Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasaulio pabaiga. Tai tik išgalvotas mitas, ar tiesa?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ponas_budulis (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 26 d. 16:42:10
kai užges saulė tada ir bus pasaulio pabaiga

Atsakyti
frize
2008 m. gegužės 26 d. 16:22:40
Sikness rašė:
Yra pradžia, yra ir pabaiga.

Teisingai sakai...

Atsakyti
Darkshines
2008 m. gegužės 26 d. 15:43:51
Nu šiaip žmonės patys kalti dėl pasaulio pabaigos, o viertoj to, kad ją atitolintų atsakingai vartodami, tai dar labiau teršia gamtą šiukšlėmis, šiltnamio dujomis, pirkdami neekologišką produkciją ir kitaip neapgalvotai elgdamiesi.
Liūdna, pikta, skaudu...

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2008 m. gegužės 26 d. 15:33:40
Ai man tos pabaigos, tai nerupi.Bus tai bus ka padarysi.Reik gyventi, taip lyg rytojus bus paskutine diena, ir tada neliudesi del tos pabaigos

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. gegužės 25 d. 22:28:11
ballsas rašė:
The_Wicked_One rašė:
arba jei koks zemes drebejimas nerealus ivyktu irgi gali but ragai zemelei musu ir tada jinai gali islekti is orbitos ir beskriedama ten labai super dideliugreiciu sudegtu.

Kosmose nėra oro, o degimui oras būtinas. Todėl lekiant bet kokiu greičiu nesudegsi. Tokiu atveju galima susidurti su kažkuo ir tada ragai...

atmosferą dar reikia pralėkt `]

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Sikness (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 25 d. 22:00:02
Yra pradžia, yra ir pabaiga.

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. balandžio 22 d. 19:53:05
viskas turi pabaiga.net ir tokia puiki vieta kaip pasaulis...

Atsakyti
pasaka14
2006 m. balandžio 22 d. 19:35:43
aš tai manau,jog tiesa...žemė negali amžinai suktis ir nepasenti,o jeigu į ją atsidauš koks meteoritas ar erdvėlaivis...o jeigu dar blogiau į ją nusileis kokie ateiviai ir užgrobs žemę ir visus išžudys..o jeigu saulė perdaug priartės prie žemės,tada mes paprasčiausiai sudegsime,o jeigu nuo per didelės taršos išretės žemės atmosfera,tada mes paprasčiausiai uždusime...bet manau kol tai įvyks praeis dar kokie 1000metų,o gal dar daugiau...

2006 m. balandžio 19 d. 18:33:34
kazkada visteik bus...=]] tie visi nostradamai ir i ji panasus nlb atspes kada... bet kas ti zino kada i zeme gali atstrnkt kas nors is kosmuso ir.. shabax...!!!

2006 m. balandžio 19 d. 18:03:13
aisku kad tiesa, taigi vyksta globalinis atsilimas, ir kada nors visa tai prazus, bet manau nereikia isterikuoti, ir tai bus tikrai negreitai...

Atsakyti
Leeja
2006 m. balandžio 19 d. 17:12:08
kad tokia bus, nesiginciju. saules bajeriai, technika, artejantis ledynmetis, karai, ozono skyle, meteroritas, kuris gali trinktelt po kokiu 5 metu...
jeigu tikesim biblija, tai gali but, kad vieno is apokalipses trimitu sulauksim visai greit - skeriu buriai, jei plis pauksciu gripas ir smarkiai sumazes pauksciu.
ale reiktu man kada biblija susirast, apie ta apokalipse pasiskaitinet, vien del idomumo.

2006 m. balandžio 18 d. 21:07:45
is tiesu kad pasaulio pabaiga ivyks nera mitas o tiesa, nes seip ar teip po daugelio metu kai saule virs raudinaja milzine

2006 m. balandžio 18 d. 21:04:16
adeline rašė:
mes patys po truputi jos saukemias...

tiesa sakant jo .Tikraj prisisawksim...

Atsakyti
Bustedlover
2006 m. balandžio 18 d. 17:41:32
ai pagal maju kalendoriu 2013 turetu buti.. bet netikiu.. o del atsalimo ir atsilimo.. golfo srove isnyks- atsals pietu pusej, vandens maziau bus,o atsils ir vanduo kils.. tik antarktidoj kur ozono skyles.. visvien kazkokia pusiausvyra. ten ziauriai salta, ten ziauriai silta..

2006 m. balandžio 18 d. 16:31:22
kol saule sviecia, ir jos temperatura nekinta, ir ji negesta, tai gyvensim
siaip neseniai skaicaiu vienam laikrasty, kad saules pavirsiuj db vyksta kazkokios magnetines audros ar dar kazkokie biesai, ir jei nuo to saules temperatura sumazes bent 2-5 %, Zemeje bus vien ledynai, o jei padides 2-5%, Zeme pavirs dykuma. nekokios prognozes. nors kiek cia yra tiesos, nezinau..

2006 m. balandžio 18 d. 15:31:34
Hm...Šiaip jau, mąstant logiškai: tai, kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Tai, kas gimsta, turi mirti. Taip jau yra gamtoje.
Mūsų pasaulis atsirado (kaip - kitas klausimas, bet tai netgi nesvarbu), vadinasim, turės išnykti. Tai objektyvu, to ginčyti neįmanoma.
Vienintelis klausimas - kada ir kaip. Man asmeniškai atrodo, kad ta pabaiga geriausiai aprašyta Apreiškime Jonui (Apokalipsėje). Iš anksto perspėju - ten esančių įvaizdžių nieko gyvu nereikia priimti paraidžiui. Kitaip gausime, kad danguj skraidys raiteliai, o ištvirkusi moteris sėdės ant septynių kalvų (storumas blyn...). nemaža dalis to, kas aprašoma Apokalipsėje, jau yra mūsų dienomis.
Aišku tik viena:kai šio, materialauas, pasaulio neliks, jį pakeis dvasinis, idealus pasaulis, kuriame nebus laiko ir erdvės (nes laikas ir erdvė suponuoja laikinumą, o Dievas yra amžinas). Dvasiniame pasaulyje nebus materijos, nes materija nyksta. Tai bus išimtinai dvasinis pasaulis. O fizinis? Išnyks ir tiek...

2006 m. balandžio 18 d. 12:53:09
mes patys po truputi jos saukemias...

2006 m. balandžio 18 d. 12:47:00
joa labaj sutinku su Misantropia.Tokios pasawlio pabajgos norecew...

Atsakyti
Misantropia
2005 m. rugsėjo 19 d. 14:57:37
Vistiek noriu... tokios su fejerverkais ir salvėm... noriu visiško chaoso

2005 m. rugsėjo 16 d. 16:30:18
Tai kad dabar jau beveik tokia situacija, jei žiūrėt bendrai... ne, aš noriu pompastiškos pasaulio pabaigos, kad prisiminčiau ją iki gyvenimo galo...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1527
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 263654