Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1112131415161718192021 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kalipse
2012 m. spalio 25 d. 23:41:18

Nu sakes..kaip as savo tviteri nemaciau,kad jie taip rasytu :O

Atsakyti
Rutonė
2012 m. spalio 25 d. 23:40:26

Chebra, gal nesiginčykit, kas tikresnis, kas netikras BJ fanas. Kaip tik reikia susivienyt. Twittery pasireikškit, jie patys klausia, kur mes juos norim matyt. Netylėkim, rašykim. Aš ir ten jau pasireiškiau

Atsakyti
Sambora
2012 m. spalio 25 d. 22:28:33 2012-10-25 22:28:51

Na tai jeigu Facebooke turi 500 draugų, tai tu reiškias su visais artimai bendrauji? :) aišku ne, tas pats pas mane ir su BJ dainom. Bon Jovi yra vienintelė grupė, kuria domiuosi, visų kitų man tik dainos rūpi, o koncertais, gyvenimais jų visokiais nei kiek nesidomiu. Ir be to, tų kitų dainas susieškau ne per čia, taigi jeigu patinka kuri nors, tai nereiškia kad turiu ateit čia ir ją like'int :)

2012 m. spalio 25 d. 22:20:37

kai "like" paspaudi tik ant 231 BJ dainos - nereiškia, kad esi vien tik jų fanatikas ?   ????

.... are you sure?

Atsakyti
Sambora
2012 m. spalio 25 d. 22:16:31

Na kad aš čia like spaudęs tik ant BJ dainų tau nereiškia, kad esu vien tik jų fanatikas. Šiame puslapy retai lankausi, tai nėra man tikslo kurt kažkokius grojaraščius, kurių vistiek nenaudoju :)

2012 m. spalio 25 d. 22:10:27

pasaulis kaip matai vertina "gangnam style" ir šitą... Lady gaga. bet tai nieko tokio. (čia norėjau pasakyti, kad "pilnas stadionas" - na... ne koks argumentas)

o tavo nuomonė Bon Jovi klausimu, gerbiamasai, yra , kaip čia išsireikšt, sakykim, neobjektyvi :) Kas matyti iš mėgstamų  dainų sąrašo, kuriame įtariu visi Bon jovi, Jono Bon Jovi, Samboros ir kt. kūriniai. Aaa.. dar Pitbul'is viens.

taip kad, ponulis, esate "addict'as". 

no offense, žinoma.

Atsakyti
kalipse
2012 m. spalio 25 d. 22:09:23

Kiek LT komentaru radau,visiems paspaudziau patinka...

Atsakyti
Rutonė
2012 m. spalio 25 d. 22:07:07

pasireiškiau dar kartą. šiaip radau aš ir tą trečią, bet... vis tiek maža mūsų, maža...

Atsakyti
kalipse
2012 m. spalio 25 d. 21:56:31

As irgi du radau is LT..

Atsakyti
Rutonė
2012 m. spalio 25 d. 21:52:49

Radau vieną, savo irgi matau, bet trečio - ne {#}

Atsakyti
Sambora
2012 m. spalio 25 d. 21:47:13 2012-10-25 21:47:55

Na, visų nuomonės skirtingos. Pasaulis labiausiai vertina jų dainas iš 9 dešimtmečio, tačiau man asmeniškai geriausios jų dainos sukurtos nuo 2000 metų. Aišku tarp mėgstamiausių įsipaišo ir senesnės, bet naujos vistiek man artimiau širdies. O kadangi jie vistiek visada surenka pilnus stadionus, reiškias žmonės ateina pasižiūrėt ne tik tų kelių dainų iš Slippery ir Jersey. Taip kad jie tikrai nepadarė klaidos tesdami karjerą :)

2012 m. spalio 25 d. 21:45:58

Nerandu komentaru is LT :/

Atsakyti
Rutonė
2012 m. spalio 25 d. 21:44:56

OK, palaikom vieni kitus, keliam komentarus aukštyn ;) ir komentuojam ;)

Atsakyti
Sambora
2012 m. spalio 25 d. 21:37:09

Kad ir kaip ten bebūtų, nėra ko pulti į paniką, nes niekas iš Bon Jovi to nepatvirtino :)

Mano komentaras taip pat tenai jau paliktas, ir kolkas su manuoju iš Lietuvos ten viso labo 3 komentarai... Tikėkimės atsižvelgs kas nors ir į juos.

2012 m. spalio 25 d. 21:37:09 2012-10-25 21:37:44

2012 m. spalio 25 d. 21:33:58

heh :) 

kažkada visai mėgau šią grupę. jei atvažiuos į pajūrį - nueisiu. Pvz. unplugged Vandenyje būtų ok. Bet kaip suprantu, nepavežtų jie unplugged'o. 

ooooo she's a little runaway..

manau taip: jie iš tų grupių kurių muzika bėgant laikui neblogsta (t.y. nesidaro labai jau gėda jų klausyti). tačiau ir ne ta kuri bręsta kaip vynas. vat jei būtų po New Jersey nutraukę savo veiklą, tada galėtume galvoti "įdomu, kuo jie būtų galėje tapti..." o dabar - tapo tuo kuo tapo ir nieko tame įdomaus. deja.

Atsakyti
Rutonė
2012 m. spalio 25 d. 21:30:00 2012-10-25 21:31:29

žinau, žinau, ką jauti. Aš tą jau patyriau prieš porą metų. Širdis plyšo... Dabar jau kažkaip mažiau skauda, bet vis tiek skauda... taip, aš apie a-ha. Bet jei ir Bon Jovi.... Ne, per daug blogienų per tokį trumpą laiką... Na bet pas juos kalbama tik apie grandiozinį turą ir tiek, tad tikėkimės tik paties geriausio...

P.S. Argentiniečiai ten dabar suaktyvėjo. O mano menkas balselis skęsta... :/ ei, prisidėkit bent taip - rėkit komentaruose, kaip mes jų laukiam čia, Lietuvoj!

Atsakyti
kalipse
2012 m. spalio 25 d. 21:25:41

NETIKEJAU NETIKIU IR NIEKADA NETIKESIU,KAD TAI BUS NEDUOK DIEVE PASKUTINIS TURAS...MAN JIE VISADA BUS AMZINI...

Atsakyti
Rutonė
2012 m. spalio 25 d. 21:20:02

Ne, nu tu baik su tokiom įžvalgom... Tarkim, tam jie tuos metus ir pasiėmė poilsiui, kad Jono balsas atsigautų. Tarkim, nes didesnių ar mažesnių pasirodymų šiemet buvo. Ir gal, sakau, einam ten paverkt, kad mes jų laukiam? Aišku, didelio poveikio nesitikiu, bet... gal...? {#}{#} aš jau pasireiškiau, jei ką... Rumunai aktyviai reiškiasi, kuo mes prastesni? Tegu mato (jei ne patys BJ nariai, tai bent vadybininkai ar kas nors panašiai), kad ir Lietuvoj jų gerbėjų yra daug?

Atsakyti
Sambora
2012 m. spalio 25 d. 21:12:01 2012-10-25 21:15:25

Viskas jų oficialiame tinklalapyje www.bonjovi.com yra.

Dėl to, ar paskutinis turas ar ne, tai dar niekas neaišku. Pats žinoma jokiais būdais to nenorėčiau, bet tiesą sakant visuose koncertuose po The Circle turo Jon'o balsas buvo tiesiog tragiškas, tikrai buvo negera jį tokį klausyt. Tą jie ir patys supranta, ir jeigu niekas nesikeis, visko gali būt su tuo paskutiniu turu.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1688
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 31826