su apocalyptica>life burns! nors siaip jo balsas gadina apocalypticos kuryba!
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Labai grazus (bent jau ish zodziu puses, nors man patiko viskas) Dynasty bendras projektas "Chillin at the Grotto". Cia kartu susigrojo The Rasmus, Kwan ir Killer. Kadangi jie visi super draugai, tai gabaliukas irgi apie ju draugyste. Labai faini zodziai, kai paklausiau, tai net apshalau -> kokie jie dideli draugai!
Cia turbut pats sunkiausias klausimas, kuri man galima uzduot! Shiaip ish tikruju didzioji dalis ju dainu man laaabai patinka, turbut lengviau butu pasakyt, kurias dainas ash klausau maziausiai. Na bet, pabandysiu po viena ish CD...
*Still Standing -> gili lyrishka daina. Jos klausant man visada paidaro graudu, kazkaip ash labai gerai suprantu Lauri del jo zuvusio draugo. O kai Eero ish Azijos grizo dvi dienas priesh cunami, man shi daina igijo nauja reikshme.
*Bullet -> labai grazus zodziai! Kartais pagalvoju - kaip zmogui gali uztekti zodziu ishreikshti tiek jausmu?...
*Life 705 (abi versijos) -> taip pat gilios, lyrishkos dainos. Jose visas gyvenimas...
*Man In The Street -> tokia paprasta, shilta ir grazi daina. Labai itikinama, net neziau kaip tiksliai pasakyt, tiesiog paklausau ir pradedu ja tiketi.
*Panda -> tokia mistishka, bet labai teisinga daina "How can it be so that some people don't allways know how they feel?"
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 23 d. 16:26:31
2005 m. birželio 28 d. 11:09:57
2005 m. birželio 28 d. 11:07:42
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. birželio 28 d. 11:05:28
2005 m. birželio 21 d. 19:08:21
2005 m. birželio 21 d. 17:36:30
2005 m. birželio 20 d. 16:08:12
2005 m. balandžio 21 d. 11:19:23
2005 m. balandžio 20 d. 17:54:43
2005 m. balandžio 20 d. 17:51:52
2005 m. balandžio 20 d. 16:09:41
2005 m. balandžio 2 d. 18:49:41
2005 m. balandžio 2 d. 18:37:53
2005 m. kovo 28 d. 14:46:59
*Still Standing -> gili lyrishka daina. Jos klausant man visada paidaro graudu, kazkaip ash labai gerai suprantu Lauri del jo zuvusio draugo. O kai Eero ish Azijos grizo dvi dienas priesh cunami, man shi daina igijo nauja reikshme.
*Bullet -> labai grazus zodziai! Kartais pagalvoju - kaip zmogui gali uztekti zodziu ishreikshti tiek jausmu?...
*Life 705 (abi versijos) -> taip pat gilios, lyrishkos dainos. Jose visas gyvenimas...
*Man In The Street -> tokia paprasta, shilta ir grazi daina. Labai itikinama, net neziau kaip tiksliai pasakyt, tiesiog paklausau ir pradedu ja tiketi.
*Panda -> tokia mistishka, bet labai teisinga daina "How can it be so that some people don't allways know how they feel?"
2005 m. kovo 12 d. 19:11:54
2005 m. kovo 12 d. 18:24:34
2005 m. kovo 12 d. 10:52:46
2005 m. vasario 3 d. 19:55:38
2005 m. vasario 3 d. 19:40:50
2005 m. sausio 22 d. 20:54:48