Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasaulio pabaiga. Tai tik išgalvotas mitas, ar tiesa?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
HyD
2005 m. vasario 19 d. 00:12:57
nu jura iki shiauliu tai dar ilgai neatplaux.. labaj ilgai.. ir ishvis nera ko bajmintis.. mes dar stabiliai gyvensim )

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. vasario 17 d. 21:12:29
ir visas sitas yra paremtas tikrais moksliniais faktais,o ne bulvarinio laikrascio paistalais ir ne senelio tulike mintim!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. vasario 17 d. 21:04:33
pasakysiu as jums sitaip.pasaulio pabaiga tikrai bus ir ne uz keliu mlrd metu ,o uz 10 000 taigi...ir viskas del ko???del.. oro tersalu..nes kai ozono sluoksnis susiardys is vis,tai tada galesim visi kept nuo ultravioletiniu saules spinduliu.ir vat del visko esame mes kalti!ne tik visas pasaulis,bet ir jus ir as kartu,nes mes irgi naudojame tai,kas pagaminta tersiant aplinka. odar kai na svelniai tariant tisog amerika is mazosios raides nesutiko savo oro tersalu kiekio sumazinti 8% tai is vis..ir visiems pati ''dziugiausia'' naujiena (kas dar nezinote):del pasaulio vandenu silimo i baltijos jura gali (ir atplaus tik ne aisku kada) atplaukti rykliai.
ir pasakysiu tiems,kurie kalba apie cunami Lietuvoje. cunamio Lietuvoje negali buti,nes cia arti nesusikerta litosferos plokstes,del kuriu gali vykti panass dalykai ir dar:baisiau bus,kai del vandenu kilimo tokia Palanga ar Klaipeda bus pasemtos kaip prarastoji Atlantida ir prie kokiu Siauliu atsiras jura. taip kad pasaulio pabaiga bus.. bent jau zmonijos,o kas bus poto,tai tiesiog labai smagu ir pagalvot. vat pvz jei asteroidas acitrenktu zemen tai mirtume labai smagia mirtimi uzdusimu arba sirdis nustotu plakusi is baimes uzdusti,nes visa pasauli uzdengtu didelis dulkiu dumu ir kitokiu uolienu debesis,neleidziantis issivedinti karsciui bei dumams. ir dar. zeme taip pat gali pati susinaikinti,nes vat jei kiltu karas ziaurus ir butu numestos koki pora atominiu tai paprasciausiai zeme islektu is orbitos..
smagaus likusio gyvenimo zemeje. ; ]

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. vasario 13 d. 16:36:31
Bet juk gyventi sia diena ir reikia ane?As tai po pasaulio pabaigos persikelsiu gyveti y kita planeta.

2005 m. vasario 13 d. 14:57:15
manau kad tai tik mitas, negi dabar pradesi gyventi tik sia diena laukdamas pasaulio pabaigos , tikra nesamone...

2005 m. vasario 11 d. 21:44:29
Dieve mano. Ar Biblija reikia taip banaliai suprasti "nuzengs kazkas is dangaus"?
Ten juk viskas parasyta taip, kad butu suprantama anu laiku zmogui. Bet mums dabar svarbu tik neigti viska..

Pasaulio pabaiga, zinoma, bus. As nemanau, kad mus kas statys i kaire ir desine puses, bet mes kada nors tikrai galutinai susinaikinsim
[beje, 'kada nors' tirkai nereiskia po 15 metu...]
nors ka gali zinot

Ka manau? visur yra dalis tiesos. visur. Net didziausiame mele. tik va reikia atsirinkti jau, deja, patiems...

2005 m. vasario 11 d. 20:06:05
Nu as nemanau,kad pasaulio pabaiga susieta su kazhkuo ypatingu,magija ar pan.
Tiesiog jeigu nesiliausim terse ir zaloje aplinkos,tirkai sunaikinsim savo miela gyvenimo vieta...

2005 m. vasario 11 d. 19:48:19
hole rašė:
PASAULIO PABAIGA-TAI NORMALUS REISKINYS, KURIS SIAIP AR TAIP IVYKS...TAI NEBUS KAZKOX VISA KO DINGIMAS, JUK MOXLININKAI YRA NUSTATE, JOG PO KELIU MLRD. METU SAULE PADIDES AR PAN IR MES PAPRASCIAUSIAI ISKEPSIME AR PAN.. ARBA,SPARTEJANT PRAMONES IR PAN.VYSTYMUISI IMS VYKTI IVAIRUS GLOBALUS REISKINIAI, TUOMET PABAIGA GALI ATEITI ANXSCIAU....MANAU TIK TAIP IR NE KITAIP.
ATLEISKITE, NEGI KAS TIKI TOM PASAKOM, KAD NUZENGS TEN KAZKAS IS DANGAUS, SUZIBES 3 ZVAIGZDES IR PAN??? ABSURDAS KAZKOX!!

Atsiprašau, ar kas nors iš mūsų taip sakė? a? atsakymas - NE. Todėl ramiau su tokiais komentarais p.s. aš įsižeidžiau

Miimi rašė:
wa sitas komentaras mane priwerte susimastyt
"Ir dar jei tikint religiniais dalykais tai vienas dalykas panasus i apokalipses pradzia buvo: Apokalipses angelas i vandeni ipils lasa kraujo ir jis nusidazys raudonai . Ar neprimena Cunamio? kai zmones mire vandenyno gelmese ir ju jau niekas neras ... "

paskajtyk komentarus. Gal netyčia rasi mano komentarą, kur daviau nuorodą į TĄ PATĮ puslapį?

2005 m. vasario 5 d. 20:57:02
As netikiu.Joa as tokia beviltiska.Man tos pasaulio pabaigos atrodo visiska nesamone.

2005 m. vasario 5 d. 11:53:23
O man dzin bus ar ne.(nors bus)
Bet negi dabar save grauši? Tai gal jau užsisakom kapų duobes ir nusiperkam karstus?
Man aboliučiai tas pats kada aš padvėsiu.

2005 m. vasario 1 d. 18:58:55
wa sitas komentaras mane priwerte susimastyt
"Ir dar jei tikint religiniais dalykais tai vienas dalykas panasus i apokalipses pradzia buvo: Apokalipses angelas i vandeni ipils lasa kraujo ir jis nusidazys raudonai . Ar neprimena Cunamio? kai zmones mire vandenyno gelmese ir ju jau niekas neras ... "

2005 m. sausio 30 d. 16:11:04
pasaulio pabaigos nebus... bet zeme amzina nebus... ji kaip ir viskas siame pasaulyje - laikina...

2005 m. sausio 30 d. 16:06:33
netikiu tokiais dalykais

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Christina_LP
2005 m. sausio 29 d. 23:20:01
ewana_ >> danke schon uzh pritarima...

cokoladuke rašė:
Gal pries kokius 4 metus sedejau su mociute kirpykloj, ir girdejau kaip "bobos" snekejo, jog skaite laikrastyje, kad po 2-ieju dienu bus Pasaulio pabaiga. Labai bijojau tos dienos, bet atejo ta nelauktoji, ir praejo. Taip nuo to laiko as netikiu Pasaulio pabaiga...Tiesiog buvau labai ziauriaiapgauta

dar wienas yrodymas, kad nerejkia tiketi bobutem kirpyklose ypac kaj shneka apie taj, ka rasho lajkrashchiaij...

2005 m. sausio 29 d. 23:19:29
aisku, kad pasaulio pabaiga arteja... ji bus ne ryt, ne poryt, ne po savaites, dienos ar menesio... dziaukites kad jos nesulauksim ir nematysim kaip zusta visi artimi ir nepazystami...

2005 m. sausio 29 d. 23:10:52
Crawling rašė:
Nea, pabaigos nera!

kazhkajp labaj jau pawirshutinishkaj ir siauraprotishkaj skamba shita fraze... nothing personal... :roll:

2005 m. sausio 24 d. 16:34:35
darkbless rašė:
Zmones pasaulio pabaiga isivaizduoja kaip zemes sprogima ar kakoki visiska planetos susinaikinima...
bet man rodos pasaulio pabaiga bus kazkas panasaus i klimato keitimasi, kazko isnykima...
tarkim kai buvo tvanas[pasak biblijos] tai irgi buvo kazkas panasaus i pasaulio pabaiga... poto viskas vel prasidejo is naujo, zmogus vel mokinosi gyventi...
tikiu kad ir musu tai laukai[bet enbutinai tvanas]

emm...mita apie tvana pirmieji sukure sumerai(epas apie gilgamesa)o paskui visi nusiziurejo.`]

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. sausio 24 d. 16:21:01
kaip maciau per kazkoki filma,pasaulio pabaiga jau atejo.....na tixliau zmonijos....nebera sveikai mastanciu zmoniu......nebera tikro meno....niekada nemaniau,kad pasaulio pabaiga susijusi su tuo,kad pasaulio nebebus...jo jau nebera......

beje pasaulio pabaiga tikrai bus.....ir del to ledynu tirpimo kalti mes!!!visada norejome buti kaip pauksciai skraidyti.....bet dabar norime buti sveiki ir gyventi neuzterstoje zemeje....

saule kaip ir visos zvaigzdes kazkada sprogs(arba uzges),bet taibus po daugelio milijardu metu....

Atsakyti
larisa
2005 m. sausio 14 d. 23:02:11
viskas turi pabaiga..

Atsakyti
darkbless
2005 m. sausio 14 d. 22:59:53
Zmones pasaulio pabaiga isivaizduoja kaip zemes sprogima ar kakoki visiska planetos susinaikinima...
bet man rodos pasaulio pabaiga bus kazkas panasaus i klimato keitimasi, kazko isnykima...
tarkim kai buvo tvanas[pasak biblijos] tai irgi buvo kazkas panasaus i pasaulio pabaiga... poto viskas vel prasidejo is naujo, zmogus vel mokinosi gyventi...
tikiu kad ir musu tai laukai[bet enbutinai tvanas]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618