Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Grace
2012 m. lapkričio 30 d. 12:36:32

O į Prahą niekas nevažiuojat?

2012 m. lapkričio 20 d. 20:40:30

as ir su mielu noru i lenkija vaziuociau..tik butu problema..kaip...o ir drauges butu sunku prikalbint...

Atsakyti
Sambora
2012 m. lapkričio 20 d. 20:28:43 2012-11-20 20:29:21

Na aš vilites dar neprarandu. Juk dar Europoj nei Ispanijos, nei Londono, kur dažniausiai būna labai daug koncertų, nėra tam sąraše. Vokietijoj dar tik 2 koncertai, o Prancūzijos, Graikijos, Balkanų valstybių apskritai dar nėra, taigi su Europa dar tikrai ne viskas baigta. Be to, esu tikras, kad turas kaip ir dauguma ankstesnių nesitęs tiktai vienerius metus, taigi dar visi 2014 prieš akis. 

Kad ir kaip bebūtų, nusprendžiau vieną. Jeigu 2013 Lietuva nebus įtraukta į koncertų sąrašą, važiuoju į Gdanską :)

2012 m. lapkričio 20 d. 16:57:56

Na kagi...Jauciu,kad mums teks palaukt kito ju turo...Nes kuo toliau,tuo panasiau,jog si kart sarase musu saleles nebus...Na,o lenkus sveikinu...Jiems LABAI pasiseke...{#}

Atsakyti
kalipse
2012 m. lapkričio 6 d. 17:08:45

Tikiuos ir as geriausio...Taciau,kuo toliau,tuo labiau pradedu prarast vilti.... :((((((

Atsakyti
Rutonė
2012 m. lapkričio 6 d. 17:04:00

Šitie irgi tikėtini. Bet pažiūrėk, kas pastaruoju metu garsiausius vardus veža? BDG. O iš esmės, argi būtų didelis skirtumas, kas to imtųsi? Svarbu rezultatas. O to dar teks palaukt.

Atsakyti
kalipse
2012 m. lapkričio 6 d. 16:23:13

O kaip Medusa Concert?

Atsakyti
Rutonė
2012 m. lapkričio 6 d. 00:14:59 2012-11-06 00:17:52

Gal ir taip. Tačiau kažkas 2009 jau veikiausiai buvo suderėję. Jei vyksta grandiozinis turas, jei jau sugebėjom atsivežt Gagą, jei atsivežam Claptoną, depešus, tai bet kuriam koncertų organizatoriui turėtų būt tiesiog garbės reikalas juos čia pakviest. Na, sakykim, dedu didžiausias viltis į BDG... Beje, siūlyčiau nepamiršt, kad savo Twitteryje jie klausė, pas ką gi atvažiuot. Aišku, itin rimtai to nevertinu, bet gal ir čia įmanomi kokie nors pokyčiai?

Atsakyti
kalipse
2012 m. lapkričio 5 d. 22:40:14

Zinai Sambora,man irgi taip atrodo kartais...

Atsakyti
Sambora
2012 m. lapkričio 5 d. 22:35:21

Man tai labiausiai klausimas kyla-išvis su jais kas nors derasi dėl koncerto? Jie juk patys nepasisiūlo kur nori koncertuot. Gražiausia būtų kad mes laukiam su didžiausia viltim, o niekas taip net nemėgina jų atsivežt...

2012 m. lapkričio 5 d. 21:34:05

Na ir kas,kad saipos tegu...Mes nekreipsim demesio ir viskas...

Man is vis atrodo,kad jie dar musu "mama" Rusija gali itraukt i sarasa...

Atsakyti
Rutonė
2012 m. lapkričio 5 d. 21:03:59 2012-11-05 21:04:51

Pasižiūrėjau aš jų grafikėlį. Dabar žiūrėk: pirmas didesnis tarpas (tiek laiko, tiek atstumų atžvilgiu) yra tarp birželio 15 ir 18 (Iš Dublino į Berlyną). Tarpų tarp UK datų net nenagrinėju - nesąmonė dėl kokio koncerto mažoj šaly (LT) trenktis į žemyną, po to atgal į salas. Tad šitą dar drįstu atmest. Toliau.... Birželio 19 ir 21 (Gdanskas ir Štutgartas). Galima sakyt, ir mums artimiausi kaimynai - Lenkija ir Vokietija. Tai va, jei jau ką - blogiausiu atveju (man) - tai birželio 20 gali būt labai tikėtina. Jeigu ne - birželio 22 d. Kelnas ir 24 - Praha. Galima tikėtis 23, beeet..... Na ir paskutinės galimybės iš kol kas paskelbtų datų - sulaukt jų tarp birželio 24 (Praha) ir 29 (Milanas) arba kažkurią dieną tarp birželio 29 ir liepos 3.

Logiškai mąstant, realiausiai atrodytų birželio 20. Tačiau... Tai yra ketvirtadienis, o kadangi dabar dauguma koncertų kažkodėl vyksta antradieniais, tai gal gal ir 18 tiktų. Arba, iš paskutinių datų, 25. Bet kad nebūtų iš mūsų besišaipantiems gardaus juoko, kai mus išvis aplenks... Tfu tfu tfu, kad tai neišsipildytų....

P.S. Tik nežiūrėkit į šitas sapaliones pernelyg rimtai {#}

Atsakyti
kalipse
2012 m. lapkričio 5 d. 18:58:38

Na taip...Vingi daugiau vietos,ir efektas butu geresnis...Net nagi...Leiskit ir Kaunui paselt,kartu su jais... :)

Atsakyti
Rutonė
2012 m. lapkričio 5 d. 18:56:14

Naaaaa... Būtų fantastika. Nors aš juos ir Žalgirio arenoj matau, bet Vingio parkas būtų fantastika.... Na, čia jau ir kaip vilnietės, ir kaip šalia Vingio parko gyvenančios ambicijos prabyla {#} Plius, Vingy daugiau žmonių telpa.

Atsakyti
Sambora
2012 m. lapkričio 5 d. 17:29:09

Na taip, pasisekė lenkam... Kaip matau Bon Jovi Europoje vėl rengia Open Air turą, taigi naivu tikėtis, kad jie mums vienintelems padarys išimtį ir koncertuos arenoj, kaip kad padarė RHCP. Vingio parkas vienintelė mūsų viltis.

2012 m. lapkričio 5 d. 17:15:38

ramiau, ramiau... reiškia, reikia dar truputėlį palaukt... ne mes vieni čia verkiam jų...

Atsakyti
kalipse
2012 m. lapkričio 5 d. 12:58:01

Na taip..Kaimynam,visada sekas..Lenkijoj koncertas bus...O datos su Lietuva,nera...{#}

Atsakyti
kalipse
2012 m. spalio 28 d. 13:32:21

Hey zmones,kaip juda reikalai su prasymais?? {#}

Atsakyti
Sahja
2012 m. spalio 26 d. 22:01:01

Nors stilius man nepatinka,bet ši grupė turi tokių dainų,kurios patinka ir pop stiliaus mėgėjams...Tokios dainos ir vadinamos legendinėmis....O tokios grupės ,ypač mėgstamomis...Be to niekas nepaneigs,kad ji legenda....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
kalipse
2012 m. spalio 26 d. 21:44:14

Chi chi chi...Uzknisim juos negyvai (ka as jau darau) ir jie nebetures kitos iseities,kaip tik pasakyti yes Lithuania {#}

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ... 23
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1688
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 31826