Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Konditerijus | ![]() Foje |
||||
Silentist | ![]() Toto Cutugno |
||||
malia | ![]() Moby |
||||
Alvydas1 | ![]() Sadist Sadist dar neišsikvėpia |
||||
4Blackberry | ![]() Paradise Lost Paradise\'ai irgi dar neišsikvėpia. |
||||
einaras13 | ![]() Bjork |
||||
Sahja | ![]() Lucky Twice |
||||
Prodarv | ![]() Skid Row |
2013 m. liepos 2 d. 16:28:55
Ot specialiai norėčiau,kad pamatytų...Gal tada susimastytų ką daro,ir atsipeikėtu....
2013 m. liepos 2 d. 16:11:49
Tokie momentai muzikantų gyvenime pasitaiko vos kelis kartus, o Richie dėl tokių kvailų dalykų visa tai praleidžia...
Na bet gera žinot kad BJ pasaulis taip myli. Jokios GaGos ir Bieberiai niekada nepatirs panašaus jausmo. Bežiūrėdamas sumasčiau, kad jeigu kada mus pasieks ta išganingoji žinia, kad BJ savo žemėlapiuose kelią nubrėžė ir per Lietuvą, manau reikia būtinai padaryt kažką panašaus, kad jie matytų, jog bereikalo tiek metų čia nesirodė :)
2013 m. liepos 2 d. 16:09:29
q
2013 m. liepos 2 d. 16:05:09
r
2013 m. liepos 2 d. 15:49:30
Jeigu Richie matys šitą video, aš manau, jis save negyvai užsigrauš.
2013 m. birželio 29 d. 17:21:20
s
2013 m. birželio 29 d. 17:01:43
Š
2013 m. birželio 29 d. 16:06:07
Vietoi Boby Banjieros tikrai butu gerai,kad liktu...
2013 m. birželio 29 d. 15:50:20
Bet tai koks tas PhilX fainas . Žiūrėkit, čia berods vakar:
https://www.youtube.com/watch?v=L_CxOepUvfw&feature=youtu.be
Aš pati nesu AC/DC gerbėja (man vokalisto balso tembras nepatinka). Bet PhilX versija sužavėjo.
Nu gaila bus tokį lobį ir paleisti... Kaip norėčiau, kad jis liktų Bon Jovi.
2013 m. birželio 29 d. 15:32:01
Aš irgi atsiprašysiu RS gerbėjų, bet čia jis tikrai didelė žvaigždė atrodo. Savo koncerte tokių didelių žvaigdžių net nemačiau, kažkokie jie visi labai paprasti ir žmogiški man atrodė.
Ir turiu intuiciją, ar tik ne nuo to žvaigždėjimo tie konfliktai ir bus prasidėję.
Atsiprašau, jei aš neteisi ir už atvirumą.
Bet didžiulis pliusas- reiškia grupė tikrai nesubyrės, jei RS grįžta. Čia man geriausias dalykas.
Kaip užsienio forumuose fanai juokauja, su RS grįžimu turėtų būti susitaikymo turas:)
2013 m. birželio 29 d. 15:26:18
Dar paskui paskaitinėsiu, ką užsienio fanai tame video "išskaitė":)
O toks klausimas iškylo. O kodėl jūs galvojat, kad kitais metais BJ gali garstroliuoti Europoje (na iš kalbos, kad gali užsukti į Lietuvą)?
Aš labai labai norėčiau jų kitais metais Europoje. Ir būtinai važiuočiau į bent jau vieną koncertą.
Tačiau vakar dar peržiūrėjau, kaip jie ankstesnius turus planavo. Tai po turo Europoje būna vėl Š. Amerika, šiemet numatyta dar P. Amerika, Australija, na galbūt kokia Japonija. Ir viskas. Turas baigsis ir į Europą, kiek supratau, jie negrįš. Mano dideliam liūdesiui...
Nes aš jau viltis dėjau o gal ...
Nebent RS sugrįžimo proga galėtų Europos fanams jo nebuvimą kompensuoti ir nors kelis koncertus kitais metais vasarą Europoje surengti:) Aš būčiau labai UŽ ir matyt į vieną tokį būtinai lėkčiau. Bet čia jau matyt utopija :)
2013 m. birželio 29 d. 14:51:06
Kad labai vargiai girdis,ka jis ten kalba...Kiek pavyko isgirsti,jis tvarkė savo mados verslo reikalus,buvo su savo dukra, kad i grupe gris arba liepą arba rudenį... Kad kazkoks konfliktas tarp jų (JBJ ir RS) buvo,tikrai jaucias is jo kalbos..Taciau dabar panasu,kad viskas krypsta link gerosios puses..Ir nepykit RS gerbejai cia music.lt , bet sitam video,aiskiai matos,kad jis tikrai truputi sužvaigždėjas...O ir ta moteris,kazkaip nelabai kaip prie jo žiūris...
2013 m. birželio 29 d. 14:23:44
Nu va, belaukiantiems Richie grįžimo atnešu gerą naujieną:
https://www.youtube.com/watch?v=FAnlIFqOsQ0
Nors aš pati jau deja nesu dėl jo tokia entuziastinga... Perdaug jis mane apvylė, nežinau, kaip galės tai išpirkti.
2013 m. birželio 29 d. 10:44:49
dienoraštį rašyk. dienoraštį.
2013 m. birželio 28 d. 22:20:25
Dabar galvoju, įspūdžius iš koncerto rašyti tiesiog čia? Ar geriau sukurti atskirą temą?
2013 m. birželio 27 d. 22:52:50
https://ultimateclassicrock.com/richie-sambora-plane-emergency-landing/
2013 m. birželio 27 d. 15:43:29
Dabar laukiam visi kada ir i musu kaimeli Lietuvos pavadinimu jie uzsuks..O tada pasiausim is sirdies
2013 m. birželio 27 d. 13:17:54
Aš jau po koncerto. Kažkada vėliau parašysiu įspūdžius. Tik pasigirsiu iškart , kad gavau paliesti JBJ ranką :))) Manau, max kokiems 20 tokia laimė nusišypsojo. Ir koncertas labai labai patiko, be galo noriu dar. Dar daugiau, nei kad norėjau iki šiol.
Dabar išsiaiškinau, pasirodo, jie neblogai paturistavo Prahoje. Ir labai nedaug trūko, kad atsitiktinai būčiau susidūrusi su kokiu JBJ:) Buvau lygiai toje pačioje vietoje , kur jis stovėjo ir kaip turistas minioje darė nuotraukas :) Tik aš pora dienų vėliau (bet tą pačią dieną Prahoje jau irgi buvau, nu tik nežinojau, kur jų ieškot:))).
Ne iš mano koncerto, bet radau ir įdėsiu labai mielą video:
https://www.youtube.com/watch?v=RXw3EFubx9g&lc=3tVRiTYp3J-8xpxGJ6d__btRDwiN6cO7J9ITI3DMRF8
Žodžiu, kai kas suserga kalnų liga, o aš susirgau BJ koncertų liga:) Jeigu Lenkijoje koncas dar būtų neįvykęs, spjaučiau į viską, krapštyčiau kojinę ir būtinai važiuočiau dar .
2013 m. birželio 27 d. 13:12:02
Girdėjau jau šį pletką. Bet kažkaip visgi netikiu....
2013 m. birželio 24 d. 17:34:41
On a personal level Jon made a comment to Richie that was so insensitive about his family and his daughter that Richie still can’t believe it. It happened after Jon’s daughter had her issue with heroin.
Va šita mane tikrai pritrenkė... NETIKIU!!!!!!!!!!!!!!!
https://radaronline.com/exclusives/2013/06/jon-bon-jovi-turns-against-richie-sambora-no-ticket-sales/