Va dabar visai sutrikau - ar radau kad Richie albumus yra isleides 1991, 1992 ir 1998 metais.Kaip yra is tikruju neaisqu, itariu kad teks lyst i oficialia svetaine ir pasitikrint.
Dekui uz info.
Nesuprantu ar as ieskot nemoku ar kas, bet niekur nemaciau kad BJ isleistu nauja albuma...
Beje gal tu kartais zinai kiek soliniu albumu yra isleides Richie Sambora? As visada maniau kad 2 bet vienoj vietoj radau kad 3...
Albumu visada laukiu kaip nezinau ko ir pritariu tau bjfan, tikiuosi kad BJ uzsuks ir i Europa
vakar El makbyl ziurejau, tai ziauru, prisijuokiau, nes Jon'is labai juokingai atrodo..ten toks rimtas....apskritai jam netinka buti aktorium. pries kelis menesius filma rode, taip pat su juo, "sekme avansu" berots vadinasi... na, ten nors vaidmuo normalesnis...
Uh, apskritai jie man visi JEGA!!! Kiekvienas turi tai kas man patinka.
Vyruciai gyvena savo malonumu... nieko nebereikia siekti, turi tukstancius savo gerbeju, keliauja po pasauli...ir kaifuoja ant senos...
....zinau kaip ten gera buti...dar metai ir jau gal niekada ten neuzlipsiu...
Sutinku su tuo kad RS vienintelis islaike savita stiliu per visus BJ egzistavimo metus. O jo muzika, sunku net vienareiksmiskai apibudinti - ji turi viska: isimenancia melodija. lengvai ismokstamus zodzius ir kas kart klausantis RS is naujo atrodo kad ta daina atspindi tavo gyvenima, tavo jausmus, gal del to man RS patinka labiau nei JBJ, nors pries ji neturiu nieko pries
Oi, ta muzika uzvaldo ir nebepaleidzia. zinai kuo man jis (RS) patinka?! o del to , kad islaiko savo stiliu...ivairiausios koncertu nuotraukos su R. Sambora, kur apsirenges idomius drabuzius, kurie man ben jau primena rokiska isvaizda...ko pavyzdziui nesimato paziurejus i JBJ. dar ka jau minejau- balsas ir gitara...
Labutis, toks noras tikrai buvo, kazkur pries 5 metus Prahoj vyko roko festivalis, kuriame dalyvavo ir BJ, na mes su tuometine chebra nusprendem kad vaziuosim, susiorganizavom kaip, uzsisakem bilietus ir gyvenom iliuzijom kad tuoj tuoj pamatysim " dievus" bet teko skaudziai "nukristi" kai pranese kad bilietu nebebuvo
Siaip as paneveziete
O Richie Sambora manoji "pirmoji muzikine meile" atsimenu kai visos drauges "zvejodavo" Jon Bon Jovi foto as darydavau ta pati - ieskodavau Samboros
O solinius Richie albumus gavau dovanu nuo geriausios drauges - tai kokia savaite soke pravaiksciojau
Man irgi smagu su tavim pakalbeti
O Richie Sambora manoji "pirmoji muzikine meile" atsimenu kai visos drauges "zvejodavo" Jon Bon Jovi foto as darydavau ta pati - ieskodavau Samboros
O solinius Richie albumus gavau dovanu nuo geriausios drauges - tai kokia savaite soke pravaiksciojau
Man irgi smagu su tavim
tiksliai, blemba, tas pirmasis "stranger in this town".o to kito nezinojau. vakar buvau ju tinklapyje ir naujajame albume yra dainike, kur jis dainuoja..tai paklausiau ir velniskai grazus balsas ir dar daina tokia faina...
apskritai, pastarasias tris dienas ten apsigyvenau ir nuotraukas vis ziuriu ir vakar dar nematytu atradau..linksma, energijos geros pasikraunu.
o tai dar ir turguje tokiu marskineliu rast galima? nemaniau o kiek mokejai? ir kokiam cia stebuklingam mieste taip radai?
1 klausimas: marskinelius pirkau turguje (kur dar daugiau )
2 klausimas: itariu kad klausi apie 1991 m. isleista Richie Sambora "Stranger in this Town"
Na yra 1998 isleistas "Undiscovered Soul"
Dabar jis pas mane groja dazniausiai
P.S Jei jau turesi kokiu klausimu, rasyk, jei galesiu atsakyt, padesiu
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2005 m. birželio 2 d. 19:31:38
Bet oficialiam saite apie tokius tikrai nieko nebus
2005 m. birželio 2 d. 15:17:48
Dekui uz info.
2005 m. gegužės 29 d. 18:31:47
2005 m. gegužės 29 d. 17:37:48
Nesuprantu ar as ieskot nemoku ar kas, bet niekur nemaciau kad BJ isleistu nauja albuma...
Beje gal tu kartais zinai kiek soliniu albumu yra isleides Richie Sambora? As visada maniau kad 2 bet vienoj vietoj radau kad 3...
2005 m. gegužės 29 d. 07:47:50
2005 m. gegužės 29 d. 07:45:05
Va dabar sedziu ir bandau parsisiust visas BJ dainas, ns tas kur turejau kazkas istryne.....
Albumu visada laukiu kaip nezinau ko ir pritariu tau bjfan, tikiuosi kad BJ uzsuks ir i Europa
2005 m. gegužės 28 d. 21:23:54
2005 m. gegužės 13 d. 15:34:55
vakar El makbyl ziurejau, tai ziauru, prisijuokiau, nes Jon'is labai juokingai atrodo..ten toks rimtas....apskritai jam netinka buti aktorium. pries kelis menesius filma rode, taip pat su juo, "sekme avansu" berots vadinasi... na, ten nors vaidmuo normalesnis...
2005 m. gegužės 12 d. 19:03:00
O siaip tai metams begant domejimasis BJ muzika islieka toks pat
2005 m. gegužės 12 d. 15:24:11
Vyruciai gyvena savo malonumu... nieko nebereikia siekti, turi tukstancius savo gerbeju, keliauja po pasauli...ir kaifuoja ant senos...
....zinau kaip ten gera buti...dar metai ir jau gal niekada ten neuzlipsiu...
2005 m. gegužės 11 d. 19:28:59
2005 m. gegužės 11 d. 13:14:31
2005 m. gegužės 10 d. 19:03:18
Siaip as paneveziete
2005 m. gegužės 10 d. 17:51:52
2005 m. gegužės 10 d. 17:49:51
2005 m. gegužės 9 d. 18:58:20
BJ puslapis man irgi patinka, daznai ten uzsuku, kaip tu sakai - pasikraunu energijos arba kai norisi paklausyti ne vien tik pop muzikos
O Richie Sambora manoji "pirmoji muzikine meile"
Man irgi smagu su tavim pakalbeti
2005 m. gegužės 9 d. 18:58:15
BJ puslapis man irgi patinka, daznai ten uzsuku, kaip tu sakai - pasikraunu energijos arba kai norisi paklausyti ne vien tik pop muzikos
O Richie Sambora manoji "pirmoji muzikine meile"
Man irgi smagu su tavim
2005 m. gegužės 9 d. 17:07:09
2005 m. gegužės 9 d. 17:06:25
apskritai, pastarasias tris dienas ten apsigyvenau ir nuotraukas vis ziuriu ir vakar dar nematytu atradau
o tai dar ir turguje tokiu marskineliu rast galima? nemaniau
2005 m. gegužės 8 d. 17:43:34
2 klausimas: itariu kad klausi apie 1991 m. isleista Richie Sambora "Stranger in this Town"
Na yra 1998 isleistas "Undiscovered Soul"
Dabar jis pas mane groja dazniausiai
P.S Jei jau turesi kokiu klausimu, rasyk, jei galesiu atsakyt, padesiu