| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2013 m. kovo 5 d. 22:09:06
Jau yra youtubei visi 4 Bon Jovi - Becouse we can video
2013 m. kovo 5 d. 21:38:28
As irgi jo zodziuose nieko apie pabaiga neradau. Be to, manau AC/DC koncertas siemet jau kaip ir palaidojo viltis juos siemet atsivest. Taip kad tikekimes kitais metais, nes esu tikras, kad BJ turas tesis ir kitamet.
2013 m. kovo 5 d. 18:47:02
man atidaro. Be galo daug skaitymo, ir kartais imu manyt, kad jau visai man su anglų kalba silpnai, bet... Na nieko baisaus neįžvelgiau aš čia, nieko.... Na pats pažiūrėk - man tai kaip tik panašiau į pažadą dar nesitraukt:
"As for the future, Jon Bon Jovi confirmed that he has past the halfway point in his rock career – and that he will stick around for a while yet.
“I won’t be doing this in 30 years time, but I don’t see the end,” he said.
“It has come down to this, The Stones hold the bar for where the finishing line is, compounded by the fact that as long as we are doing it in a style to which we are accustomed and moving forward, I’ll keep doing this.”
2013 m. kovo 4 d. 18:11:25
O koks jo pasakymas taip isgasdino?
2013 m. kovo 4 d. 18:06:53
Ten interviu ..Jon'as kalba apie grupe,apie savo seima,ka mazdaug jie visi dare,kai paskelbe pertrauka...
2013 m. kovo 4 d. 18:03:56
Neatidaro man sito puslapio. Ka ten raso?
2013 m. kovo 3 d. 20:31:04
O dabar jau ir man pasidare neramu... https://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/jon-bon-jovi-says-band-1740311#.UTNwozCVY8E.twitter sitas straipsnis,mane LABAi isgasdino...
2013 m. vasario 26 d. 22:46:34
kad jau trečia ;)
2013 m. vasario 26 d. 18:16:53
https://www.youtube.com/watch?v=30H7mX16WrI&list=UUwlTofOAY79PS_GhmborAdA&index=1 Antra Because We Can klipo versija..Ikelta siandien!!!
2013 m. vasario 13 d. 00:28:48
Tai žiūrėk youtubėj. Kad nereikėtų ieškot - pradėk nuo čia, music.lt. Jau įmestas ;)
2013 m. vasario 13 d. 00:06:26
Aš irgi ką tik pamačiau tą antrą klipą :) O jau buvau išsigandusi nejaugi tik išmaniųjų ir planšentinių vartotojams tas dalykas bus prieinamas.
Patį BJ app'są aš parsisiunčiau, daug ką ten galiu pasižiūrėti. Bet va prie naujo klipo manęs neprileidžia :(, meta klaidą . Nors skaičiu komentaruose, kad ne man vienai...
Ten kartu dar ir animacijas galima pasižiūrėti per app'są. Na čia tiems, kuriems rodo (man ne...).
Va į gal nematėt, interviu apie naują albumą, ypač įdomu apie viršelio kūrimą (maždaug nuo vidurio). Ieškokit youtubėj pavadinimu Jon Bon Jovi: What About Now - The new album between cinema and augmented reality
2013 m. vasario 12 d. 22:19:17
Taip,kad zmones NEPANIKUOJAM,musu dievukai-tikrai dar NESISIRSTYS!!!
2013 m. vasario 12 d. 22:13:53
Ačiū. Na bet ko norėt - tik šiandien įkelta :) prieš 4 valandas. Šviežutėėėėlis.... :)
2013 m. vasario 12 d. 21:53:55
Facebooke maciau jie rase, kad 2 versija galima pamatyt parsisiuntus ju app'sa, bet man neiseina jo parsisiust, taigi net paziuret klipo neiseina.
2013 m. vasario 12 d. 21:44:49
To rutone and grace :
Bon Jovi - Because We Can (The Boxer: Act 1)ieskoit youtubei sito pavadinimo2013 m. vasario 12 d. 21:42:19
Na va - PAGALIAU Pliusas jau irgi groja Because We Can. Pažadu prisidėt, kad ši daina skambėtų dar dažniau. Nooors - prisidėkit ir jūs - juk kam yra Geidaraštis
O dėl antro video varianto - ar aš ką pražiopsojau, bet neradau, kad jie apie tai rašytų (tiesa, kadangi išmaniojo neturiu, tai tokius malonumus tenka palikt kitiems...)?
2013 m. vasario 12 d. 20:58:58
Jie patys tikrai niekur niekada nesakė, kad čia paskutinis jų turas. Taip, kad dar bent vienas tikrai turėtų būti.
Noriu paklausti, o ar kam nors pavyko pamatyti Because We Can klipo antrą variantą per app ? Man deja nepavyksta...
2013 m. vasario 12 d. 20:27:41
Viskas bus gerai... Pamatysit..Kaip pvz Scorpions...Paskelbe,kad issisikiria...Visur rase,kad paskutinis turas,paskutinis cd ir t.t... Na ir...skyres skyres,bet niekaip neissikyre...Ir kagi...Jau yra oficialiai patvirtinta,kad Skorpai neissikiria... Plius dar 1998 atrodo KISS'ai irgi taip dare...Na,o del Bon Jovi galim but mes fanai ramus,nes musu mylimiausi dar tikrai neissikirs
2013 m. vasario 12 d. 20:12:12
Na labai tikiuosi :/
2013 m. vasario 12 d. 19:20:01
Nereikia tikeri,kad tai paskutinis turas....As SENIAI atmeciau tokia tikimybe....Taigi netikekit,kad tai paskutini karta juos girdim ir matom...TIKRAI TIKRAI NE...Jie dar LABAI LABAI ilgai bus su mumis :)