jega daininkas.... cool jam didziausias respectas..
pagaliau teko pamatyti Live8 koncerte BJ. Na, bet toje santraukoje pagailejo eterio mano megstamiausiems Jie galvoja, kad "It's my life" uzteks?! NE! NE! NEeeee!
Na tikslumo delei turiu pripazinti,kad BON JOVI nei pirmoj, nei antroj daly nemaciau,nes koncertus stebejau puse akies,bet draugai is kazkur parupino medziagos,todel ju pasirodyma maciau...
pastaruoju metu mano suvokimas apie roka prasiplete ir nebe toks siauras...o BJ hard roka grojo? na, kai pasakiai, tai gal ir tavo tiesa, tik dabar jau nelabai panasu...et, viskas keiciasi. ir ko mes noris is tu zmoniu?!
"Bon Jovi" - viena mano megstamiausiu grupiu. Berods 7-a... Jie beveik atspindi mano skoni. Ish tikruju man jie lyg legenda. Legendine grupe laikau ta, kuri sukuria lb daug nerealiu dainu. Butent tokie yra "Bon Jovi". Puikus sceninis ivaizdis, nuostabus vokalas, puiki muzika. Del teiginio, kad jie beveik nepasikeite nesutinku, nes jie tikrai lb pasikeite. Juk ankschiau grojo hard roka... Zhinoma, man ir dabartine ju muzika patinka.
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
nesirenkant, pardavėjų nė kvapo, kad galėčiau pateikt kam. Juodas sekmadienis užgriūti netruks. Oro uoste tikriausiai tūkstantis kitas keleivių laukia, bilietai išparduoti. Laikas atšauktas, persėdimų traumuotas – tvarkaraštis griuvo, Specialus Skyrius st
Pasas, kreditinės, lėktuvas, kuriam spėt laiko stygius. Juodas sekmadienis užgriūti netruks. Taksi mane vešiąs lėks kaip patrakęs, lagaminai tiesiog per pilni, kad užsegtum, paskubom prikimšti marškinių, kelnių, bučkių. Du kišeniniai bestseleriai,stverti
2006 m. liepos 10 d. 15:39:21
2006 m. birželio 13 d. 14:26:51
Buvo nerealu...
2006 m. balandžio 8 d. 11:51:10
?
2005 m. gruodžio 14 d. 11:44:16
Siaip planuojam i Wembli varyt, birzelio 11, laukiam kol bilietus prades pardavinet, na o tada ir pigu skrydi kuo anskciau uzsisakyt. Na zodziu, pagalvokit apie tai.
2005 m. gruodžio 13 d. 11:39:36
2005 m. gruodžio 9 d. 12:07:22
2005 m. lapkričio 27 d. 13:07:01
2005 m. lapkričio 25 d. 21:27:20
2005 m. spalio 18 d. 06:38:25
2005 m. rugpjūčio 19 d. 16:36:15
2005 m. liepos 12 d. 14:30:22
2005 m. liepos 11 d. 21:26:19
O man nepasiseke
2005 m. liepos 8 d. 16:57:31
2005 m. liepos 8 d. 16:46:10
2005 m. liepos 4 d. 17:13:40
ryt, antradieni (liepos 5d.), 21.15 per BTV koncertas "Live 8", kuriame dainuos ir si grupe bei kiti.
geros muzikos!
2005 m. birželio 29 d. 15:50:46
2005 m. birželio 17 d. 11:07:34
2005 m. birželio 6 d. 08:10:42
2005 m. birželio 6 d. 08:05:42
2005 m. birželio 4 d. 15:39:49