Nu šiaip žmonės patys kalti dėl pasaulio pabaigos, o viertoj to, kad ją atitolintų atsakingai vartodami, tai dar labiau teršia gamtą šiukšlėmis, šiltnamio dujomis, pirkdami neekologišką produkciją ir kitaip neapgalvotai elgdamiesi.
Liūdna, pikta, skaudu...
The_Wicked_One rašė: arba jei koks zemes drebejimas nerealus ivyktu irgi gali but ragai zemelei musu ir tada jinai gali islekti is orbitos ir beskriedama ten labai super dideliugreiciu sudegtu.
Kosmose nėra oro, o degimui oras būtinas. Todėl lekiant bet kokiu greičiu nesudegsi. Tokiu atveju galima susidurti su kažkuo ir tada ragai...
atmosferą dar reikia pralėkt `]
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
aš tai manau,jog tiesa...žemė negali amžinai suktis ir nepasenti,o jeigu į ją atsidauš koks meteoritas ar erdvėlaivis...o jeigu dar blogiau į ją nusileis kokie ateiviai ir užgrobs žemę ir visus išžudys..o jeigu saulė perdaug priartės prie žemės,tada mes paprasčiausiai sudegsime,o jeigu nuo per didelės taršos išretės žemės atmosfera,tada mes paprasčiausiai uždusime...bet manau kol tai įvyks praeis dar kokie 1000metų,o gal dar daugiau...
Gyvenimas tei mirtina liga plintanti lytiniu budu....=]]] OT=]]]]
kad tokia bus, nesiginciju. saules bajeriai, technika, artejantis ledynmetis, karai, ozono skyle, meteroritas, kuris gali trinktelt po kokiu 5 metu...
jeigu tikesim biblija, tai gali but, kad vieno is apokalipses trimitu sulauksim visai greit - skeriu buriai, jei plis pauksciu gripas ir smarkiai sumazes pauksciu.
ale reiktu man kada biblija susirast, apie ta apokalipse pasiskaitinet, vien del idomumo.
ai pagal maju kalendoriu 2013 turetu buti.. bet netikiu.. o del atsalimo ir atsilimo.. golfo srove isnyks- atsals pietu pusej, vandens maziau bus,o atsils ir vanduo kils.. tik antarktidoj kur ozono skyles.. visvien kazkokia pusiausvyra. ten ziauriai salta, ten ziauriai silta..
kol saule sviecia, ir jos temperatura nekinta, ir ji negesta, tai gyvensim
siaip neseniai skaicaiu vienam laikrasty, kad saules pavirsiuj db vyksta kazkokios magnetines audros ar dar kazkokie biesai, ir jei nuo to saules temperatura sumazes bent 2-5 %, Zemeje bus vien ledynai, o jei padides 2-5%, Zeme pavirs dykuma. nekokios prognozes. nors kiek cia yra tiesos, nezinau..
Hm...Šiaip jau, mąstant logiškai: tai, kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Tai, kas gimsta, turi mirti. Taip jau yra gamtoje.
Mūsų pasaulis atsirado (kaip - kitas klausimas, bet tai netgi nesvarbu), vadinasim, turės išnykti. Tai objektyvu, to ginčyti neįmanoma.
Vienintelis klausimas - kada ir kaip. Man asmeniškai atrodo, kad ta pabaiga geriausiai aprašyta Apreiškime Jonui (Apokalipsėje). Iš anksto perspėju - ten esančių įvaizdžių nieko gyvu nereikia priimti paraidžiui. Kitaip gausime, kad danguj skraidys raiteliai, o ištvirkusi moteris sėdės ant septynių kalvų (storumas blyn...). nemaža dalis to, kas aprašoma Apokalipsėje, jau yra mūsų dienomis.
Aišku tik viena:kai šio, materialauas, pasaulio neliks, jį pakeis dvasinis, idealus pasaulis, kuriame nebus laiko ir erdvės (nes laikas ir erdvė suponuoja laikinumą, o Dievas yra amžinas). Dvasiniame pasaulyje nebus materijos, nes materija nyksta. Tai bus išimtinai dvasinis pasaulis. O fizinis? Išnyks ir tiek...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gegužės 26 d. 16:42:10
2008 m. gegužės 26 d. 16:22:40
Yra pradžia, yra ir pabaiga.
Teisingai sakai...
2008 m. gegužės 26 d. 15:43:51
Liūdna, pikta, skaudu...
2008 m. gegužės 26 d. 15:33:40
2008 m. gegužės 25 d. 22:28:11
arba jei koks zemes drebejimas nerealus ivyktu irgi gali but ragai zemelei musu ir tada jinai gali islekti is orbitos ir beskriedama ten labai super dideliugreiciu sudegtu.
Kosmose nėra oro, o degimui oras būtinas. Todėl lekiant bet kokiu greičiu nesudegsi. Tokiu atveju galima susidurti su kažkuo ir tada ragai...
atmosferą dar reikia pralėkt `]
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gegužės 25 d. 22:00:02
2006 m. balandžio 22 d. 19:53:05
2006 m. balandžio 22 d. 19:35:43
2006 m. balandžio 19 d. 18:33:34
2006 m. balandžio 19 d. 18:03:13
2006 m. balandžio 19 d. 17:12:08
jeigu tikesim biblija, tai gali but, kad vieno is apokalipses trimitu sulauksim visai greit - skeriu buriai, jei plis pauksciu gripas ir smarkiai sumazes pauksciu.
ale reiktu man kada biblija susirast, apie ta apokalipse pasiskaitinet, vien del idomumo.
2006 m. balandžio 18 d. 21:07:45
2006 m. balandžio 18 d. 21:04:16
mes patys po truputi jos saukemias...
tiesa sakant jo .Tikraj prisisawksim...
2006 m. balandžio 18 d. 17:41:32
2006 m. balandžio 18 d. 16:31:22
siaip neseniai skaicaiu vienam laikrasty, kad saules pavirsiuj db vyksta kazkokios magnetines audros ar dar kazkokie biesai, ir jei nuo to saules temperatura sumazes bent 2-5 %, Zemeje bus vien ledynai, o jei padides 2-5%, Zeme pavirs dykuma. nekokios prognozes. nors kiek cia yra tiesos, nezinau..
2006 m. balandžio 18 d. 15:31:34
Mūsų pasaulis atsirado (kaip - kitas klausimas, bet tai netgi nesvarbu), vadinasim, turės išnykti. Tai objektyvu, to ginčyti neįmanoma.
Vienintelis klausimas - kada ir kaip. Man asmeniškai atrodo, kad ta pabaiga geriausiai aprašyta Apreiškime Jonui (Apokalipsėje). Iš anksto perspėju - ten esančių įvaizdžių nieko gyvu nereikia priimti paraidžiui. Kitaip gausime, kad danguj skraidys raiteliai, o ištvirkusi moteris sėdės ant septynių kalvų (storumas blyn...). nemaža dalis to, kas aprašoma Apokalipsėje, jau yra mūsų dienomis.
Aišku tik viena:kai šio, materialauas, pasaulio neliks, jį pakeis dvasinis, idealus pasaulis, kuriame nebus laiko ir erdvės (nes laikas ir erdvė suponuoja laikinumą, o Dievas yra amžinas). Dvasiniame pasaulyje nebus materijos, nes materija nyksta. Tai bus išimtinai dvasinis pasaulis. O fizinis? Išnyks ir tiek...
2006 m. balandžio 18 d. 12:53:09
2006 m. balandžio 18 d. 12:47:00
2005 m. rugsėjo 19 d. 14:57:37
2005 m. rugsėjo 16 d. 16:30:18