Niekada nesidalinčiau šia daina su jokiu žmogum pristatydama, kad tai man patinkantis kūrinys, nes jeigu žmogus pasakytų kažką truputį neigiamo, nusivilčiau juo visam likusiam gyvenimui. :)
Niekada nesutiksiu su tuo, kad Metallicos koveris geresnis. Jis net labai prastas, nes visas muzikinis potencialas dingo ir vokalas tikrai nepridera. Turbūt sutikčiau, kad Imaginos versija geresnė už originalą, labiau papildyta muzikaliai, bet ir archajiškas originalas neblogai skamba.
V3rtig0 Man labiau patinka ši versija, jei neklystu, esanti Imaginos albume, nei originalas (Secret Treaties). Dar trūksta versijos is Some Enchanted Evening, ji taip pat verta dėmesio.
Neklysti, Ir man ši versija geresnė už pirminę, bet dar geresnis yra Metallicos koveris.
Sutinku. Metallicos koveris ir man labiau patinka, tačiau jis padarė didelį darbą - sužadino susidomėjimą originalo kūrėjais ir nuo tada pradėjau klausyti BOC.
Man labiau patinka ši versija, jei neklystu, esanti Imaginos albume, nei originalas (Secret Treaties). Dar trūksta versijos is Some Enchanted Evening, ji taip pat verta dėmesio.
Neklysti, Ir man ši versija geresnė už pirminę, bet dar geresnis yra Metallicos koveris.
Man labiau patinka ši versija, jei neklystu, esanti Imaginos albume, nei originalas (Secret Treaties). Dar trūksta versijos is Some Enchanted Evening, ji taip pat verta dėmesio.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
2026 m. balandžio 22 d. 01:58:52
Kažkiek Alvydas viename dienoraštyje kontekstualiai yra apžvelgęs visas Imaginos dainas, jei tai kažkuo padeda: Blue Öyster Cult - Imaginos yra Sandy Pearlman'o mistinės-ko - Music.lt
2026 m. balandžio 21 d. 14:00:59
Kaip keista, kad niekas nesiėmė vertimo. Tokie turtingi žodžiai.
2015 m. gruodžio 30 d. 19:30:47
Niekada nesidalinčiau šia daina su jokiu žmogum pristatydama, kad tai man patinkantis kūrinys, nes jeigu žmogus pasakytų kažką truputį neigiamo, nusivilčiau juo visam likusiam gyvenimui. :)
2015 m. spalio 24 d. 18:44:32
Niekada nesutiksiu su tuo, kad Metallicos koveris geresnis. Jis net labai prastas, nes visas muzikinis potencialas dingo ir vokalas tikrai nepridera. Turbūt sutikčiau, kad Imaginos versija geresnė už originalą, labiau papildyta muzikaliai, bet ir archajiškas originalas neblogai skamba.
2012 m. vasario 6 d. 15:10:55
Sutinku. Metallicos koveris ir man labiau patinka, tačiau jis padarė didelį darbą - sužadino susidomėjimą originalo kūrėjais ir nuo tada pradėjau klausyti BOC.
2012 m. vasario 3 d. 22:52:34
2010 m. lapkričio 28 d. 11:26:22