 19:43:49
2011 m. liepos 18 d. 06:10:32
Užuojauta šitam tolerastiniam zombiui-tokie beviltiški ligoniai neišgydomi...
2011 m. birželio 24 d. 20:51:29
2011 m. gegužės 25 d. 22:30:26
2011 m. gegužės 24 d. 23:58:43
2011 m. gegužės 24 d. 23:55:30
2011 m. gegužės 24 d. 23:50:33
2011 m. gegužės 24 d. 23:45:55
už ją dirba jos apranga - va tokia mano nuomonė, niekas nesugebės jos pakeist, aišku, tik ji pati, tačiau čia jau mano fantazija
Suprantu, kad kai kam čia menas, bet aš menu laikau kitokius dalykus, kitokias vertybes pripažįstu.
Ir išvis nesuprantu, kodėl pradėjau šią diskusiją.