| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2013 m. gegužės 13 d. 15:44:48
Ai cia sita foto..zinau....Zinoma keista,kodel pirma kart jie tokie paslaptingi...Bet as netikiu,kad yra pykciai tarp ju ir t.t... Nes kiek perziuriu Jon'o brolio Matthew twiteri,tai tikrai is jo potu nepanasu,kad kazkas ten butu...Jis vienintelis dar kazkiek daugiau paraso kaip ten kas ... O ir pats Richie rase,kad tikrai nesipyksa su grupes narias,kad myli grupe ir fanus...Tai manau,kad yra bent mazas irodymas,ar vilties gabalelis,jog viskas ten gerai,ir,kad tai tikrai nors ir keistai labai slaptos,bet tikrai personal matters...
2013 m. gegužės 13 d. 01:31:44
https://metaltalk.net/news2012-2/2012810.php
Permečiau kažkiek akimis ir paties Richie twitterį - ir ten tas pats paslaptingumas, ir ten "private matters"... :/
o jo puslapis vis dar skelbia, kad jis keliauja su BJ turu...
2013 m. gegužės 4 d. 19:29:28
Na,o jei viskas baigtusi gerai (ko LABAI TIKIUOSI),mano manymu,tai labai turetu itakos grupes populiarumui. Jiems tektu kaip reikiant papluseti,kad BON JOVI vel griztu i ta olipma kuriame jie issilaike per 30metu..
2013 m. gegužės 4 d. 19:25:40
Nors ir mylesiu BJ visada,bet pritariu tau turbut pirma karta ,kad musu mylimiems BJ ateina galas... Labai liudna butu tuo patiket ir neduok Dieve,tai suzinot...Taciau ka padarysi...Nors ir rezerve turiu dar keliata megstamiausiu grupiu,taciau su jais atsisveikinti butu YPAC gaila...
2013 m. gegužės 4 d. 18:33:38
Va dėl svajonių, kad PhilX galėtų pakeisti Bobby scenoje, tai aš irgi prisidedu. Jei grįžtų Richie ir plius liktų PhilX, būtų daugiau nei gerai. Bet nemanau, kad taip būtų, net jei pats PhilX norėtų (šiaip jau jis samdomas sesijos gitaristas). Man susidarė įspūdis, kad Jon kažkodėl labai mėgsta Bobby (gal kaip žmogų), tai vat ir toleruoja jį scenoje, gal užmerkia akis į jo nusigrojimus. Keista, bet taip jau yra.
2013 m. gegužės 4 d. 18:26:31
Dėl sulyginimo su Axl'u tai stipriai:)) Aš labai labai mėgau Guns N'Roses, bet užteko minimaliai pasidomėti Axl'o asmenybe, tai pakraupau. Net atmetus sentimentus jų dainoms vien dėl to matyt neičiau į Guns N' Roses koncertą, jei sugalvotų atvažiuoti į LT (aišku, jie niekada ir nevažiuos). Vien dėl Axl'o kaip asmenybės.
Grįžtant prie BJ. Matėt, vakar jie oficialiai paskelbė, kad kas norės dėl Samboros nebuvimo gražinti bilietus, galės tai padaryti. Labai gražu iš jų pusės. Kita vertus man labai gaila, bijausi, kad dėl RS nebuvimo jų turas gali patirti ir fiasko. Tiek rimtų stadionų suplanuota, va ir Slane, kas yra visų muzikantų svajonė. O dabar... jeigu pradės nepatenkinti fanai masiškai grąžinti bilietus , tai nežinau...
Beje, ar iš music.lt narių kas nors vyskstate į BJ koncertą šį turą? Aš važiuosiu į Prahą.
PhilX man patinka, turi jis savų pliusų. Bet tiesa, RS pakeisti jis negali, nors ir gerai groja, bet paklausius kad ir solo Dry County praranda didelę dalį grožio. Na ir kaip back' vokalas, čia jis su Sambora niekaip nelyginamas. Plius tas magiškas ryšys scenoje , ta chemija tarp RS ir JBJ scenoje renginyje turėjo labai didelę reikšmę.
Savo koncerte (tai man bus pirmas BJ renginys) aš iškentėsiu RS nebuvimą, net tokių minčių nėra nevažiuoti. Bet va ko aš labiausiai bijau, kad tai nebūtų galas grupei. Dėl įvairių priežasčių.
Šiaip seku kelis BJ užsienio aistruolių forumus, tai turbūt nė menkiausios žinios nepraleidžiu, kas ateina iš BJ/RS stovyklos. Bet tos paslaptys mane žudo. Norisi tikėti, kad tai tikrai RS asmeninis reikalas (bet nesuvokiu, kaip tada jis neįvertintų, kokią žalą tas jo tylėjimas ir visų gandų nepaneigimas daro BJ kaip grupei, neįtikėtina, kad jis to nepastebi). Baisiausia man būtų sužinoti, kad JBJ kažkurioje vietoje dėl šitos situacijos melavo. Nes aš vertinu ne tik BJ muziką, bet ir jų propaguojamas (-tas? ) idėjas.
Žodžiu, gaila pasakyti, bet tiesos aš laukiu net labiau nei savo artėjančio koncerto.
2013 m. gegužės 3 d. 21:29:01
Stipriai pasakyta...Labai...Kadangi dabar ypac atidziai seku naujienas apie tai,kas vyskta galiu pasakyti,kad man labai keista,kodel jie nenori pasakyti visos tiesos...Ka paprastai visada darydavo,jei budavo kokia panasi situacija.Dabar va katik perskaicius twiteri maciau buvo parasyta,jog manoma,kad RS gris turui i UK. Na,o del to,jog JBJ nori but panasus i Axl'i esu linkus pritart,nes kaip jau sakiau pradzioi si situacia yra per daug neiprasta (ta prasme,kad jie nesako nieko aiskiau)...Taciau dusios gylumoi tikiu,kad tai TIKRAI nera vidiniai grupes nesutarimai,o tikrai rimtos Richie'io asmenines problemos,kurios nera susije su grupe
2013 m. gegužės 3 d. 19:19:17
Nors tokių spėliojimų yra, bet netikėsiu tol, kol neišgirsiu to iš pačių BJ. Kažkodėl man atrodo, kad Jon'as darosi toks pat, kaip Axl Rose-jis nori, kad pavadinimas Bon Jovi simbolizuotų tik jį vieną, bet nemanau, kad jis ryžtūsi dėl to mest Richie iš grupės ir sužlugdyt visą grupės populiarumą.
Šiuo metu visiškai įsitikinau, kad Bon Jovi be vieno iš 4 pagrindinių narių yra daug žemesnio kalibro grupė. Man asmeniškai nesmagu klausyt gyvai atliekamų dainų, kai nėra Richio. Jį pakeitęs Phil X nors ir šiek tiek iškreipia muziką(ypatintai per gitaros solo), bet jis dar palyginus gerai atlieka savo darbą. Tačiau antras grupės gitaristas Bobby Bandiera... Nuo pat jo atsiradimo grupėje nesuprantu ką jis ten veikia. Niekad negirdėjau jo sugrojant normaliai, tvirtai, taip kaip turi būt. O kai jam tenka sugrot kokią nors solo... Nesuprantu kokį talentą jie jame mato. Grįžus Richie jų vietoj aš jam padėkočiau už darbą ir į jo vietą paimčiau tą patį Phil X.
2013 m. gegužės 1 d. 21:15:17
O kaip jum tiek gandai,kad Jon'as ir Richie'is pradejo pyktis,ir,kad del to jis palieka grupe? As asmeniskai netikiu...
2013 m. gegužės 1 d. 20:03:56
Aš jau 2 savaitės kaip netikiu šia versija. Tiksliausiai ką radau apie tai parašyta skambėjo taip: "Prieš 2 metus Sambora užsirašė į rebilitacijos kliniką dėl priklausomybės alkoholiui. Gal tai vėl pasikartojo?". Niekur tiesiai šviesiai nebuvo įvardyta. Na jo mama tikrai sena, visko gali būt, kad Richie pasitraukė dėl jos. Taigi linkiu jai sveikatos ir laukiam sugrįžtant Richie. Tikiuosi iki birželio 19 jis grįš, nes be jo į BJ visai nesmagu žiūrėt.
2013 m. gegužės 1 d. 16:16:24
Si kart nesu linkus tiket ta versija,kad vel gerimas kisa koja...Nes daug kitur kur raso,kad problemos seimoje,kad jo mama serga..
2013 m. gegužės 1 d. 15:19:28
https://www.pliusas.fm/muzikospasaulis/index.php?ELEMENT_ID=380336 Matet? Tai reiskia,kad kazkas is tikruju negerai...Kad ir ka aplinkui sakytu,as VISADA palaikysiu tik ju puse...
2013 m. balandžio 8 d. 20:42:25
Aš kai tik pamačiau straipsnį iškart supratau, kokia viso to priežastis, nes jis 2006 nepaliko turo net dėl tokios priežasties, kaip skyrybos su žmona. Gaila Richie, gaila tokio gitaristo su nuostabiu balsu. Tikiuosi kad šį kartą jam pagaliau pavyks galutinai mesti šią priklausomybę.
2013 m. balandžio 8 d. 19:01:55
https://ultimateclassicrock.com/richie-sambora-bon-jovi-tour-drinking/ Va ir paaiskejo,kokios tos "personal issuses"
2013 m. balandžio 4 d. 18:23:24
https://ultimateclassicrock.com/richie-sambora-bon-jovi-tour-money/ cia jau idomu,taciau as netikiu tais spejimais..
2013 m. kovo 6 d. 19:48:06
Nu ka isdure su AC/DC ...dabar belieka tik musu BJ tiketis...
2013 m. kovo 6 d. 17:02:14
Nu va - išdūrė mus su AC/DC... Taip kad dabar vis tiek dedu viltis į Bon Jovi.
O aš nesu tikra, kas man mieliau - stadioniniai ar areniniai koncertai. Kiekvienas turi savo žavesio. Stadioninių privalumas tas, kad daug daugiau žmonių telpa, taigi ir kaina atitinkamai keičiasi. Tačiau čia jau nemažai kas priklauso ir nuo oro sąlygų (gali būt fantastiškas oras, gali užeit tokia liūtis, kad....), plius, čia ribotas renginio laikas - žiemą nekažką priveiksi po atviru dangum mūsų sąlygomis. Išeitis būtų dengtas stadionas. Tačiau su mūsų galimybėmis (valstybės (ir ne tik) finansais, gyventojų skaičiumi, finansiniu pajėgumu....) belieka tik sapnuot apie tokį gėrį.
2013 m. kovo 6 d. 15:44:44
Bet kaip dabar panasu, nebeprireiks net Vingio parko, nes AC/DC koncerto nebus.
2013 m. kovo 6 d. 15:40:01
Kadangi AC/DC kalbejo apie Vilniu, tai vienintele imanoma iseiti matau tik Vingio parka. Dabar, kai yra Z arena, Siemensas su savo nekokia akustika ir forma tinka tik rusu zvaigzdems.
Man asmeniskai labiau koncertai patinka arenoj nei parke. Parke man nepatinka tai, kad visi zmones stovi viename lygyje, ir jeigu scena be ekranu, tai dauguma zmoniu gali pasigirti tik tiek, kad gyvai girdejo atlikejus dainuojant. Arenoj viskas yra kitaip-dauguma zmoniu stovi vienas auksciau uz kita, ir netgi budami didziausiame uzkampyje turi galimybe ka nors iziureti.
Isvada ta, kad Lietuvai verkiant reikia normalaus dydzio stadiono, nes be jo mes pradandam labai daug koncertu :/
2013 m. kovo 5 d. 22:10:52
Palaaaauuuukkk... AC/DC? Vilniuje? Lieka tik Vingio parkas, logiškai mąstant. O tai yra riboto naudojimo scena - geriausiu atveju iki rugsėjpo pabaigos. AC/DC kišt į Siemensą????? Gal patylėsiu, nors su Metallica taip buvo. ir nieko - net du koncertus sugrojo. Aš kaip tik dėl datos nekonkretumo AC/DC nukelčiau į kitus metus. Na bet sulaukim tos kovo 7, kada Relax'ai žada paskelbt daugiau info.
P.S. Nors taip mąstant ir apie BJ pasirinkimas yra labai jau mažas - Vingio parkas arba Žalgirio arena. Jau minėjau, prieš Kauną neturiu nieko prieš, bet kadangi Vingyje tilptų kur kas daugiau norinčių (o tokių būtų tikrai nemažai), tai ir apie kainas realesnes galima pasvajot.