Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 910111213141516171819 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2013 m. vasario 1 d. 15:31:35

Kelyje (Vilniaus regionas), A2, EHR tikrai groja. Kad iki šiol M-1 Plius jo negroja - aš didžiai ir nemaloniai nustebinta. Bet kažkoks įtarimas man dėl to yra... Bet pasilaikysiu jį sau, tą įtarimą... ;)

Atsakyti
Grace
2013 m. vasario 1 d. 09:17:38

Aš radijo dabar labai mažai klausau. Tai va noriu paklausti jį  klausančių.  Ar groja  per kokios nors lietuviškas radijo stotis BJ naująjį singlą?

Ir ar girdėjot kitas dainas iš naujojo albumo (kur UK bei Vokietijoje praeitą savaitę pristatė). Jei taip, kaip jums  patiko?

Pats albumas oficialiai pasirodys kovo 26 d. , turbūt žinot.

2013 m. sausio 31 d. 17:17:19

"karščiausios svajonės linkusios pildytis. Tik labai labai netikėtai ;) " Per skaudus zodziai Rutone...Bet tikekimes,kad taip ir bus...

Atsakyti
Rutonė
2013 m. sausio 31 d. 01:11:41

Šįryt (OK, vakar jau) klausiau M-1 Plius. Jau jau fone pasigirdo "Bad Medicine", o Ramašauskas (drįsčiau būtent jį įvardint BJ fanu Nr.1) ir sako (cituoju iš atminties): "Va, jie jau ir į Europą atvykstą: į Angliją, Vokietiją, net Lenkiją. Tik Lietuvą aplenkia. Tai turbūt įrodo, kad jie vis dar A sąraše". Gal dar kažką sumalė, kad mes vis tiek juos tikimės čia išvyst... 

P.S. Tikėkimės, laukim. Viltis - durnių motina. O kiekviena motina savo vaikus myli. Ir dar - karščiausios svajonės linkusios pildytis. Tik labai labai netikėtai ;)

Atsakyti
Sambora
2013 m. sausio 31 d. 00:28:58

Na tik jau nereikia :) Galbūt ir neatvažiuos, bet fanai visada tikės kad jie čia pasirodys, tuo labiau, kad vieną kartą per plauką jų nesulaukėm, tas tik dar labiau mūsų viltis stiprina :)

2013 m. sausio 30 d. 02:01:26

Ką Jūs čia kalbate? :) Juk aišku, kad Lietuvoje jie nekoncertuos per šį turą...

2013 m. sausio 27 d. 15:28:37

Tikiuosi to LABAI...

Atsakyti
Sambora
2013 m. sausio 27 d. 14:55:32

Na o tam galutiniam tvarkaraštį ir gali būt įrašytas tas mūsų pamirštas pasaulio kraštas, aš optimizmo tikrai neprarandu :)

2013 m. sausio 27 d. 14:33:36

Vat man kuo toliau tuo panasiau,kad galutini tvarkarasti jie paskelbs jau greit,o musu LT kaip nera taip nera...

Atsakyti
Sambora
2013 m. sausio 27 d. 14:02:07

Oj, aš turėjau omenį ne visą Britaniją, o tiktai Londoną, bet pasakiau atvirksčiai...{#} Nors ir Londone yra vienas koncertas, bet jis bus Hyde park, o Londone jų bent jau pastaruosius 2 turus buvo daugiausiai ir būtent O2 arenoj, taigi Londone dar galima laukt koncertų :), o kad Žalgirio arenoj bilietai bus daug brangesni nei parke, tai nelabai esu linkęs tikėt, tuo labiau, kad jie patys žadėjo visiems prieinamas kainas :)

Kalipse, dar tikrai nereikia tikėtis pačio blogiausio. Bus galima liūdėt tada, kai jie paskelbs galutinį turo tvarkaraštį, o dabar dar niekas neprarasta :) Po tokių metų kaip pernai, kada sulaukėm tokių kaip RHCP ir GaGa, šiemet taip pat galim sulaukt tokių žvaigždžių vizito, o tarp jų, aišku ir mūsų mylimiausiųjų ;)

2013 m. sausio 27 d. 13:27:54

Man aplamai panasu,kad mes ju sulauksim tik per kito ju isleisto cd tura... O per si tura,mum dar teks ju palaukt :(

Atsakyti
Rutonė
2013 m. sausio 27 d. 01:42:08

naaa... Britanijoj jau keli koncertai yra. Būtent birželį ir liepos pradžioj. 7 UK ir vienas Airijoj (jei neklystu).  

Kas dėl Žalgirio arenos, pritariu, matomumas gal ir geresnis, bet tai palyginus kiek mažai ten norinčių tilptų ir kokia bilieto kaina būtų.... 

Kitas dalykas, ko dar neužkabino - tai ir Rusija (netikiu, kad ją aplenktų - ten gi tokios galimybės,,, nebent ir ten kaip Stingui Baltarusijoj susiklostytų nepalankios ekonominės sąlygos {#}). Kaip ten bebūtų, tikiuosi sulaukt jų čia. Nes: a - noriu ir į Lenkiją, bet finansai.... :/ ; b - prisiminkim 2009-uosius.... 

Šiaip man visai priimtinas būtų rugpjūtis ar rugsėjo pradžia. Na ir dar - į Vingio parką man net važiuot nereikėtų, tai šiuo atveju kažkiek (gerokai) savimeilę paglostytų... {#} nekalbant apie tai, kad patogiau nei trenktis į Kauną ir ten ieškot nakvynės

Atsakyti
Sambora
2013 m. sausio 26 d. 23:59:36

Šią vasarą tai labai mažai šansų jų sulaukt, nebent birželio menesį įmestų mus į kokį tarpą, nes liepos mėnesį jie vėl grįžta į JAV. Bet koncetų tikrai dar bus daugiau, nei dabar yra suplanuota. Kolkas nėra nei Britanijos, nei Ispanijos, nei Prancūzijos, o be šių valstybių jie niekada neapsieina, taip kad ir dabar dar galim tikėtis sėkmės :) Geriausias scenarijus man būtų, kad koncertas nevyktų vasarą, ir vyktų Žalgirio arenoj. Vingio parke telpa daug daugiau, bet arenoj iš visų kampų būtų geras matomumas :) Kad ir kaip bebūtų, bilietą Gdanske jau turiu :)

2013 m. sausio 26 d. 23:50:33

Neee, Vilnius jų jau 2009 laukė ir nesulaukė. O daba da yr Kaunas. Bet ne, aš visas keturias keliu už Vingio parką {#} Ąia jau jiems garbės reikalas pas mus užvažiuot :) Kažkodėl man atrodo (o dažnai tokie atrodymai pildosi), kad jei ne liepą, tai rugpjūtį gal ir sulauksim. 

P.S. Pirmadienį jie žada Because We Can oficialų video pristatyt.

Atsakyti
Aratron
2013 m. sausio 26 d. 22:52:51

Jie į Lenkiją atvaro ;)

2013 m. sausio 26 d. 22:16:01

Užvakar Bon Jovi Londone surengė pasirodymą, kurio metu atliko 6 naujas dainas, tarp jų ir Because We Can. Mėgaukitės :)

Because We Can 0:04:48 What About Now 0:13:30 Amen 0:27:10 What's Left Of Me0:32:32 That's What The Water Made Me 0:54:05 Army Of One 1:07:10

2013 m. sausio 2 d. 20:39:57

pfff tegul jie atvaro i Lietuva

2013 m. sausio 2 d. 15:12:55

Aš taip pat laukiu. Jeigu gerų žinių sulauksim iki koncerto Lenkijoj, tuomet bilietą gražinsiu, jeigu po jo, teks pabūvot dviejuose koncertuose. Tiesiog nenoriu praleist dar vieno turo jų nepamačius.

2013 m. sausio 1 d. 18:46:54

O as busiu kantri,ir lauksiu ju cia...Nes tikiu ir jauciu,kad mes ju sulauksim!!!

Atsakyti
Sambora
2013 m. sausio 1 d. 16:59:46 2013-01-01 17:23:59

Tai va, atėjo 2013 bet Lietuvos koncertų sąraše vis dar nėra :/ Taigi šį savaitgalį važiuosiu pirkt bilietą į koncertą Gdanske. Nejuokais jau nusibodo laukt.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1688
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 31826