Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasaulio pabaiga. Tai tik išgalvotas mitas, ar tiesa?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2024 m. lapkričio 4 d. 21:46:10

Kad uztraukt ta ozono skyle ir oras taip greit nesikeistu ar uztektu kad as ir milijonas nemestu surelio popierelio i ezera. Ir deveciau maziau languota kepure. ir kiti influencinti taip kartotu

Gal kad nebutu pasaulio pabaigos reiketu

Nustot kariaut

Nustot vogt sukciaut is godumo

Pradet dirbt kad laikytu vienskita o ne plautu rankon ranka?

2012 m. lapkričio 10 d. 23:19:53

Aš tai netikiu :/ Jau tų pasaulio pabaigų turėjo būt gal 5. 2000, 2002, 2008 sakė bus ir t.t. Kiekvienais metais jų prisigalvoja. Čia paprasčiausiai gerą reklamą padarė visiem filmam, knygom ir pan apie pasaulio pabaigą. Gal ir gerai, kad kai kuriem tai į naudą, bet mane asmeniškai tai juokina. O ypač tos nesamonės apie majų kalendorių... (be žodžiu) :|

P.S. Dar žinant faktą, kad majų kalendorius buvo be perkeltinių metų ir pagal tikrus skaičiavimus ta pasaulio pabaiga turėjo įvykt 2011 gruodžio 21d.{#}

2012 m. lapkričio 7 d. 01:21:02 2012-11-07 01:32:01

Gaila man žmonių kurie tiki į tokias nesamones.{#}

P.S. Bus juoko kai gruodžio 21 visokie balvonai eis iš proto...Visi normalus žmonės galėtu pasaulio pabaigos vakarėli švesti(And suddenly end of the world comes,epic party ending...).{#}

2012 m. lapkričio 6 d. 20:14:49

Blogis užplūdo mūsų pasaulį ---- velnias,

todėl ir nesiseka,todėl ir krizės,

niekas netiki ateitimi,

tiki tik pinigais ---- visi.

Kuo pavirto mokslas mokyklose ir universitetuose ? Sukaupti žinias ,kad sukčiauti sėkmingai? Kam tarnauja politikai?  Blogai bus,kai velnias valdys,kova taps arši ir baisi,kiekvieną dieną....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Very_crazy_enough
2012 m. rugpjūčio 29 d. 17:33:17

man irgi būtų įdomu, bent in dreams...

Kalbant apie Žemės, kaip planetos, egzistavimo pabaigą, manau, nereikia žemei pernelyg susireikšminti. Juk yra ir Neptūnas, ir Uranas, kurie gali Saulės sistemoj puikiai be Žemės išsiversti ir egzistuoti.

Kalbant apie žmonių, kaip rasės - lyginant su kita Žemės gyvybe, egzistavimo pabaiga, nereikėtų šiems dručkiams pernelyg susireikšminti. Visada atėjo labai-jau-kietų era (kuri praėjo). Atėjo Mamutai: era baigės - jie išėjo. Atėjo dar kiti kieti dizonaurai: jų era baigės; nors ir susireikšminę, ar sparnuoti, ar didžkiai, jie išėjo. Atėjo Bigger-Than-Gods žmonių era: viskas turi pabaigą. Ar užlies mus, ar perkepins, ar supurtys - nežinau, bet nebūkim pernelyg susireikšminę, 1,5m ilgio - ir tai geriausiu atveju - kiekvienas savo keliu klaidžiojantys itin-protingi-ir-gurdūs padarai.

2010 m. liepos 6 d. 19:37:54
Kiek skaičiau tai pasaulio pabaiga pranašaujama 3... kažkelintais metaiskai saulė užges ar kažkas panašaus.Įdomu bus pamatyti tą 2012m.pabaigą,ar pasaulio pabaiga ateis ar ne

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. liepos 6 d. 18:27:49
tus0fkes rašė:
As facebook ten apie ta 2012 tj nors ir bus mes isgyvensim cituoju "Ko jus cia sikat nu ir kad bus atsris ateiviai ir isgebes mus" P.S komentatorius dar mazas.
pakėlė nuotaiką

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. liepos 6 d. 16:12:08
netikiu netikiu ir dar kartą netikiu!
Man nesvarbu, ta pasaulio pabaiga gali būti nors ir šiandien, bet kam čia tada gąsdinti kitus žmones - nesuprantu... Skelbiant tokias nesamones...
Truputį domėjaus tais Majų kalendoriais ir Nibiru planetomis ir mane asmeniškai juokas ima pažiūrėjus...., kad kiti netgi panikuoja dėl to...
Ka gi neprisimenat, jau buvo pasaulio pabaiga? kada čia... man atrodo 2000.... na ir ką , visi skelbė, visi bijojo... o atsitiko - ne : )
aš džiaugiuos šia diena ir visai negalvoju kad bus ryt, poryt.... ar dar už dviejų/penkių metų...
Manau, kad žmonės turėtų žiūrėti į tai labai skeptiškai... : }

Atsakyti

2010 m. liepos 6 d. 15:21:17
Šita tema aš taip pat domiuosi. Domėjausi ir apie tą nibirų planetą ir, kad ji priartėjusi prie žemės žemėje tada parsidės visiokios gamtinės stichijos. Bet aš nemanau, kad bus 2012 pasaulio pabaiga. Ji bus, bet dar tikrai negreitai.

Atsakyti
Teras
2010 m. birželio 12 d. 19:01:25
varliukas123 rašė:
tarkim, patvirtinta, kad 2012 bus pasaulio pabaiga. Tai ką dabar daryt? Išsikast bunkerius ir drebėt iš baimės? bet kokiu atveju vis tiek nieko nepakeistume, tai kam spėliot, kada ta pasaulio pabaiga. Bet šeip nemanau, kad ji taip greit bus, nes sako, kad labai didelė ta Nibiru planeta, tai tikriausiai jau turėtų labai gerai matytis iš Žemės. Reik tikėtis, kad kai iš tiesų bus grėsmė viskam išnykti, žmonija bus taip pažengus moksle, kad išgelbės pasaulį

Jei butu patvirtinta, patikek daug kas pasikeistu. Na o siaip cia tik pramanai, kazkam is to nauda yra. Pasiskaito zmones forumas ir tiki, jokiu jiem faktu nereikia . Gaila man tokiu zmoniu.

2010 m. birželio 12 d. 18:53:59
As facebook ten apie ta 2012 tj nors ir bus mes isgyvensim cituoju "Ko jus cia sikat nu ir kad bus atsris ateiviai ir isgebes mus" P.S komentatorius dar mazas.

2010 m. birželio 12 d. 18:50:07
gal kadanors ir bus bet tikrai nedabar!

2010 m. birželio 12 d. 18:35:10
tarkim, patvirtinta, kad 2012 bus pasaulio pabaiga. Tai ką dabar daryt? Išsikast bunkerius ir drebėt iš baimės? bet kokiu atveju vis tiek nieko nepakeistume, tai kam spėliot, kada ta pasaulio pabaiga. Bet šeip nemanau, kad ji taip greit bus, nes sako, kad labai didelė ta Nibiru planeta, tai tikriausiai jau turėtų labai gerai matytis iš Žemės. Reik tikėtis, kad kai iš tiesų bus grėsmė viskam išnykti, žmonija bus taip pažengus moksle, kad išgelbės pasaulį

Atsakyti
kristis9
2010 m. birželio 12 d. 13:11:37
pff, fantazijos...

2010 m. birželio 12 d. 11:59:05
Vieni tiki tuo o kiti ne.Tai priklauso nuo žmonių mastymo ir tikėjimo.Aš tai netikiu kad 2012 bus kažkas...Žmonės dabar per daug kuria visokių filmų ir pan. o tada ir visi pradeda tuo tikėt.Kaip kažkur skaičiau kad 2012 baigiasi majų kalendorius ir dėl to viskas ir turi baigtis.Bet aš manau kad jų tas kalendorius dar tęstusi ir toliau jai jie nebūtų išnykę...Tai va tiek mano pasmastymų

Atsakyti
Teras
2010 m. birželio 10 d. 13:04:47
Sitos visos nesamones atsirado dar gerokai pries si filma. Ir kaip sakant buvo gera reklama siam filmui.

2010 m. birželio 10 d. 12:12:48
Teras rašė:
Jei turit omenyje ta pasaulio pabaiga kuri turetu buti 2012 ir kazkas susije su nibiru planeta tai tikrai ne. Neisivaizduoju kaip zmones gali tiketi tokiais dalykais. Isgalvojo kazkas tokia nesamone prirase pasaku, be jokiu irodymu/faktu , ir zmones tiki. Susidariau nuomone kad dar daug zmoniu tiki pasakom ir neturi kritisko mastymo. Jie nieko nesidomeja, o tik perskaite kazkieno sapaliones isbega i pasauli ir visiem aiskina apie pasaulio pabaiga

kodel taip sneki? zmones labai protingi jie remiasi faktais is filmo 2012

2010 m. birželio 10 d. 11:44:42
Jei turit omenyje ta pasaulio pabaiga kuri turetu buti 2012 ir kazkas susije su nibiru planeta tai tikrai ne. Neisivaizduoju kaip zmones gali tiketi tokiais dalykais. Isgalvojo kazkas tokia nesamone prirase pasaku, be jokiu irodymu/faktu , ir zmones tiki. Susidariau nuomone kad dar daug zmoniu tiki pasakom ir neturi kritisko mastymo. Jie nieko nesidomeja, o tik perskaite kazkieno sapaliones isbega i pasauli ir visiem aiskina apie pasaulio pabaiga

2010 m. birželio 10 d. 11:39:38
Zinoma kad bus kazkada. Ir mes nezinosim kada ji bus.

2010 m. birželio 9 d. 17:12:28
bus nebent zmonijai, o ne visam pasauliui

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kilkim Žaibu Kilkim Žaibu
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 442
  Iš viso užsiregistravę: 73579
  Naujausias narys: harrisonst
  Šiandien apsilankė: 134245