Ateityje del to gailesis. Juk ko gero is muzikos visa laika negyvens, nes man asmeniskai, Ji atrodo tik vienadiene "zvaigzdute"...O juk tik muzikos genijai ar super populiarieji gali pilnai isgyventi is muzikos.
nier cia ko gailet jos angles paugles labai bjauraus charakterio, matyt ziauriai pasikele, negrazi jinai kokia nors anglijos mergos tikros krokodikes, kemsa tuos cipsus autikuose net bjauru ziuret, krc matyt prisivire viralo kad taip nutiko.
Wokietuke>> nemanau, kad Jojo padarys labai jau didele karjera... dar pora dainusku ir issisems... kur jau tokia pienburne padarys tau karjera, nebent pasaulis jau visiskai nuprotejo...
super_girl>> o kas is to, kad i kita mokykla pereis? manai, ten visi lb draugiski jai bus... nors ka as zinau, ko gero erty teisi sakydama, kad per daug matyt jau ta panycka pasikelus...
o siaip tai su tais mokytojais namie - ismoks daugiau, bet tikrai daug praras... ypac nepakartojama valgyklos maista...
Šakės... Nuo tiek metų neiti į mokyklą, tiesiog siaubas, kaip sakė Tik_Ieva jinai tikrai daug praranda, nors šiaip aš nelabai mėgstu eiti į mokyklą, bet neleisčiau kad kas nors ją iš manęs atimtų, juk vistiek ten kiek smagių momentų būna, dauguma draugų ir panašiai... O su tais pasamdytais mokytojais kažin ar būtų smagu... Tada galėjo bent į kitą mokyklą pereiti...
begti nuo problemu ne isheijtis, reijkia su jomis kovoti, o mokintis namie nemanau kad chia buvo geras sprendimo, nes neijdama y mokykla daug praranda...
I'm lonely, I learned to live without you
'Cause my passion, makes me feel alive
Because the future arise and it burns ...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 10 d. 17:10:21
2005 m. sausio 10 d. 17:08:14
2005 m. sausio 10 d. 16:32:46
2005 m. sausio 10 d. 16:23:59
2005 m. sausio 10 d. 16:16:24
2005 m. sausio 10 d. 16:15:40
2005 m. sausio 10 d. 16:14:59
2005 m. sausio 10 d. 16:14:16
2005 m. sausio 10 d. 16:05:03
super_girl>> o kas is to, kad i kita mokykla pereis? manai, ten visi lb draugiski jai bus... nors ka as zinau, ko gero erty teisi sakydama, kad per daug matyt jau ta panycka pasikelus...
o siaip tai su tais mokytojais namie - ismoks daugiau, bet tikrai daug praras... ypac nepakartojama valgyklos maista...
2005 m. sausio 10 d. 16:01:38
2005 m. sausio 10 d. 16:00:20
2005 m. sausio 10 d. 15:55:52
2005 m. sausio 10 d. 15:50:11
2005 m. sausio 10 d. 15:43:09
2005 m. sausio 10 d. 15:40:54
2005 m. sausio 10 d. 15:27:28
2005 m. sausio 10 d. 15:24:52
2005 m. sausio 10 d. 15:24:44