Be abejo vynas ne kas vakara, bet ziurint nuotraukas, grizta jaunystes laikai, kai smagiai nesiojau marskinelius ant kuriu puikavosi BJ ( atsimenu specialiai ieskojau nusipirkt )
Prisipazinsiu, BJ klausaus ne kasdien, o pakaitomis su kita labai jau patinkancia grupe, bet BJ isliks kai "pirmoji meile" kokiai nors grupei ( na va ir atsikleide viena is paslapciu)
Na o pas mane atvirksciai - vakare planuoja isijungti BJ, isipilti taure balto vyno (nes ji megstu labiau) ir atsipalaiduoti. Itampos siomis dienomis buvo tiek, kad uzteks ilgam. O kas labiau gali padeti jei ne BJ muzika
aaa... gyvenu dabar levai ir vakar tik mazycio stebuklo reikejo, kad mano nuotaika pasitaisytu... bet nerodo tangoTV mano telikas, todel likau nusivylusi ir siandien vel slegiama bjaurios nuotaikos...
labai norejau ka nors gero parasyti apie Bon Jovi...nusivyliau gal bet tik trumpam (tikiuos)...patinka man jie ir be ju muzikos negaleciau gyventi...tiesa ji kartais nusibosta, bet praeina laiko tarpelis ir vel galima klausyti. labai pasigendu ju klipu per MTV... dabar noreciau sedeti namuose su taure skanaus, saldaus, raudono vyno, klausyti BJ ir tureti gera nuotaika...taciau esu ne namie...nuotaika nesamoninga....o ir namie vyno nera...tik mano muzika.
aaa..turejau koncerta DVD ziureti, bet blemba neiseis...nes kita savaite my friend go to ITALIJA...nusikeikt noriu reiks ji atidet..bet galimybe jo taip ir nepamayti dideja...
theJumpoff rašė: to fauwsta:
O gal mano komentaras irgi turejo kazkokia prasme "tarp eiluciu" ?!
Kaip matau apie vyna nusimanai gerai, o tavo "eilutes" nieko nereiskia, sorry
rasydama turejau omeny tai kad cia is ties ne daug kas lankosi
ir taip sutinku kad temos pavadinimas ne itin vykes, bet daugiau niekas nieko nesiima
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
nesirenkant, pardavėjų nė kvapo, kad galėčiau pateikt kam. Juodas sekmadienis užgriūti netruks. Oro uoste tikriausiai tūkstantis kitas keleivių laukia, bilietai išparduoti. Laikas atšauktas, persėdimų traumuotas – tvarkaraštis griuvo, Specialus Skyrius st
Pasas, kreditinės, lėktuvas, kuriam spėt laiko stygius. Juodas sekmadienis užgriūti netruks. Taksi mane vešiąs lėks kaip patrakęs, lagaminai tiesiog per pilni, kad užsegtum, paskubom prikimšti marškinių, kelnių, bučkių. Du kišeniniai bestseleriai,stverti
2005 m. gegužės 8 d. 16:19:53
2005 m. gegužės 7 d. 21:54:41
2005 m. gegužės 7 d. 21:39:52
2005 m. gegužės 7 d. 18:58:36
Prisipazinsiu, BJ klausaus ne kasdien, o pakaitomis su kita labai jau patinkancia grupe, bet BJ isliks kai "pirmoji meile" kokiai nors grupei ( na va ir atsikleide viena is paslapciu)
2005 m. gegužės 7 d. 17:43:38
2005 m. gegužės 7 d. 08:39:54
2005 m. gegužės 6 d. 06:31:19
labai norejau ka nors gero parasyti apie Bon Jovi...nusivyliau gal bet tik trumpam (tikiuos)...patinka man jie ir be ju muzikos negaleciau gyventi...tiesa ji kartais nusibosta, bet praeina laiko tarpelis ir vel galima klausyti. labai pasigendu ju klipu per MTV... dabar noreciau sedeti namuose su taure skanaus, saldaus, raudono vyno, klausyti BJ ir tureti gera nuotaika...taciau esu ne namie...nuotaika nesamoninga....o ir namie vyno nera...tik mano muzika.
2005 m. balandžio 18 d. 16:23:31
2005 m. balandžio 17 d. 18:55:22
2005 m. balandžio 17 d. 17:04:40
2005 m. balandžio 17 d. 16:54:30
2005 m. balandžio 1 d. 20:54:03
to fauwsta:
Kaip matau apie vyna nusimanai gerai, o tavo "eilutes" nieko nereiskia, sorry
rasydama turejau omeny tai kad cia is ties ne daug kas lankosi
ir taip sutinku kad temos pavadinimas ne itin vykes, bet daugiau niekas nieko nesiima
2005 m. kovo 31 d. 11:34:45
2005 m. kovo 31 d. 10:50:56
2005 m. kovo 20 d. 18:06:03
2005 m. kovo 20 d. 17:12:08
saunu, kad nors cia galima su kai kuo pabendrauti butent apie BJ, bet dauguma apsilanke tik po viena karta...
2005 m. kovo 16 d. 12:34:30
2005 m. kovo 12 d. 12:15:40
2005 m. kovo 12 d. 11:29:35
2005 m. kovo 12 d. 11:19:52