Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Sahja | ![]() Didier Marouani |
||||
Silentist | ![]() Karališka Erdvė Su karaliaus diena visus ir visas... |
||||
4Blackberry | ![]() Peter Gabriel |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath |
||||
malia | ![]() Sandra |
||||
Konditerijus | ![]() Klasikinė muzika https://youtu.be/s-HX7z81NmU?si=rHZE1q06sy6ZHMgX |
||||
PLIKASS | ![]() Apoptygma Berzerk |
2014 m. lapkričio 16 d. 11:59:21
)
2014 m. lapkričio 15 d. 20:41:55
!
2014 m. lapkričio 15 d. 19:34:53
Mažai žinau apie tai, kurie portalai pletkina, kurie ne, bet iš video galima spresti, kad tai nebuvo visiškas melas. Bet gali būti, jog tai bus JBJ solo albumas. Ko gero solo albumo net ir labiau norėčiau, nes jo stilius vis labiau tolsta nuo roko, o jam likus vieninteliam pagrindiniam grupės dainų autoriui nesinori, kad tai atsispindėtų ir Bon Jovi dainose.
O kad JBJ išsiskyrė-visiškas bullshit.
2014 m. lapkričio 14 d. 11:29:30
-
2014 m. lapkričio 13 d. 23:33:49
~
2014 m. lapkričio 13 d. 23:28:56
Kaip tik prieš kelias dienas domėjausi BJ ateities planais, ir iškart radau šitą straipsnį:
https://en.mediamass.net/people/jon-bon-jovi/new-album.html
Nėra konkrečiai parašyta, kad taip ir bus, bet ir atrodo, ne iš piršto laužia :)
2014 m. lapkričio 13 d. 23:25:00
`
2014 m. lapkričio 13 d. 23:08:11
Bent aš, kad ir kaip giliai širdy to nenorėčiau, bet manau, kad Richie nebegrįš. Man vien jo kalbos nesusiveda-sako, kad Bon Jovi paliko dėl to, kad nori pabūt kartu su šeima, grupės darbas ir turas atima per daug asmeninio laiko, bet kažkaip pastaruoju metu aktyviai užsiima soline veikla ir kažin ar ne naujas jo albumas atkeliauja.
Kad ir kaip ten, aš šituo žmogum labai nusivylęs. Kažkaip, net pažiūrėt į jį tokį, koks jis yra, nesinori. Susivėlęs, nesiskutęs, daug kur kalbama, kad pradėjo vartot narkotikus, ir deja, bet žiūrint kai kuriuos video galima tai pasakyt. O kai paklausau kokį š*dą jis kartais groją, tai tiesiog išjungiu kompą ir einu į lauką prasiblaškyt nuo matyto vaizdo. Na anksčiau ar vėliau bet genai ir jam prabudo... (jo mama lenkė).
O kiek linksmesnių žinių, Bon Jovi ir be jo ruošiasi naujam albumui, kuris kitų metų pabaigoj turėtų pasirodyt :) tik tikiuosi jis bus kur kas daugiau dėmesio vertas, nei paskutinis jų darbas.
2014 m. lapkričio 13 d. 22:52:40
-
2014 m. birželio 8 d. 13:08:32
/
2014 m. birželio 7 d. 22:00:21
https://www.nj.com/gloucester-county/index.ssf/2014/06/jon_bon_jovi_visits_woolwich_cancer_patients_fundraiser.html
2014 m. balandžio 8 d. 13:35:26
?
2014 m. balandžio 8 d. 01:26:21
Nesakiau kad Orianthi man nepatinka, jokio skirtumo nėra, kas ten šalia groja kita gitara, bendrai paėmus taip atrodo, kad jis jau nelabai stengiasi viską atlikt įspūdingai.
Na o jeigu jis negrįš į Bon Jovi, tai kaip radau komentaruose išsireikšta, grupę ištiks toks pat likimas kaip ir Guns N' Roses-ji liks tik Jon'o solo grupe. (Pripažinkim, David ir Tico neatlieka ryškaus vaidmens grupės gyvenime, nors jie oficialūs nariai). Richie irgi toli gražu nepadaro tokios karjeros kaip su BJ. Netgi nežinau, ar norėčiau daugiau matyt grupę koncertuojant šitaip susiskaldžiusę.
2014 m. balandžio 7 d. 22:53:02
>
2014 m. balandžio 7 d. 21:10:00
Kažkaip neatrodo, kad Richie labai skuba prisijungti atgal prie Bon Jovi, šią vasarą jis jau paskelbė 7 koncertus Europoje, ir tą skaičių vis didina.
Žinoma tokiu atveju būtų smagu kad ir į Lietuvą užsuktų, ar bent kur jau netoli. Bet, žinoma geriau jau jis grįžtų atgal į Bon Jovi ir su jais čia apsireikštų, nes jo solo pasirodymai nuo tų, kuriuos rengė 2012 metais labai kritę, net nesmagu žiūrėt video iš jų. Nebetinka jau jam solo karjera :)
2014 m. kovo 3 d. 00:04:18
Jei kas turi galimybę matyti iConcerts - rekomenduoju nedelsiant įsijungt. ;) Bon Jovi ten siautės apie pusantros valandos su "Inside Out"
2014 m. vasario 16 d. 15:23:47
O man ji visai patinka. Esu čia kažkur įmetusi normalią, taip sakykim, versiją, ne valandos trukmės. Tai sumiksuota dar ir su Dr. Alban It's My Life. Anyway, man tada trūksta dar vienos - Talk Talk - It's My Life. Šiaip jau nesu nei koverių, nei parodijų gerbėja, bet va šita man kažkaip sueina, kas yra tiesiog smagi išimtis.
2014 m. vasario 16 d. 15:17:41
Aš tai gal tik pusantros minutės kantrybės jai turėjau

Laiko gaila, tiesiog 

2014 m. vasario 16 d. 14:02:42
Valandos gal ir daugoka, bet šiaip Gogol Bordello versija tikrai visai smagi
2014 m. vasario 15 d. 17:23:00
https://www.youtube.com/watch?v=TzGJ7rcRxR0