Smarkiai nusikeiksiu tuoj... Bet uzbanins tada mane Visiskos kvailystes parasytos. Nieko blogiau but negali...
Teras rašė: Ka mane? Kad nesamones isgalvotos , Faktai is vis isgalvoti. Suprasciau kad sneketu apie rock kad jis blogai ar dar ka. Bet apie grupes ir kazkokias pievas isgalvotus dalykus. Nukankint Juos
Net prie boston sugebeju prisikabinti.
Ai, ko alpsti čia dabar.
Straipsnis rašytas jau kaži kada, žmogaus, visiškai nenusimanančio apie roką. Tada daugybė gandų ir pačių atlikėjų formuojamas a la gąsdinantis įvaizdis skatino tokių straipsnių rašymą. Buvo tada tokio tipo skaitalų nemažai.
Nieko tokie straipsniai jau seniai nereiškia. Gal anksčiau kokia rūpestinga mamelė prisiškaičiusi tokios rašliavos ir stengdavosi 'apginti" vaiką nuo a la šėtono muzikos, betgi dabar tik pasijuokt galima iš to, kas ten parašyta. Ko jau ko, bet priimti kaip kokio rimto ar vos ne įžeidžiančio dalyko tikrai nereikia.
Pažiūrėkit kelintų metų straipsnis.Lietuva tada dar Sovietų sąjungoje buvo.Viska vakarų muzika nebuvo taip jau lengvai priemama.Reikėjo kažkaip tai kovot su tuo.Tikinti mamytė abejoju ar leistų tokios muzikos savo sūnui klausyti po tokių straipsniukų.Dalis tiesos ten yra,bet dauguma faktų išgalvoti.
Cia tai tikrai nesamoniu prirasyta, bet man visada buvo idomu kodel tose geriausiose rock grupes yra tokiu uzuominu apie velnia tiek zodziuose tiek apkritai visas ju ivaizdis tai biski pasidomejau ir pavyko issiaiskinti kad visas tas atejo is ankstyvosios blues muzikos, nes buvo toks Robert Johnson kuris laikomas rock and roll'o krikstateviu kuris ar vargu ar butu tiek gerai zinomas dabar nei legenda apie ji .Missisipes deltoje pietuose kur jis gyveno zmones tikejo kad atejus i kryzkelia("Cross Road) tinkamu laiku vidurnakti galima susitikti velnia , taigi o legenda apie ji yra tokia kad budamas jaunas jis degia noru tapti geru blues'o muzikantu taigi jis nuejo nakti i kryzkeli kur sutiko dideli juoda zmogu(devil) ,kuris paeme jo gitara ir ,,sureguliavo'' ja. Del sio ivykio jis pardave siela velniui taciau veliau Johnson'as galejo groti , dainuoti , kurti geriausia kada nors girdeta blue'sa. Aisku tokia legenda tiketi sunku taciau cia svarbiausia ne faktai o pati legenda tai kad ji padare itaka visai rock and roll muzikai cia tai faktas. Nes uztenka paziureti kokias rocko grupes ikvepe Robert Johnson kad suprastum nuo ko viskas prasidejo.
Ka mane? Kad nesamones isgalvotos , Faktai is vis isgalvoti. Suprasciau kad sneketu apie rock kad jis blogai ar dar ka. Bet apie grupes ir kazkokias pievas isgalvotus dalykus. Nukankint Juos
2009 m. gegužės 21 d. 20:22:36
BLACK SABBATH. (Juodasis šabas). Jų muzika yra satanistinis rokas. Ši grupė drąsiai ištyrė visas okultizmo ir satanizmo kryptis, pradedant ,,juodosiomis mišiomis”, ir baigiant žmonių aukojimu. Jų albumai mirga įvairiais satanistiniais simboliais, tokiais kaip skaičius 666, žymintis Antikristą. Pats Ozzy Osbourn yra prisipažinęs, kad patiria transą, kai kuria muziką ar ją atlieka. Jų nuostatai būdinga visiška laisvė agresyvumui, neapykantai ir pragaištingiems instinktams. Atsiradusi Anglijoje, grupė ,,Black Sabbath” išgarsėjo greičiau nei per 5 metus.
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2009 m. gegužės 21 d. 21:39:38
2009 m. gegužės 21 d. 21:31:50
Ka mane? Kad nesamones isgalvotos , Faktai is vis isgalvoti. Suprasciau kad sneketu apie rock kad jis blogai ar dar ka. Bet apie grupes ir kazkokias pievas isgalvotus dalykus. Nukankint Juos
Ai, ko alpsti čia dabar.
Straipsnis rašytas jau kaži kada, žmogaus, visiškai nenusimanančio apie roką. Tada daugybė gandų ir pačių atlikėjų formuojamas a la gąsdinantis įvaizdis skatino tokių straipsnių rašymą. Buvo tada tokio tipo skaitalų nemažai.
Nieko tokie straipsniai jau seniai nereiškia. Gal anksčiau kokia rūpestinga mamelė prisiškaičiusi tokios rašliavos ir stengdavosi 'apginti" vaiką nuo a la šėtono muzikos, betgi dabar tik pasijuokt galima iš to, kas ten parašyta. Ko jau ko, bet priimti kaip kokio rimto ar vos ne įžeidžiančio dalyko tikrai nereikia.
2009 m. gegužės 21 d. 21:15:37
2009 m. gegužės 21 d. 20:58:03
cia jei kam idomu yra trumpa video apie tai https://www.youtube.com/watch?v=y__fi7SAh JQ&NR=1
2009 m. gegužės 21 d. 20:44:21
2009 m. gegužės 21 d. 20:36:05
2009 m. gegužės 21 d. 20:26:37
2009 m. gegužės 21 d. 20:23:40
2009 m. gegužės 21 d. 20:22:36
2009 m. gegužės 21 d. 20:20:02
2009 m. gegužės 21 d. 20:11:25
Uzmeskit aki https://www3.vdu.lt/life/pv/rok8.htm