Niekada nesidalinčiau šia daina su jokiu žmogum pristatydama, kad tai man patinkantis kūrinys, nes jeigu žmogus pasakytų kažką truputį neigiamo, nusivilčiau juo visam likusiam gyvenimui. :)
Niekada nesutiksiu su tuo, kad Metallicos koveris geresnis. Jis net labai prastas, nes visas muzikinis potencialas dingo ir vokalas tikrai nepridera. Turbūt sutikčiau, kad Imaginos versija geresnė už originalą, labiau papildyta muzikaliai, bet ir archajiškas originalas neblogai skamba.
V3rtig0 Man labiau patinka ši versija, jei neklystu, esanti Imaginos albume, nei originalas (Secret Treaties). Dar trūksta versijos is Some Enchanted Evening, ji taip pat verta dėmesio.
Neklysti, Ir man ši versija geresnė už pirminę, bet dar geresnis yra Metallicos koveris.
Sutinku. Metallicos koveris ir man labiau patinka, tačiau jis padarė didelį darbą - sužadino susidomėjimą originalo kūrėjais ir nuo tada pradėjau klausyti BOC.
Man labiau patinka ši versija, jei neklystu, esanti Imaginos albume, nei originalas (Secret Treaties). Dar trūksta versijos is Some Enchanted Evening, ji taip pat verta dėmesio.
Neklysti, Ir man ši versija geresnė už pirminę, bet dar geresnis yra Metallicos koveris.
Man labiau patinka ši versija, jei neklystu, esanti Imaginos albume, nei originalas (Secret Treaties). Dar trūksta versijos is Some Enchanted Evening, ji taip pat verta dėmesio.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2026 m. balandžio 22 d. 01:58:52
Kažkiek Alvydas viename dienoraštyje kontekstualiai yra apžvelgęs visas Imaginos dainas, jei tai kažkuo padeda: Blue Öyster Cult - Imaginos yra Sandy Pearlman'o mistinės-ko - Music.lt
2026 m. balandžio 21 d. 14:00:59
Kaip keista, kad niekas nesiėmė vertimo. Tokie turtingi žodžiai.
2015 m. gruodžio 30 d. 19:30:47
Niekada nesidalinčiau šia daina su jokiu žmogum pristatydama, kad tai man patinkantis kūrinys, nes jeigu žmogus pasakytų kažką truputį neigiamo, nusivilčiau juo visam likusiam gyvenimui. :)
2015 m. spalio 24 d. 18:44:32
Niekada nesutiksiu su tuo, kad Metallicos koveris geresnis. Jis net labai prastas, nes visas muzikinis potencialas dingo ir vokalas tikrai nepridera. Turbūt sutikčiau, kad Imaginos versija geresnė už originalą, labiau papildyta muzikaliai, bet ir archajiškas originalas neblogai skamba.
2012 m. vasario 6 d. 15:10:55
Sutinku. Metallicos koveris ir man labiau patinka, tačiau jis padarė didelį darbą - sužadino susidomėjimą originalo kūrėjais ir nuo tada pradėjau klausyti BOC.
2012 m. vasario 3 d. 22:52:34
2010 m. lapkričio 28 d. 11:26:22