Absurdas, netiesa, melas, smeistas arba as kazko nzn!
niu siaip jau tokie dalykai gan domina o kartu ir baugina nors patys zmones naikina planeta ja nokioja zudo visokiais pesticidais i visokiom dujom i velniai zino dar kuo tik viena manau jeigu mes tai siu gamta tai ir musm ateis galas ,,isnyksim kaip dinozaurai
manau gyvename tokiais laikais, kai viskas yra ganetinai perdedama... tikiu, kad kazkada pasibaigs pasaulio egzistawimas. tai naturalu - ledynai tirpsta, zemes drebejimai ( o ypac lietuvoje, kur tai buwo visai netiketa) cunamiai, galimi karai ir kitos prieszastys, manau bus zmonijos isnykimo katalizatorius. bet kol mesdar gyvename, gal susimastykime - ka darome, kad musu buwimas neturetu blogo poweikio zemei... bent jau tokio didelio...
del zhemes drebejimu, potwyniu, ugnikalniu ishsiwerzhimu ir pan taj wis delto... jie buwo ir seniau, tajgi gal ir nlb prie shitos temos. nors cia tik mano nuomone. o del del ledynu tirpsmo, stiprejancio shiltnamio efekto - sakychiau labiau tinka...nes jej temperatura nuolat dideja, taj ledynaj nuolat tirpsta...
Aš asmeniškai manai, kad galbūt tai kažkiek tiesa, nes išties ledynai tirpsta vanduo kyla, visit ie drebėjimai, bet daugelio nuomonė labai išpūsta šiame reikale. Ir dar prie to paties ką manote apie Būrimus, Ekstrasensus, Akupnktūrą ir panašius dalykus...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 9 d. 22:17:57
2005 m. sausio 9 d. 21:59:47
2005 m. sausio 9 d. 21:46:27
2005 m. sausio 9 d. 20:59:14
2005 m. sausio 9 d. 20:52:59
2005 m. sausio 9 d. 20:48:44
2005 m. sausio 9 d. 20:47:13
2005 m. sausio 9 d. 20:42:00
2005 m. sausio 9 d. 20:32:55
manau gyvename tokiais laikais, kai viskas yra ganetinai perdedama... tikiu, kad kazkada pasibaigs pasaulio egzistawimas. tai naturalu - ledynai tirpsta, zemes drebejimai ( o ypac lietuvoje, kur tai buwo visai netiketa) cunamiai, galimi karai ir kitos prieszastys, manau bus zmonijos isnykimo katalizatorius. bet kol mesdar gyvename, gal susimastykime - ka darome, kad musu buwimas neturetu blogo poweikio zemei... bent jau tokio didelio...
2005 m. sausio 9 d. 20:27:38
2005 m. sausio 9 d. 20:11:40
2005 m. sausio 9 d. 20:05:05
2005 m. sausio 9 d. 20:03:47
2005 m. sausio 9 d. 19:52:04
Aš asmeniškai manai, kad galbūt tai kažkiek tiesa, nes išties ledynai tirpsta vanduo kyla, visit ie drebėjimai, bet daugelio nuomonė labai išpūsta šiame reikale. Ir dar prie to paties ką manote apie Būrimus, Ekstrasensus, Akupnktūrą ir panašius dalykus...