Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Grace
2013 m. birželio 2 d. 19:37:44

O ką 1990-1992 m. istorija ?  Tada jie buvo pervargę. Visų pirma , nuo turo, ir apskritai vienas nuo kito. Bet dabar juk tempas tikrai nėra toks žiauriai varginantis. Aišku, jie jau amžiuje, gal kitiems (išskyrus Jon'ą , nes tas tai draboholikas ir energaizeris) ir daugiau laiko norisi sau asmeniškai. Bet jei jau ta priežastis, argi nereikėjo to išsiaiškinti dar prieš turą? Taigi žiauriai neprofesionalu po kelių mėn. turui prasidėjus pabėgti. Tikrai nesuprasčiau, net jei tai pasirodytų ir tiesa.

Tico, Hugh juk beveik dešimčia metų vyresni už Richie, ir va vistiek, tvarkingai stovi ant scenos ir savo

kaprizų nerodo.

Richie man arogantiškas neatrodė. Iš pažiūros tai jis kaip tik lengvai bendraujantis, atseit malonus, lengviau prieinamas, nei, tarkim, Jon'as. Ir matyt užtai nemažai fanų  jam teikia pirmenybę.  BET... mano nuojauta kužda, kad čia trupučiuką jo kaukė. O ne natūrali būsena. Jo pačio twitterį atradau ir pardėjau sekti dar vasarą. Jau tada man kažkas nelabai patinkančio krito į akis. Aš smulkmenų nepamenu. Bet susidarė toks įspūdis, ar tik nebus jo ego išaugęs (kas susiję su jo soliniu albumu). Iš pačių tweetų, iš interviu. Žodžiu, pasirodė,  kad jo draugiškumas  Jon'ui kaip ir sumažėjęs. Jon'as apie Richie visada atsiliepdavo žymiai šilčiau.

2013 m. birželio 2 d. 19:21:40

JO prisiminiau,JBJ nei jo vaikai nemegsta virtualaus pasaulio..Taip Matthew rase twiteryje....

Atsakyti
kalipse
2013 m. birželio 2 d. 19:18:09

Matthew dar kazka aiskiau paraso..O RS twiteris,paskutiniu metu tyli...Asmeniskai man,RS visada atrode labiausiai arogantiskas is grupes... (Sorry visi muzikieciai,BJ fanai,kurie labiau megsta RS)...Taip,kad tikrai,reikia RS ir bisai grupei nebetempt gumos ir viena karta aiskia viska pasakyt,kad nutiko...Seip mano asmeninis spejimas yra toks,kad galejo pasikartot 1990-1992 BJ istroija...Ir seip manau,kad grupes vienybe braska,ir gali  nutikt patys suprantat kas..NEDUOK DIEVE....As dar palauksiu,kantrybes turiu...Taviau kas bebutu..BJ mylesiu visada,nesvarbu ar su Sambora ar be Samboros...

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 2 d. 19:07:50 2013-06-02 19:08:28

Kad kažin ar JBJ sakė, kad skaito komentarus? Bent jau neatsimenu, gal neįstrigo.

Va paskutiniame interviu, kur idejai, jis teigia, kad žiūri koncertų įrašus youtubėj. Tik nekonkretizavo, ar tik kitų grupių (tarkim, minėjo The Killer), ar ir saviškės.

JBJ , kiek supratau, iš viso žmogus, nemėgstantis landžioti po virtualią erdvę. 

2013 m. birželio 2 d. 19:03:23

Žiūrint kokius komentarus tu turi omeny. Jeigu po straipsniais, tai abejoju, ar verta, abejoju, ar skaito. Nes ten jau labai karingai nusiteikusi liaudis rašinėja. Ir kiek užmečiau akį (nors žiūrėjau mažai), tuose pletkų laikraščių  komentaruose kaltas Jonas, Richie nuskriaustoji pusė (bet juk straipsniai taip tendencingai ir rašomi ). Va Richie twitteryje, jei atkreipėt dėmesį, kažkaip visi jam labai padlaižiauja, nesuvokiamai. O be reikalo. Galėtų tiesiog užpulti klausimais, reikalaudami konkretumo. O ne pilstymo iš tuščio į kiaura.  Mato twitterį paskaitykite, tai priešingai, piktų komentarų pilna.

Dėl kitų fanų. Na aš skaitau du užsieniečių forumus. Viename iš jų dominuoja BJ fanai vyrukai. Tai vyrukai savo nuomonės į vatą oi kaip nevynioja. Kartais pavargstu jį skaityti, nes labai daug negatyvo ten randu. Bet kita vertus, ir labai daug informacijos, kurios niekur kitur nerasčiau, įdomių nuomonių. Tai ką dar norėjau pasakyt. Tame vyrukų forume labai daug pipirų gauna... Jon'as. Paprastai jis kaltas už viską ir visada. Nes CEO , o ir šiaip, na žinot, kiek suprantu, ten dominuoja gitaros gerbėjai, kas daug ką pasako... Va tik paskutiniu metu, nebeapsikentę tuščių Richie twittų jau jau net ir Richie gerbėjai kai kurie prarado pagarbą jam. Jau kai kurie Jon'ą palaikyt pradėjo šitoje situacijoje.

Mano supratimas tai toks. Kas ten bebūtų, Richie privalo susiimti ir apsispręsti. Ir nevaidinti divos. Šiaip ar taip tas jo pabėgimas sukėlė neigiamų emocijų milijonams žmonių: fanams, grupei, rėmėjams, renginių organizatoriams. Kiek galima tempti tą gumą. Apsisprendi ir parašai ar oficialiai pasakai vieną vienintelę frazę - sugrįši ar ne.

2013 m. birželio 2 d. 19:02:32

Va va...visiskai sutinku,kad yra kazkas speliama nuo visu musu fanu...Richie mano akyse taip pat labai krito...Cia tikrai kakzas nutiko grupes viduje,ir jie tai sliapia,sakydami viesai,kad viskas gerai ir t.t...O,kad viskas bus gerai,ir as to labai labai tikiuos...O ar jie patys skaito,ka raso apie juos-manau,kad kartais taip...Nes kiek paskutiniu metu skaitau interviu su JBJ,jis sako,kad skaito..Kaip kiti nariai-nezinau....

Atsakyti
Rutonė
2013 m. birželio 2 d. 18:17:13

žinai, nebemanau nieko - mūsų manymas nepakeis nieko, kaip ir šitos diskusijos. Akivaizdu, kad kažkas nuo fanų ir žiniasklaidos slepiama pakišant arba ne itin dėmesio vertus faktus, arba kažkas išgalvojama. Man iš tiesų norisi juos matyt visus keturis, kaip esu įpratusi (kol kas, deja, tik per TV) - Joną, Richie, Davidą ir Tico. Vis dėlto šioje situacijoje niekaip nesuprantu ir nepalaikau Richie - tpks jau paslaptingas, toks jau atsipūtęs, jam viskas gerai, bet taip pasiplaut iš grupės turo... {#} Žinau, bent jau scenos naujokams patariama neskaityt, ką apie juos komentaruose rašo, bet vis dėlto įdomu, kaip elgiasi žvaigždės. Ar paskaito komentarus ir ką jie apie visa tai galvoja. Ypač Richie. Vienas faktas aiškus - čia jie nesilanko ir lietuviškai, deja, neskaito... Tik neabejoju, visame pasaulyje fanai mąsto panašiai. Tikėkimės, viskas bus gerai. 

Atsakyti
kalipse
2013 m. birželio 2 d. 15:31:21

https://www.thescottishsun.co.uk/scotsol/homepage/sftw/4949784/I-run-this-band-like-a-football-bossIm-all-in.html

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 2 d. 14:07:57

Manau, kad viskas priklauso tik nuo Richie. 

O jeigu reiktų rikntis taip ar ne, pasirinkčiau taip.  

2013 m. birželio 1 d. 16:40:29

Na,o kaip jus manot,issispres ten viskas ar ne???

Atsakyti
Grace
2013 m. birželio 1 d. 14:51:35 2013-06-01 14:53:01

Turiu nuojautą, kad kažkada vasarą Richie tikrai prisijungs prie grupės. Beveik galėčiau lažintis :) Bet va galvodama apie grupę , ne apie save, nenoriu, kad jis temptų iki liepos 5 d. (kaip tuose pletkų laikraščiuose rašoma) Hayd parkui.  Labai noriu, kad jis sugrįštų Slane (berods birželio 15 d., jei iš atminties neklystu). Taigi šitaip svarbi grupei ta vieta. Bent jau Jon'ui. Sunku patikėti, jei Richie nebūtų. Daugelio muzikantų svajonė ir profesinė ambicija pasirodyti nors kartą gyvenime Slane (tikrai nedaugeliui tenka laimė ir garbė pasirodyt kelis kartus, BJ tai pirmas kartas, ir nemanau, kad bus dar viena galimybė ). Jeigu būčiau muzikantas, nesuprasčiau, kaip Richie gali tai praleisti. Net ne dėl pačio  Richie čia, dėl grupės, ir dėl fanų. Kad grupė būtų pilnoje sudėtyje ir geriausioje įmanomoje formoje, kad susipindėtų kuo ryškiau. 

Ir tiesą sakant, girdėjau, kad į Slane bilietų pirkimas vangokas. Na man nesmagu dėl to (vėl galvoju apie grupę). Galbūt žinia, kad (jei) Richie prisijungs, pakeltų pardavimus.

Aš net pati labiau norėjau į Slane, kai rinkausi savo koncertą. Bet taip jau išėjo, kad nusipirkau į Prahą. 

Kiek suprantu, Slane koncerte atmosfera turėtų būti nuostabi. Ir Jon'as įsivaizduoju , turėtų nerealiai stengtis, atiduoti visą save, kiek tik gali. 

2013 m. gegužės 30 d. 23:28:59 2013-05-30 23:29:22

O geras,tik dabar pamaciau sita komentara :D Taip,interviu teikiantis vilties...Tikekimes,kad viskas bus gerai...Matos,kad JBJ nori issaugot draugyste su RS,ir,kad jis griztu ... Ir labai tikiuosi,kad jie viska issiaiskisns...Ir manau,kad nebutu cia to burbulo,jei ne RS kalbos,(asmeniskai manau,kad cia RS ipyle zibalo i ugni,o ne JBJ) Ir nepykit,tie,kurie labiau megsta RS,nei JBJ,bet siuo metu RS mano akyse krito... Nes JBJ bet kokiu atveju stengiasi nepavesti,nei grupes nariu,nei BJ fanu....

Atsakyti
kalipse
2013 m. gegužės 30 d. 19:19:37 2013-05-30 19:19:58

Rutone,as tikiu-SULAUKSIM BJ ir pas mus...Kazkada,bet TIKRAI TIKRAI sulauksim ;)

Atsakyti
Rutonė
2013 m. gegužės 30 d. 18:56:31

yra čia tų fanų, yra, nors gal ir ne per daugiausia, bet yra. Jūs čia tieeeek pridiskutuojat, kol aš darbe tupiu, kad man nelabai kas ir lieka - juk visi/-os iš tų pačių šaltinių žinių semiamės. Tai nebenoriu kartotis. O skaitau viską šventai.{#}

Psiūlymas tai žiauriai viliojantis, net du gėriai - BJ ir Praha - bet yra keletas bet :( Šiuo metu ne pati geriausia mano finansinė situacija ir šiaip būsiu tik savaitę sugrįžus darban po atostogų, taip kad vargiai ir taip ar išleistų... Tad skaudama širdim perleidžiu tą fantastišką galimybę kitai... 

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 30 d. 14:07:31

Dar toks dalykas. Susidarė toks įspūdis, kad mažai kas šiame forume BJ domisi ir kažin ar kas pastebės mano pasiūlymą. 

Bet žodžiu taip.

Aš važiuosiu į BJ koncertą Prahoje (birželio 24 d.). Ir turiu vieną atliekamą Golden Circle bilietą (kas reiškia arti scenos).  Pati irgi ten būsiu. Jeigu kas esat didelis BJ gerbėjas (šiaip pasiūlymas galioja  moteriškos lyties atstovėm:){#}), ir nepatingėtumėt iki Prahos nusigauti (aš pati važiuosiu su kelionių agentūra), tai galėčiau tą bilietą padovanoti. Brangus tas bilietas buvo, netoli 400 Lt kainavo. Bet va galėčiau kažką pradžiuginti, su sąlyga, kad palaikysit man kompaniją konce:) {#}

2013 m. gegužės 30 d. 13:30:58

Taip jo balsas "pasedes" truputuka...Bet juk jis ir kiti grupes nariai,kiek sveikatos paaukoja,kiekviena karta ant tos magiskos zemes-scenos... :)))

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 30 d. 13:10:31

Tiesa, ką norėjau dar pasakyti. Jei Jon'as geriau dainuotų, nebūtų tokia prasta balso būklė, . tarkim būtų kaip 2010-2011 m.(deja per tą trumpą  laiką laaaaabai pablogėjo), tai gali būti, kad Richie nebuvimo scenoje man dar tiek nesijaustų. O vat dabar... atsiranda kaip ir tuštuma (visgi ir back vokalas, vokalų harmonija labai daug duoda). Na gitara tai jau kitas dalykas.

Jon''ui būtinai būtinai reiktų padirbėti su balso treneriu. Na ir tausoti save, nepersitempti. Bet va panašu, kad turo metu jis tuo jau nebeužsiims. O ir situacija (dėl Richie nebuvimo) kaip tik dabar labai jau tam nepalanki. 

2013 m. gegužės 30 d. 13:04:59

Aš tikrai nepulsiu:) Šiaip suprantu tave:) Man su tikėjimu šiek tiek kitaip, gal aš per daug į šį reikalą įklimpusi.   O gal aš perdaug reikli :) 

Vat dabar uždedu didelį pliusiuką David'ui. Jis kažkaip paskutiniu metu labiau švyti scenoje, įneša daugiau energijos. Matosi, kad labai stengiasi. 

2013 m. gegužės 30 d. 12:58:44

O vat Richie mano simpatijos šiai dienai yra labai kritę. Aišku, mes nieko nežinom, kas ir kodėl dėl jo nebuvimo. Ar kas nors kaltas, ar čia tik blogas komunikavimas. Ar neatsakingumas, ar nesupratingumas. Ar kas nors daugiau. Bet šiai dienai aš jaučiu, tarsi jis būtų palikęs grupę ant ledo, tarsi išdavęs. Na ir aistruolius (tuos, kurie tikėjosi ir jį pamatyti koncerte, už tai mokėjo pinigus, bet net jokios informacijos negauna, konkrečiai iš jo lūpų, iš jo tweetų, bet užtai gauna  pletkus iš pletkų laikraščių). 

Tačiau matau, kad BJ scenoje jo LABAI trūksta. Nepaisant tai, kad PhilX man labai simpatiškas atrodo, įneša grupei tam tikros energijos, gaivumo. Ir šiaip, panašu, mielas žmogus. Bet Richie BJ muzikine prasme užima labai svarbią vietą. Nepaisant to, kad mano numylėtinis JBJ, bet šiandien Richie muzikine prasme prasme kur kas pranašesnis už jį. Ir labai labai reikalingas BJ. 

2013 m. gegužės 30 d. 12:52:05 2013-05-30 12:53:17

Dabar aisku ziauriai nuskambes,ir mane tikrai visi puls..bet pasakysiu...As jais NIEKADA nenusivilsiu...Man nesvarbu ar grupes pilna sudetis-orginalas ar ne... As visada jais tikejau ir tikesiu...Ir i koncerta eiciau,net jei butu nepilna-neorginali sudetis... Mane vis tiek veiktu ju muzika,taip pat teigiamai,kaip ir visada....O laimingos pabaigos ir as tikiuosi...

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 23
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1711
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 21619