Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasaulio pabaiga. Tai tik išgalvotas mitas, ar tiesa?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misantropia
2005 m. rugsėjo 14 d. 18:02:09
Žinai juk kad visada gali išsibliaut man ant peties (tik man tą petį iki tavęs datyst reikia)
Ot ir besutarėm. Tu jos bijai, o aš noriu.

2005 m. rugsėjo 14 d. 18:00:44
Mes iš esmės ir sutariam.bet tik iš esmės.
bet taip pagalvoju net skendėdamas pesimizme galvoju optimistiška linkme.velnias,gal man reikia gero psichologo?

2005 m. rugsėjo 14 d. 17:55:54
Gyvenimas kupinas netikėtumų...
Tai gal ir dėl pasaulio pabaigos imsim sutarti?

2005 m. rugsėjo 14 d. 17:47:20
Misantropia,žinau,bet aš nepasiduodantis optimistas

2005 m. rugsėjo 14 d. 16:40:28
Enigmatic, prašai neįmanomo

2005 m. rugsėjo 12 d. 17:34:00
MoHax,jei atsimerktum placiau,pastebetum,kad klausimo koncepcija gerokai skiriasi.

2005 m. rugsėjo 12 d. 16:07:10
pasirodo tokia gera tema, kad vienos maza.
kaire ranka nezino ka daro desine.
abhu

2005 m. rugpjūčio 17 d. 10:51:54

sorry. nu bet primena senu bobuciu skiedalus ir bedavojimus. aisku, tiesos ir racionalumo tame yra. tiksliau, visi sumineti faktai teisingi, bet ju taip ziauriai traktuoti nereiketu.
juk ne pirma karta pasauly tas cunamis, ne pirma karta lektuvai krinta ir tt.
karas irake? o tai ka turejo galvot zmones, pergyvene pirmaji pasaulini, antrojo pasaulinio karo metu?

hm..ash nesakau kad mes imsim dabar visi ir sprogsim, bet tiek karu is eiles galiausiai issekins mus visus.. aisku gal visi laiku susiprs, ir prades siek tiek apdairiau elgtis, bet ..

Atsakyti
hole
2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:52:32
T_y_L_a rašė:
Man labai keista kad is jusu niekas nepastebejo., kad pasaulio pabaiga jau vyksta. Ir neveltui buvo pranasauta kad ji prasided 2000metais, niekas nepastebejo kiek viskokiu nelainiu nuo to laiko ivyko? Tsunamis prie malaizijos krantu,aukos skaiciuojamos tukstanciais
Karas irake kurio pasekmes jauciamos dabar (nesantaika,teroristu ispuoliai) krize afrikoje (nigerije) kai kas 5 vaikas iki penkiu metu negauna jam butinos pagalbos ir mirsta is bado
kiek dar pavyzdziu pasauliui reikes,kad tokie kurie sako `o as bbd man nerupi,as vistiek to nepamatysiu` suprastu ka daro.. ? nors daug kas niekina ir netiki tai kas parasyta biblijoje, bet jei pagalvotumet realiai , kasyvyko po tvano? zmones mokinosi gyventi per naujo.
Tai jei niekam cia nerupi kada mirs ir kas atitiks sitai susiktai planetai, tai dziaukimes, susinaikinsim o tada kiti po musu dziaugsis geresniu pasauliu...

sorry. nu bet primena senu bobuciu skiedalus ir bedavojimus. aisku, tiesos ir racionalumo tame yra. tiksliau, visi sumineti faktai teisingi, bet ju taip ziauriai traktuoti nereiketu.
juk ne pirma karta pasauly tas cunamis, ne pirma karta lektuvai krinta ir tt.
karas irake? o tai ka turejo galvot zmones, pergyvene pirmaji pasaulini, antrojo pasaulinio karo metu?

Atsakyti
missixty
2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:46:12
cia dar tik pradzia, bet bus ir galas!!!!!

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:36:14
Man labai keista kad is jusu niekas nepastebejo., kad pasaulio pabaiga jau vyksta. Ir neveltui buvo pranasauta kad ji prasided 2000metais, niekas nepastebejo kiek viskokiu nelainiu nuo to laiko ivyko? Tsunamis prie malaizijos krantu,aukos skaiciuojamos tukstanciais
Karas irake kurio pasekmes jauciamos dabar (nesantaika,teroristu ispuoliai) krize afrikoje (nigerije) kai kas 5 vaikas iki penkiu metu negauna jam butinos pagalbos ir mirsta is bado
kiek dar pavyzdziu pasauliui reikes,kad tokie kurie sako `o as bbd man nerupi,as vistiek to nepamatysiu` suprastu ka daro.. ? nors daug kas niekina ir netiki tai kas parasyta biblijoje, bet jei pagalvotumet realiai , kasyvyko po tvano? zmones mokinosi gyventi per naujo.
Tai jei niekam cia nerupi kada mirs ir kas atitiks sitai susiktai planetai, tai dziaukimes, susinaikinsim o tada kiti po musu dziaugsis geresniu pasauliu...

Atsakyti
ZujkaPujka
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:27:33
anksciau tikejau.. bet kai 2000 metais neivyko nieko,tai nustojau

2005 m. rugpjūčio 12 d. 17:47:48
na jej tajp ir bus taj tikraj musu jaw nebebus

Atsakyti
Heide
2005 m. liepos 23 d. 09:18:23
desiderata rašė:
ka mes veiksim ,kai tai atsitiks?

Na jei jau taip atsititiks, tai nesijaudink, tuo metu tokiu klausimu tau nekils...

2005 m. liepos 23 d. 09:13:31
ka mes veiksim ,kai tai atsitiks?

2005 m. liepos 23 d. 09:10:39
Na as manau kad tikrai bus... Tik oi dar kaip negreitai... (I hope so )

2005 m. liepos 23 d. 09:02:45
uzkasta_negyva, negerai,kad Kaledu nebus,dovanu negausim.O del tu drebejimu ,tiketinas dalykas.
Pradedu tiket,kad tikrai,kai pati mirsiu,tai ir bus pasaulio pabaiga.

2005 m. liepos 23 d. 07:55:56
mano duomenimis,pasaulio pabaiga turetu but....po 4 metu

Atsakyti
desperation
2005 m. liepos 22 d. 09:43:12
Pasaulio pabaiga vis tiek kazkada bus. Tik oi dar negreit... Ir tikrai nebus jokiu apokalipses angelu, dievas i dangu stebuklingai nenuskraidins zmoniu, etc etc... Siaip jau seniai buvo ispranasauta pasaulio pabaiga bet visi kazkaip gyvi esam.

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. liepos 22 d. 09:27:58
desiderata rašė:
hm...kazin kuo ir betiket.
Juk buvo pranasaujama,kad 2000 bus pasaulio pabaiga.Tai kodel mes vis dar cia?

yra ir kita pranašystė, apie pasaulio pabaigą 2012 m. gruodžio 22 d., kai kils katastrofiški žemės drebėjimai. Ir Kalėdų nebus..;]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1527
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 263654