Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sambora
2013 m. birželio 10 d. 12:31:55

Deja, bet bilietus jau gražinau :) Labai nesinori dėl jų važiuot nemažai kelio ir nepamatyti to, ką jie gali parodyti geriausiai :) Liksiu namie su viltim, kad greitu metu visvien juos pamatysim Lietuvoj, ir tokius, kokius esam įpratę matyti :)

2013 m. birželio 9 d. 10:50:01 2013-06-09 10:51:41

Kalipse, linkiu, kad tavo sapnas pavirstų realybe .

Atnešu vakarykštę staigmeną Mančestero publikai:

https://www.youtube.com/watch?v=RMKym51X78E

Nuo 4. 08 {#} Ir paskui jau visą dainą iki galo siūlau pasižiūrėti.  Bet tai kaip gerai PhilX pavaro. Man laabai patinka jie. Pavydžiu Mančesteriui, aš irgi taip noriu :)

P.S. beje, ta mintis su Ava/Richie Europoje jau iki Matto daėjo :) Jau fanai pasistengė jo TW  :)

2013 m. birželio 8 d. 14:01:08

Variantas ir toks gali but...Beje,kazkodel turiu nuojauta,kad RS gali bet kada grizt..Nes siandien sapnavau,kad RS grizo i tura ir grupe :)

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 8 d. 11:49:13 2013-06-08 11:49:38

Suks/nesuks, bet mes norim Richie scenoje. ČIA ir DABAR ! {#}

O  iš tiesų tai nieko naujo negirdėt...  Vat kur buvo Obie fanams pripliurpęs, kad Richie 06.06 sugrįš, deja, nepasitvirtino :(

Dar vienas faktas, Ava (Richie dukra) susitvarkė pasą, kad galėtų keliauti į Europą (kam ir ruošiasi). Gyrėsi jinai TW, BJ fanai , aišku, tai atrado. Tai yra svarstymų, o gal ji su Richie skris? Gal jis laukė, kol jai mokslo metai pasibaigs ir pasiims ją kartu ? Tik tiek, kad ji anksčiau yra minėjusi, kad skris su draugais į Europą, tai kažin. Na bet, galima prisigalvoti visokių vilčių.

2013 m. birželio 7 d. 22:50:47

Hey BJ brolija ir seserija,gal atsirado kokiu nauju ziniu? Gal kas ka nors naujo girdejot kokiu naujienu? {#} As,ka tik skaiciau Matthew twiteri,ir ten jo buvo garantuota,kad grupe dar TIKRAI nesuks i skirtingas puses...

Atsakyti
kalipse
2013 m. birželio 3 d. 15:19:33

va va va..rusai yra rusai...gal kas matet, youtubei filmukai,kaip jie kviecia BJ atvaziuot pas juos? tiesiog grazu ziuret...O  ar mes-lietuviai taip darytume..kazkaip abejoju...

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 3 d. 15:09:56 2013-06-03 15:14:45

Kodėl kvaila ? :) Visiškai  nekvaila :) Jei važiuoja grupė žmonių, ir iniciatyvūs, tai kodėl gi nepasidaryti plakato?

Kartais skaitau dar trečią BJ fanų forumą:) Ukrainiečių/rusų. Bet ten dabar beveik nieks nerašo, tai nėra ką ir skaityt. Tai va,  tenykščiai fanai jau antrą turą kartu važiuos į BJ koncertą (į Prahą). Tai jie ruošia vėliavą. Labai jau gražią :) Ant jos kaip tik ir rašo "What about Ukraine? Because we are waiting! "

Nelabai į temą, bet... PhilX šį savaitgalį susituokė:)  Ir turės lėkiuką spalio mėn. Mačiau ir vestuvines jų nuotraukas FB.

2013 m. birželio 3 d. 14:49:15

Pagalvojau dabar toki kvaila dalyka (is sono taip atrodyt dali,kad kvaila) ar lietuviai,kurie bus koncerte Lenkijoj darys koki plaka,ta,kviecianti BJ i LT kada atvaziuot..kazi ar patys BJ ppastebetu ir pagalvotu apie tai ar ne {#}

Atsakyti
kalipse
2013 m. birželio 3 d. 14:35:33 2013-06-03 14:36:57

Always ir Bed of roses dar pamirsau :D

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 3 d. 14:31:08

O, tai neblogai:) Visai platus repertuaras.

Bet ar yra kažkoks dėsningumas, kada maždaug rodo, ar jokio? Nepastebėjot?

Keep the faith viena iš mano pačių mėgstamiausių dainų. O klipas tai turbūt labiausiai patinka We weren't born to follow.

2013 m. birželio 3 d. 14:24:40 2013-06-03 14:25:38

Dazniausiai rodo:Keep the faith.You give love a bad name,Livin on a prayer,Because we can,Wanted dead or alive,These days,What about now,It's my life...Dar galima tiketis ir We weren't born to follow....galbut What do you got....

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 3 d. 14:03:44

Ir klausimas Samborai . Tai ar važiuosi į BJ koncertą Lenkijoje? Sakei, kad turi bilietus, bet paskui kažkaip abejojai, kai dingo Richie. Nors aš tavo vietoje tai vistiek važiuočiau.

Beje, yra galimybė labai pigiai (už 100 Lt pirmyn/atgal) su bendraminčių grupe į tą koncertą autiku nuvažiuoti. Jeigu dar yra vietų (bet lyg dar ir buvo kelios). Viliojantis dalykas. Aš tokiu būdu važiuosiu į Robbie Williams koncertą Taline.

2013 m. birželio 3 d. 13:54:05 2013-06-03 13:57:15

O kokios BJ dainas rodo per VH1 dažniau? Senas ar tas dvi naujesnes? What about now klipas man visai patinka.

Aš mat beveik visai teliko nežiūriu. O jei kartais įsijungiu VH1, vistiek ant BJ neužtaikau. Jeigu dažniau užtaikyčiau, gal dažniau ir žiūrėčiau:)

2013 m. birželio 3 d. 11:54:10

Ne tau vienai cia taip yra...6ni negalejau net noredama ju atsigint per VH1 {#} Be to,jau galit pamatyt What about now klipa :)

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 3 d. 02:25:40 2013-06-03 02:39:13

Tai aišku, kažką Jon'as nutyli. O kas jam belieka? Pasakyt, kas negerai (asmeniškai ar su grupe) gali tik Richie. Juk jis išėjo iš turo. Jam ir kalbėt.

Nes dabar jei tik Jon'as nors kokį žodį neapgalvojęs pasakys , liks kaltas (ir jau buvo sudirbtas dėl to komentaro apie U2 gitaristą, kuris aplamai gal iš konteksto buvo ištrauktas, bet kadangi iš Richie pusės mirtina tyla, visi ieško sliekų Jon'o žodžiuose, kiekviename pavieniame žodyje ).

Nežinau, Richie ten citatos tuose pletkų laikraščiuose, ar ne Richie, žurnalistų išmyslas. Bet bet kokiu atveju, kai tokie pletkai apie grupę medijoje pasipylė, jau kam kam , bet Jon'ui belieka tik tylėti ir kuo mažiau skatinti gandus.  Kad nebekelt bangų. Vienintelis galintis kažką viešai ir oficialiai pasakyti gali TIK Richie.

2013 m. birželio 3 d. 02:17:41 2013-06-03 02:33:09

Žinok, man irgi tas pats Richie interviu, ir tos pačios mintys vasarą užkliuvo. Kadangi jį iki tol buvau įpratusi matyti labai lojalų Bon Jovi ir labai artimą su Jon'u, man susirodė keista: pala,  čia tikrai tas pats Sambora??? Kažkokios naujos ambicijos? Bet pagalvojau, kad man tik pasivaideno, kad ieškau sliekų.

Paskui dar buvo, kad Richie užsipuolė jo twiteryje. Ir jis atsikirsdamas paminėjo Jon'ą bei  pavadino jį  partner (ar kažkaip panašiai). Na bet tokiu gan šaltu žodžiu. Lyg ir kvepiančiu susvetimėjimu, jei anksčiau jie vienas kitą vadino broliais ir draugais, šeima.

Tai va, lyg ir be aiškių priežasčių man kažkokia keista nuojauta, kad kažkas ne visai taip,  buvo dar nuo ankstyvos vasaros. Paskui tai net pamiršau. Bet dabar vėl prisiminiau.

Nors aš nuimu kepurę ir pripažįstu, kad kaip menininkas Richie talentingesnis už Jon'ą (nepaisant, kad aš Jon'o gerbėja). Tačiau net ir tuo atveju, užskaičius tą faktą, iš tiesų, KAM taip pasikelti? Ir šitaip staiga. Galų gale garbingai, be skandalų pabaik tą turą, paskui pasakyk - sorry, chebra, pavargau aš nuo jūsų, noriu erdvės kaip menininkas. Būtų vistiek kažkaip kitaip. Gal padarytų pertrauką. Gal grįžtų. O gal ne.  30 metų buvo gerai, o dabar šast, ir žvaigžde, neįvertintu talentu vidury turo pasijautė? 

Tarkim, David kažin ar mažiau talentingas už Richie. Juk Brodvėjui rašo, jis ten visokių apdovanojimų krūvą pelnęs. Bet va buvimui su grupe jam tas kažkaip netrukdo.

2013 m. birželio 3 d. 01:18:22

klausimas visiškai toks off-topic - kodėl, kai tik pradedu skaitaliot šią temą, VH1e vis pasirodo BJ? Šiandien nebe pirmas kartas.Nebetikiu, kad tai sutapimas.... {#}

O dėl tų visų neaiškumų telieka laukt - vargu ar mūsų nuomonė gali ką nors pakeist. na, užbombarduot BJ, RS twitterius klausimas, kas,po velnių, vyksta ir kada pagaliau jie baigs tuos žaidimus? Suaugę žmonės, o poelgiai.... Čia, aišku, akmuo į RS daržą... O interviu, man vis tiek rodos, kad Jon'as kažką diplomatiškai nutyli.. {#}

Atsakyti
kalipse
2013 m. birželio 2 d. 23:31:18

Nereik taip pesimistiskai...as tikiu,kad viskas bus gerai...Aisku labai gaila,kad RS taip daro..bet...

Atsakyti
Sambora
2013 m. birželio 2 d. 22:13:38

Man tai sunku patikėt. Richie man buvo vienas didžiausių pavyzdžių, jo dėka susidomėjau gitarom, o dabar tenka juo nusivilti :/ Kaip jūs sakot, greičiausiai Richie bus dabartinio grupės kracho priežastis, nes tie jo interviu ir ta žudanti tyla kitaip galvot ir neleidžia. Atsiimu žodžius, kad Jon'as supanašėjo su Axl'u. Man vasarą publikuotas Richie interviu jau kažkaip užkliuvo: "Manau, kad žmonės, žiūrėdami į Richie Sambora, deda jį į vieną kategoriją su "Bon Jovi", tačiau šis įrašas bus išimtis," teigė jis. "Manau, kad manęs kaip vokalisto jie nemato, nors būtent pagrindinį vokalą atlikdavau visose savo grupėse iki "Bon Jovi". Tikiuosi, kad šiuo įrašų pakeisiu klausytojų nusistatymą. Būtent tai pabandysiu padaryti."

Mano nuojauta visgi pasitvirtino, jis greičiausiai dabar jaučiasi nepriklausomas nuo grupės, ir nesibijo, jeigu teks ją palikti, jis tiesiog tęs pradėtą solinę karjerą, nes ji kolkas puikiai sekėsi. Nors man ir toliau neina patikėt, kad jis taip pasikėlė.

2013 m. birželio 2 d. 20:35:18 2013-06-02 20:42:04

Siūlau pasižiūrėti šį interviu:

https://www.youtube.com/watch?v=C5fYIU2_G5M

Visas interviu labai įdomus. Rodo, kaip kūrė albumo viršelį. Apie video kūrimą. Bet va atkreipkit dėmesį maždaug nuo 7.42 iki galo. Man rodos, tai daug ką pasako.

Neabejoju, kad Jon'ui labai svarbu grupės nariai, kad juos jis myli ir kad prie jų labai prisirišęs. Netgi susidariau įspūdį , kad jis aplamai labai prieraišus žmogus. Jeigu Richie išeis, neabejoju, kad Jon'ui bus didelis smūgis ir asmeniškai , ne tik kaip grupės lyderiui.

Va o ką pats Richie apie tai galvoja, tai jau jis vienas težino. O gal jo gyvenime dabar kiti prioritetai ?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1711
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 21619