| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2012 m. lapkričio 30 d. 12:36:32
O į Prahą niekas nevažiuojat?
2012 m. lapkričio 20 d. 20:40:30
as ir su mielu noru i lenkija vaziuociau..tik butu problema..kaip...o ir drauges butu sunku prikalbint...
2012 m. lapkričio 20 d. 20:28:43
Na aš vilites dar neprarandu. Juk dar Europoj nei Ispanijos, nei Londono, kur dažniausiai būna labai daug koncertų, nėra tam sąraše. Vokietijoj dar tik 2 koncertai, o Prancūzijos, Graikijos, Balkanų valstybių apskritai dar nėra, taigi su Europa dar tikrai ne viskas baigta. Be to, esu tikras, kad turas kaip ir dauguma ankstesnių nesitęs tiktai vienerius metus, taigi dar visi 2014 prieš akis.
Kad ir kaip bebūtų, nusprendžiau vieną. Jeigu 2013 Lietuva nebus įtraukta į koncertų sąrašą, važiuoju į Gdanską :)
2012 m. lapkričio 20 d. 16:57:56
Na kagi...Jauciu,kad mums teks palaukt kito ju turo...Nes kuo toliau,tuo panasiau,jog si kart sarase musu saleles nebus...Na,o lenkus sveikinu...Jiems LABAI pasiseke...
2012 m. lapkričio 6 d. 17:08:45
Tikiuos ir as geriausio...Taciau,kuo toliau,tuo labiau pradedu prarast vilti.... :((((((
2012 m. lapkričio 6 d. 17:04:00
Šitie irgi tikėtini. Bet pažiūrėk, kas pastaruoju metu garsiausius vardus veža? BDG. O iš esmės, argi būtų didelis skirtumas, kas to imtųsi? Svarbu rezultatas. O to dar teks palaukt.
2012 m. lapkričio 6 d. 16:23:13
O kaip Medusa Concert?
2012 m. lapkričio 6 d. 00:14:59
Gal ir taip. Tačiau kažkas 2009 jau veikiausiai buvo suderėję. Jei vyksta grandiozinis turas, jei jau sugebėjom atsivežt Gagą, jei atsivežam Claptoną, depešus, tai bet kuriam koncertų organizatoriui turėtų būt tiesiog garbės reikalas juos čia pakviest. Na, sakykim, dedu didžiausias viltis į BDG... Beje, siūlyčiau nepamiršt, kad savo Twitteryje jie klausė, pas ką gi atvažiuot. Aišku, itin rimtai to nevertinu, bet gal ir čia įmanomi kokie nors pokyčiai?
2012 m. lapkričio 5 d. 22:40:14
Zinai Sambora,man irgi taip atrodo kartais...
2012 m. lapkričio 5 d. 22:35:21
Man tai labiausiai klausimas kyla-išvis su jais kas nors derasi dėl koncerto? Jie juk patys nepasisiūlo kur nori koncertuot. Gražiausia būtų kad mes laukiam su didžiausia viltim, o niekas taip net nemėgina jų atsivežt...
2012 m. lapkričio 5 d. 21:34:05
Na ir kas,kad saipos tegu...Mes nekreipsim demesio ir viskas...
Man is vis atrodo,kad jie dar musu "mama" Rusija gali itraukt i sarasa...
2012 m. lapkričio 5 d. 21:03:59
Pasižiūrėjau aš jų grafikėlį. Dabar žiūrėk: pirmas didesnis tarpas (tiek laiko, tiek atstumų atžvilgiu) yra tarp birželio 15 ir 18 (Iš Dublino į Berlyną). Tarpų tarp UK datų net nenagrinėju - nesąmonė dėl kokio koncerto mažoj šaly (LT) trenktis į žemyną, po to atgal į salas. Tad šitą dar drįstu atmest. Toliau.... Birželio 19 ir 21 (Gdanskas ir Štutgartas). Galima sakyt, ir mums artimiausi kaimynai - Lenkija ir Vokietija. Tai va, jei jau ką - blogiausiu atveju (man) - tai birželio 20 gali būt labai tikėtina. Jeigu ne - birželio 22 d. Kelnas ir 24 - Praha. Galima tikėtis 23, beeet..... Na ir paskutinės galimybės iš kol kas paskelbtų datų - sulaukt jų tarp birželio 24 (Praha) ir 29 (Milanas) arba kažkurią dieną tarp birželio 29 ir liepos 3.
Logiškai mąstant, realiausiai atrodytų birželio 20. Tačiau... Tai yra ketvirtadienis, o kadangi dabar dauguma koncertų kažkodėl vyksta antradieniais, tai gal gal ir 18 tiktų. Arba, iš paskutinių datų, 25. Bet kad nebūtų iš mūsų besišaipantiems gardaus juoko, kai mus išvis aplenks... Tfu tfu tfu, kad tai neišsipildytų....
P.S. Tik nežiūrėkit į šitas sapaliones pernelyg rimtai
2012 m. lapkričio 5 d. 18:58:38
Na taip...Vingi daugiau vietos,ir efektas butu geresnis...Net nagi...Leiskit ir Kaunui paselt,kartu su jais... :)
2012 m. lapkričio 5 d. 18:56:14
Naaaaa... Būtų fantastika. Nors aš juos ir Žalgirio arenoj matau, bet Vingio parkas būtų fantastika.... Na, čia jau ir kaip vilnietės, ir kaip šalia Vingio parko gyvenančios ambicijos prabyla
Plius, Vingy daugiau žmonių telpa.
2012 m. lapkričio 5 d. 17:29:09
Na taip, pasisekė lenkam... Kaip matau Bon Jovi Europoje vėl rengia Open Air turą, taigi naivu tikėtis, kad jie mums vienintelems padarys išimtį ir koncertuos arenoj, kaip kad padarė RHCP. Vingio parkas vienintelė mūsų viltis.
2012 m. lapkričio 5 d. 17:15:38
ramiau, ramiau... reiškia, reikia dar truputėlį palaukt... ne mes vieni čia verkiam jų...
2012 m. lapkričio 5 d. 12:58:01
Na taip..Kaimynam,visada sekas..Lenkijoj koncertas bus...O datos su Lietuva,nera...
2012 m. spalio 28 d. 13:32:21
Hey zmones,kaip juda reikalai su prasymais??
2012 m. spalio 26 d. 22:01:01
Nors stilius man nepatinka,bet ši grupė turi tokių dainų,kurios patinka ir pop stiliaus mėgėjams...Tokios dainos ir vadinamos legendinėmis....O tokios grupės ,ypač mėgstamomis...Be to niekas nepaneigs,kad ji legenda....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. spalio 26 d. 21:44:14
Chi chi chi...Uzknisim juos negyvai (ka as jau darau) ir jie nebetures kitos iseities,kaip tik pasakyti yes Lithuania