| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2013 m. gegužės 19 d. 14:47:51
Grace,jie visi yra patvirtine,kad Richie NEPALIEKA grupes,ir pars Richie taip pat.... Taigi...!!! KAd ir kokios kalbos bebutu,as tikiu tuo ka klaba grupes nariai ir ju aplinka!!!
2013 m. gegužės 19 d. 14:38:26
Va kokios žinios iš grupės narių chronologiškai. Jon'o ir Tico iš interviu. Richie - iš jo tweeter'io:
Jon:
"Well. All I can tell you, without lying, is 3:30 Tuesday afternoon, I get a phone call in Calgary that Richie will not be able to perform for personal reasons and he won’t be coming. So we went to the show and I had two choices. Pack up the trucks or play. And we’ve been through this before so we played and had a replacement for him the next night. We’re very supportive of whatever he’s going through but I have yet to speak to him. That’s all I can say because I just don’t know any more."
"Ok, well! All I can say is that, honest to God, it's a personal matter, but we love him very much and he's absolutely still a member of the band."
"He has not been fired from the band, he is not ill, he's got some personal stuff that he's gotta deal with and I can't comment any further and it's not me being elusive, but it's for him to answer any further than that. We did not have a row, but we go on and he is always gonna be welcome as long as he's up for it."
"To keep addressing the Richie thing, and it's very difficult for us because, in truth, it's almost to the point... you've gotta ask him. He didn't show up, that's all that happened. He didn't get fired, we didn't have a fight. We've been through this before. And when he works through his personal issues, then he can talk about what date, if at all, he chooses to come back. We love him, we miss him, it's different but it's still just as good, and we're fortunate that the guy that filled in for him last time that he had issues was available, so the shows have not suffered one bit."
Tico:
"Richie's been a big part of our band, and so its difficult sometimes in life, everybody has personal lives, and you have to give people space, we'll continue on as a band, we miss him, and before, whatever it's worth, it's important to have your own life."
Richie:
"I'm doing ****ing great. This is a private matter but please know I love the band and you fans!"
"Don't worry bout me... I'm tip top and smilin..."
"Rockbridge guitars simply the best right now....just killer!"
---------
Mane labiausiai neramina ta paskutinė Jon'o citata (čia šią savaitę vykusiame interviu, berods, spaudos konferencijoje Austrijoje)... Nu kažkaip... labai jau neguodžiančiai skamba :(( Reik suprasti, jeigu kažkas kažkada pasakys tiesą, tai tik Richie.
----------
Beje, klausiau kelias dainas iš vakar vykusio koncerto Miunchene, tai net užpavydėjau, kad aš nebuvau ten:) Encore Always, Dry County, Thys Days. Be galo norėčiau išgirsti Thys Days savo koncerte. O Dry Conuty tai aš aplamai laikau viena iš pačių geriausių BJ dainų. Tos dainos buvo pačiame gale, pats šou trūko daugiau kaip 3 val. Sprendžiant jau vien iš šių dainų galima pamatyti, kad Jon'as atidavė koncerte viską, ką turi ir dar daugiau. Respect.
2013 m. gegužės 17 d. 17:57:22
As nezinau,kaip ten forumuose spelioja,bet as tikiu tai ka sako grupes aplinka....
2013 m. gegužės 17 d. 10:18:56
Taip, pagal statistiką iš finansinės pusės šiai dienai turas sėkmingas. Norisi tikėti, kad taip bus ir Europoje (nes kol kas daugumoje miestų bilietų dar yra, kai kur ir pakankamai daug).
Bet aš kalbėjau apie techninę pusę, nesklandumus. Kaip motulės gamtos išdaigos , ligos, kenkiančios atlikimo kokybei, Richie dingimas.
2013 m. gegužės 17 d. 10:13:39
Tas jo tweetas skambėjo taip:
Thanks 4 your notes & concerns. I'm doing f*cking great. This is a private matter but please know I love the band and you fans.
Ir tai buvo vienintelis tweetas nuo jo dingimo, kuriame jis apskritai paminėjo grupę (kas be galo keista). Galima įvairiai interpretuoti, bet kažkokio aiškaus gandų paneigimo ir pažadėjimo grįžti aš jame nematau.
Užsienio forumuose fanai prigalvojo melejoną galimų jo dingimo versijų. Aš labai noriu tikėti, kad jie nesivaidija (bent jau Jon'as ir Matt'as kelis kartus taip sakė). Tik va mane truputį neramina kita versija. Kad nebūtų taip, kad Richie tiesiog perdegė. Ir bent einamuoju metu nebenori groti su grupe. Gal kūrybinis štilis, gal nelabai patinka naujas albumas ir kryptis. Gal po savo solinio įrašo parūpo atsiduoti solo karjerai. Tačiau tikiuosi, kad aš visiškai neteisi. Kad tos priežastys su grupe niekaip nesusijusios. Ir kad RS kaip įmanoma greičiau pasirodys. Galbūt jau birželio 6 d. (tada savo koncerte jau matyčiau Richie).
P.S. Matto tweetai irgi nieko nepaaiškina. Žodžiu, kol kas tik migla. Ir laukimas.
2013 m. gegužės 16 d. 17:14:25
Pala gandu paneigimai...Buvo is RS puses paneigimai..Pamenu karta jis rase (dabar viso posto nepamenu,bet buvo rasyta jo taip) : " But please know,I love the band,and you fans" ... Taigi....
2013 m. gegužės 16 d. 17:03:51
Todel ir sakau,kad PER TRUMPAI pertraukavo...Butu pertraukave ilgiau,nieko nebutu dabar... O del jo twitter'io postu,gal pasakyt,kad paskutiniu metu daug reciau ten lankausi...Taciau kiek tenka ten uzklyst,jo postu nesimato (siulau pasiziuret JOn'o brolio Matthew twiteri,jis ten dar kazka daugiau paaiskina) ... Ir sutinku su tavim,kad ju cia dar ilgokai lauksim....Del tos sekmes ar nesekmes,tai nesakyciau ar toks nesekmingas jis...Nes kiek teko dometis statistika,tai raso,kad jis sekmingiausias kol kas 2013metais turas... Ir seip manau,kad jiems reiks vel kaip reikiant pasistenkt,kad grazintu grupei toki populiaruma,koks buvo iki siol..
2013 m. gegužės 16 d. 16:24:07
Jų šitas turas nuo pat pirmo pasirodymo fatališkai nesėkmingas (juk pats pirmas renginys buvo atidėtas dėl pūgos, perkeltas, o jie tada nemokamai pasirodė susirinkusiems). Paskui kažkas buvo Jon'ui , jis labai mažai judėjo (kalbama, kad sirgo). Tada dingo Richie. Va šį antradienį pirmas koncertas Europoje, ir vėl nesėkmė. Į koncerto galą Jon'ą ištiko šienligės priepuolis, teko sutrumpinti koncertą (nors 2 val. vistiek atkoncertavo). Bet mačiau įrašą, Jon'as buvo visiškoje neviltyje, ilgai fanų atsiprašinėjo.
Ką noriu pasakyti. Tai po tokios nesėkmių virtinės nė neabejoju, kad prieš sekantį turą jie padarys žymiai ilgesnę pertrauką. Ir jiems jos tikrai būtinai reikia. Nežinau, ar jie planavo šitam turui 2014 dar koncertus Europoje (bet kažin). Būdama realistė, drįstu teigti, kad kitais metais LT jų vargu ar sulauksime.
2013 m. gegužės 16 d. 16:15:13
Asmeninės tai asmeninės. Na bet iš jo pusės nei mažiausio paaiškinimo ar gandų paneigimo. O tweetai tai iš viso, sakykim, nelabai normalūs. Jei kas žiūrėt jo tweeteryje. Tipo, jam viskas puiku, panašius niekus periodiškai rašinėja. O kada jo laukti ir ar iš viso laukti, apie tai nė žodžio.
2013 m. gegužės 16 d. 16:11:43
Užsienio forumuose fanai teigia, kad Richie solo turo renginiai buvo atšaukti, nes jų neišpardavė (priešingai Europai). Na pats Richie nurodė , atseit dėl ligos atidėjo juos. Bet kažin ar tiesą kalba. Kažkaip drįstu juo suabejoti.
Dabar geresnė žinia. Kol kas čia tik gandų lygio (taip kalbama užsienio fanų forumuose), dedama vilčių, kad Richie grįš birželio 6 d. Kalbama, kad vienas iš jų rato narių (Obie) taip pasakė fanams koncerte . Na jau greit pamatysim, tiesa čia ar gandai. O jei tai planuojama, bet nepranešama oficialiai, tai aš BJ pilnai suprantu. Kad paskui vėl neapsimeluotų (nu maža kas tam Richie vėl susirodys).
2013 m. gegužės 14 d. 15:18:32
Viskas ok..as suprantu... Nu,bet tada jei jei nebaige tiej savo solo turo,tiek pasitrauke is BJ turo..tai gal tada tikrai tai jo asmenines priezastys,o ne nesutarimai kaip kiti kalba su grupe ir t.t...
2013 m. gegužės 14 d. 00:12:56
Aš ir nesakau kad jis paliko dėl savo turo, nes per tą laiką nei vienas jo koncertas ir neįvyko. Sakau kad keista dėl to, kad nebaigė savo turo, o dabar ir BJ turą paliko.
2013 m. gegužės 13 d. 23:40:39
RS paliko BJ tura tik todel,kad nebaige savojo??? Nepykit,bet...cia jau butu absurdas...
2013 m. gegužės 13 d. 19:09:28
Kad jiems reikėjo daryti tą 2 pilnų metų pertrauką, kaip jie patys buvo sakę, tai visiškai sutinku. Dabar jie padarė tokią pat pertrauką, kokia būna tarp kiekvieno turo, o ir per tą laiką jie kūrė naują muziką. Richie tuo labiau-dar išleido ir solo albumą. Poilsio tikrai neturėjo pakankamai.
Tarp kita ko-Richie nebaigė ir savo solo turo. Paskutinis koncertas buvo Los Angele, o Niujorke, Toronte, San Franciske, Philadelphijoje ir dar kažkur koncertai neįvyko. Niujorke suprantu-tuomet ne koncertai žmonėms galvoj buvo, nes siautėjo Sandy uraganas, bet kiti miestai...
2013 m. gegužės 13 d. 19:04:23
Kaip jau ir sakiau, be Richie Bon Jovi turi visai kitą veidą. Aš juo žaviuosi labiausiai iš visų 4 narių, todėl tikrai nesinori mokėt tiek pinigų, kai nebus visos grupės sielos. Teks kada nors vėliau nuvažiuot, kad ir ne taip arti. Be to, aš vis dar tikiu, ka kitais metais jie atvažiuos pas mus.
2013 m. gegužės 13 d. 18:45:48
Sorry jei kam nors nepatiks mano pasakymas,bet pasakysiu : Per greit grizo is pertraukos.Jei butu pertraukave ilgiau,tikrai tada nebutu dabar visokiu nezinomybiu...Kartais man is vis panasu,kad RS paliko si tura,del to,kad nori daugiau laiko praleist su seima ir viskas...Aisku,gali koja kist ir alkoholis arba pvz kokios problemos tarp jo ir Denises Richards (tai skirias,tai taikos.Nzn kaip dabar) ir del to taip gaunas...
2013 m. gegužės 13 d. 18:39:03
Na as negrazinciau bilieto,nors ir butu sitaip...Visgi visi svajojam pabuvot ju koncerte...
2013 m. gegužės 13 d. 18:36:04
Man vis labiau panašu, kad mes taip ir nesužinosim kas iš tikrųjų yra. Jie tikrai mums neruošia kažkokios malonios staigmenos, kurios mums negalėtų sakyt, kad paskui nustebintų. Mane ypač tai žudo, nes iki koncerto Gdanske liko šiek tiek daugiau nei mėnesis, o vis dar neaišku, ar Richie per tą laiką grįš. Jeigu vis tik niekas nepasikeis, grąžinsiu bilietą ir kad ir kaip bus gaila, teks laidot galimybę juos pamatyt šiame ture :/
2013 m. gegužės 13 d. 18:35:40
Man vis labiau panašu, kad mes taip ir nesužinosim kas iš tikrųjų yra. Tai tikrai mums neruošia kažkokios malonios staigmenos, kurios mums negalėtų sakyt, kad paskui nustebintų. Mane ypač tai žudo, nes iki koncerto Gdanske liko šiek tiek daugiau nei mėnesis, o vis dar neaišku, ar Richie per tą laiką grįš. Jeigu vis tik niekas nepasikeis, grąžinsiu bilietą ir kad ir kaip bus gaila, teks laidot galimybę juos pamatyt šiame ture :/
2013 m. gegužės 13 d. 18:35:40
Man vis labiau panašu, kad mes taip ir nesužinosim kas iš tikrųjų yra. Tai tikrai mums neruošia kažkokios malonios staigmenos, kurios mums negalėtų sakyt, kad paskui nustebintų. Mane ypač tai žudo, nes iki koncerto Gdanske liko šiek tiek daugiau nei mėnesis, o vis dar neaišku, ar Richie per tą laiką grįš. Jeigu vis tik niekas nepasikeis, grąžinsiu bilietą ir kad ir kaip bus gaila, teks laidot galimybę juos pamatyt šiame ture :/