Mano nuomonė gana neutrali. Gaga yra įdomi, tiek jos muzika tiek jos pasirodymai. Man ji kažkuom primena cyberpunk su visais savo kostiumais. Ypač klipe "Bad Romance".
Ir atvirai sakant man maloniau žiūrėt į tokius avant-gardiškus apsiaustus, nei pusplikes, prakaito išpiltas pop princeses raitančios savo užpakalius.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Man tai, labai patinka ,koks 90 dainų, iš 100-o....Neatsibostanti ir nepakartojama- LaDy GaGa.Ji geriausia visumoje.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2010 m. birželio 23 d. 10:50:17
2010 m. birželio 23 d. 10:32:09
2010 m. birželio 23 d. 10:29:58
2010 m. birželio 23 d. 10:23:06
Dainos, kaip ir daugelis kitų, truputį užkimba, bet taip pat greitai 'atkimba'.
Šiaip, dėmesio ji nesulaukia ypatingai daug dėl savo atliekamos muzikos, populiarumas manyčiau laikinas.
Asmeniškai aš, nelaikau ją verta dėmesio.
2010 m. birželio 22 d. 22:40:05
2010 m. birželio 20 d. 18:46:34
2010 m. birželio 16 d. 17:38:05
2010 m. birželio 16 d. 15:57:43
2010 m. birželio 16 d. 14:58:45
Mano nuomonė gana neutrali. Gaga yra įdomi, tiek jos muzika tiek jos pasirodymai. Man ji kažkuom primena cyberpunk su visais savo kostiumais. Ypač klipe "Bad Romance".
Ir atvirai sakant man maloniau žiūrėt į tokius avant-gardiškus apsiaustus, nei pusplikes, prakaito išpiltas pop princeses raitančios savo užpakalius.
2010 m. birželio 15 d. 21:06:51
The LADY GAGA Song by SO SO BAD
2010 m. birželio 5 d. 22:43:03
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 21:49:34
Skaitau ir šypsausi. Vieni mėgsta, kiti pakęsti negali, išvada viena - GaGa abejingų nepalieka.
sventa teisybe
2010 m. birželio 5 d. 17:03:51
2010 m. birželio 2 d. 12:13:30
2010 m. birželio 2 d. 08:57:39
2010 m. birželio 1 d. 12:03:16
2010 m. birželio 1 d. 11:23:43
2010 m. birželio 1 d. 11:16:09
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. gegužės 31 d. 11:28:56
2010 m. gegužės 30 d. 19:38:51
This shit > Gaga