Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasaulio pabaiga. Tai tik išgalvotas mitas, ar tiesa?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 10
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sahja
2010 m. birželio 9 d. 15:37:58
Ko gero aišku bus,bet atrodo ne taip, kaip daugiausia įsivaizduojame..Mes tikriausiai būsime jau, kitame pasaulyje....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
MrEko
2010 m. birželio 9 d. 13:53:15
ateis pabaiga ir praeis.. nes pabaiga tai kazko naujo pradzia

2010 m. birželio 9 d. 10:39:08
tikrai bus pasaulio pabaiga, taciau tikrai ne 2012metais kaip dauguma pasaulio tiki. kai saule susprogs tada ir baigta bus, arba mes patys susinaikinsim per pasaulini atsilima ar per karus

2010 m. birželio 9 d. 01:21:29
as ir netikiu, bet man ir nesvarbu: gyvenau-nieko nenuzudziau, nepavogiau nieko, ispazinties einu, tad blogiausiu atveju patekciau i skaistykla

Atsakyti
kinomane
2010 m. kovo 30 d. 19:49:07
as netikiu ir wiskas : D

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 19 d. 18:01:09
vinipuchas>> ai, aš maniau, kad sakydamas "mes" tu tur omeny tave mane, jį ir ją tipo tuos kur db gyvena nu tai maximum 710 metų dar liko
O jei apie visą žmoniją tai jo, daug dar tiems kirminams žeme šliaužiot...

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Stingas
2009 m. birželio 19 d. 17:59:08
mm.. laukiu nesulaukiu, kada atskris ananakiai bet labiau tiketina, kad mum patiem uzteks ismones susinaikinimui.

2009 m. birželio 18 d. 16:17:01
Nemanau, kad labai cia tikslios tos datos, kaip mokslininkai skaiciuoja, bet vis delto manau, kad paskutiniojo teismo diena kada nors isaus

2009 m. birželio 18 d. 16:11:53
aisku kadanors bus

2009 m. birželio 18 d. 16:09:01
Zmones neiskrapykit blemba faktu.
Maju kalendorius susideda is ciklu, ir 2012metais keisis ciklas.
Is kur istraukei kad bus pasaulio pabaiga?

2009 m. birželio 18 d. 13:08:20
Majai garsėja kalendoriaus tikslumu (trumpiau: genijai, genijai... ) ir jų manymu toji Pabaiga užklups žmoniją 2012-aisiais gruodžio 23 dieną, prieš Kūčias.
Norit tikėkit - norit ne. Kadangi visiškai nelaukiu tosios Pabaigos - neklausau mitų, nes viena Pabaiga įvyko ir 2000 metais.

2009 m. birželio 18 d. 11:53:18
Žmonės yra tokie padarai, kuriems patinka prisigalvoti visokių nesąmonių. Aš kažkaip stengiuosi neklausyti apie tas pabaigas, nors iš kitos pusės pažiūrėjus žinias jau dabar atrodo, kad pasauliui artėja pabaiga.

Atsakyti
MrEko
2009 m. birželio 18 d. 11:43:34
Pasaulio (arba Zemes) pabaiga (bent jau taip spejama) bus po 4 000 000 000 metu... Zmonijos pabaiga jeigu tikesime pranasais pabaiga apie 3800 metus... ir jeigu tikesime tais pranasais tai 2012 bus pabaiga dabartines civilizacijos, nes atseit po kazkokio ivykio kuris stipriai pakeis zmonija viskas tures pasikeisti ir zmoniu stipriai sumazeti ... Pagyvensim pamatysim, ne tiek daug beliko apytiksliai 3 metai ir 6 menesiai ...

2009 m. birželio 18 d. 11:09:36
Dead_soul rašė:
vinipuchas>> nu kiek tas ilgai? 60-70 metų DDD

Žmonija tobulėja ir aš viliuosi, jog ji išgyvens dar ne vieną šimtmetį tai tikrai. Geriau tikėsiu šviesia ateitimi, nei tomis erezijomis apie atšilimą ir kitas negandas.

Atsakyti
vinipuchas
2009 m. birželio 18 d. 11:02:36
Teras rašė:
vinipuchas rašė:
Teras rašė:
Tu sakei kad jis isgalvotas nu , o dabar sakai kad ne zmones ji sukelia. Tai kaip jis gali buti isgalvotas jei kazkas ji sukelia

Ir vėl tą patį parašei, ką prieš tai Beprasmiška su tavim diskutuot. Adminai, trinkit mūsų off topic žinutes.

Tu pats beprasmiskas is pradziu rasai kad jokio globalinio atsilimo Nera. Poto jau rasai kad yra

Kur aš rašiau, kad jis yra?! Dievaži, tu tikrai juokingas

Atsakyti
Teras
2009 m. birželio 18 d. 09:53:34
vinipuchas rašė:
Teras rašė:
Tu sakei kad jis isgalvotas nu , o dabar sakai kad ne zmones ji sukelia. Tai kaip jis gali buti isgalvotas jei kazkas ji sukelia

Ir vėl tą patį parašei, ką prieš tai Beprasmiška su tavim diskutuot. Adminai, trinkit mūsų off topic žinutes.

Tu pats beprasmiskas is pradziu rasai kad jokio globalinio atsilimo Nera. Poto jau rasai kad yra

2009 m. birželio 18 d. 09:03:51
vinipuchas>> nu kiek tas ilgai? 60-70 metų DDD

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
vinipuchas
2009 m. birželio 18 d. 09:01:51
nutle rašė:
2012 metais planuojamas labai didelis saules radioaktyvumas, del ko gali smarkiai nukentet visos technologijos zemeje. Ir cia neisgalvota - nezinau kaip lietuviskai, bet saulej nuolatos vyksta reakcijos, dar vadinamos Solar Flares, po kurios issaunamas labai didelis kiekis radiacijos ir energijos. Jei kam idomu, ta radiacija del zemes energetinio lauko visa patenka i siaures ir pietu asigali (del to ten buna tos siaures pasvaistes..) kur reaguoja su musu atmosfera. O ta pati energija gali permusti elektros tiekima, ir praktiskai viska, kas valdoma su elektra. Taigi, reikiamu momentu nesuregavus i toki energijos pliupsi, galima sunaikinti viska, kame yra technologija. O t.y. visa zeme. Ir cia faktai ne is lempos... Dar pamenu ta tema lietuviu kalbejime snekejau...
Nebent isgalvota tik tas December 12.. ir kitos nesamones. Bet seip, tikiu, kad nieko blogo neatsitiks mums.. Kaip ir neatsitiko 1999, 2001, 2006 ir per kitas "Apokalipses"...

Tai jokiu būdu ne faktas, tai tik teorija, kurių, beje, yra ne viena. Netgi manoma, jog prasidės Mažasis Ledynmetis, bet žmonija neišnyks, nes jau atlaikė jį 1350 - 1900 metais. Tikriausiai keista, kodėl šios teorijos negirdėjai? Joje neprognozuojama Pasaulio Pabaiga, taigi, žiniasklaidai iš to jokios naudos - juk tokia teorija nesukels sensacijos!

Kitą kartą iš makulatūros ištraukęs tokius niekinius "faktus", mesk į pečių.

Netikiu nei viena teorija. Ir jūs netikėkit. Gyvensim mes dar ilgai ir laimingai

Atsakyti
be_inis
2009 m. birželio 18 d. 06:04:25
Zinote, as turiu planu, gal apsieisime ? A

Atsakyti
nutle
2009 m. birželio 18 d. 00:15:40
2012 metais planuojamas labai didelis saules radioaktyvumas, del ko gali smarkiai nukentet visos technologijos zemeje. Ir cia neisgalvota - nezinau kaip lietuviskai, bet saulej nuolatos vyksta reakcijos, dar vadinamos Solar Flares, po kurios issaunamas labai didelis kiekis radiacijos ir energijos. Jei kam idomu, ta radiacija del zemes energetinio lauko visa patenka i siaures ir pietu asigali (del to ten buna tos siaures pasvaistes..) kur reaguoja su musu atmosfera. O ta pati energija gali permusti elektros tiekima, ir praktiskai viska, kas valdoma su elektra. Taigi, reikiamu momentu nesuregavus i toki energijos pliupsi, galima sunaikinti viska, kame yra technologija. O t.y. visa zeme. Ir cia faktai ne is lempos... Dar pamenu ta tema lietuviu kalbejime snekejau...
Nebent isgalvota tik tas December 12.. ir kitos nesamones. Bet seip, tikiu, kad nieko blogo neatsitiks mums.. Kaip ir neatsitiko 1999, 2001, 2006 ir per kitas "Apokalipses"...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1527
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 263654