Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Grace
2013 m. gegužės 30 d. 12:42:46 2013-05-30 12:50:12

Aš irgi JBJ palaikau. Jis mano numylėtinis grupėje:) Bet jei jau taip objektyviai, tai aš labai bijau, kad neišlystų ko nors negražaus visoje šitoje istorijoje apie jį. Nes labai bijau nusivilti. Nusivilti ir kaip asmenybe, ir deklaruotomis vertybėmis grupėje (kas liečia brolybę ir pan.). Plius tais idealais , ką išreiškia savo muzikoje (visąlaik galvodavau, kad jis tiki tuo, apie ką dainuoja, o ta jų muzika , tas pozityvas, idealizmas, man labai daug reiškia).

Žodžiu, šios istorijos su Richie pabaigos, laimingos jos atomazgos ir susitaikymo (nors pala, norėtųsi turėt vilties kibirkštėlę, kad gal jie net nesipyko) laukiu šimtą kartų labiau, nei savo koncerto. Nes dabar mano tikėjimas papuolė į pavojų... Neįsivaizduoju, kaip bus stovėti minioje, matyti savo dievukus scenoje, bet nejausti tikėjimo jais.

2013 m. gegužės 30 d. 12:30:49

Gali visko but..gal ir tavo tiesa... O jei jau kalbat apie BJ fanu ypac aptarinejama dabar tema,as palaikau JBJ puse...

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 30 d. 12:23:21 2013-05-30 12:29:57

Na ir tada dar lašą pozityvo:)

Paskutinis (atrodo?) Jon'o interviu. Jis ispaniškai  publikuotas, bet skaičiau vertimą ir į anglų kalbą (ispanakalbis fanas išvertė).

Tai vat kas liečia Richie tame interviu:

What happened with Richie? Is he having drinking issues again?No. All I can say about it is that’s he’s facing some personal issues that he talked to us about, and there’s nothing else to say at the moment. We love him very much, I trust everything will be solved and I hope he’s ok”.I’ve read some statements where he hints that he’s out of the band…“I’m not going to allow this conversation to add more fuel to the gossip. No more rumors, there’s nothing else to say, all that was needed to say has already been said. He’s a great man, we love him, and nothing more”.Taip, kad galimas alkoholizmo/reabilitacijos priežastis jis oficialiai paneigė.

Interviu viltingas. Jei taip pamiršti Richie citatas, kurios pastarąją savaitę užvaldžiusios peltkų laikraščius.

2013 m. gegužės 30 d. 12:19:29 2013-05-30 12:21:28

Nesinori tą pozityvą numušti:) Bet jei taip objektyviai žiūrint.... mane, kad didelę JBJ (aišku, ir BJ) gerbėją, Jon'o balsas šiame ture , švelniai tariant ,  liūdina...

Gal energijos lygmeniu kitaip, viskas tvarkoj. Ir scena labai graži.  Bet jau Jon'o balsas balsas :(( Vat paskutiniame šou tai iš viso buvau priblokšta, atvirai sakant. Galbūt jis yra labai persitempęs ir pervargęs (taigi dėl Richie nebuvimo kur kas labiau stengiasi visaip kaip tai kompensuoti). Paskutiniame koncerte, kadangi dainuojant  jautėsi labai netinkamas kvėpavimas, nuo pat pirmos dainos , kilo net tokia mintis, o gal ta Richie nebuvimo situacija per nervus paveikė ir jo balsą? Na kažkaip psichosomatiškai. Nežinau, ar tai įmanoma.

Dabar pas juos 10 dienų pertrauka. Labai tikiuosi, kad jie visi tinkamai pailsės. Ir mano koncerte bus geriausios įmanomos būklės. Vis dar slapta tikiuosi ir Richie sulaukti (gal net po tos pertraukos).

2013 m. gegužės 30 d. 11:36:42

Dar papzityvinsiu : https://www.bonjovi.com/en/news/51580501034/bon-jovi-kickoff-stadium-tour-across-europe#.UacOXNiyktE paskaitykit atsiliepimus :)

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 30 d. 09:26:45 2013-05-30 09:30:16

Na dabar truputį pozityvo:) 

As with any birthday always is good to receive gifts. But here is the group that makes a gift to Spain. In an interview with journalist Juan Destroyer which you can read on the web   Mariskal Rock , in Spanish or translate online, neither Bon Jovi nor his staff will charge a dollar for acting in the country.

Knowing the situation in which is Spain, in particular, and the number of unemployed that facing the country, a few months ago Bon Jovi wanted to make a very special concert. It was the price of tickets. With the name "friend price", tickets would cost just 12 euros. And say they would cost because, of course, the tickets are all sold out.Bon Jovi considers this gesture as "a way to thank the Spanish fans these thirty years of unconditional support". In this way "we want to show we're not going to play there for money but to reaffirm this relationship that have developed between the fans and us. Is our most sincere way to say 'Thank you.'"

Bon Jovi also had other intentions, which at the last moment were frustrated, when to give a concert in Madrid.

"You have to trace the route of a tour based on international developments. When I learned that the Spanish economy was seriously not good, I thought at first to offer a free concert in a public square, for example, but then commented me about a free festival that got out of hand at the organizers and also were dead in the event."

https://www.nowpublic.com/culture/bon-jovi-will-not-charge-their-concert-madrid  

Laabai gražus gestas. Šaunuoliai, pagarba jiems. 

2013 m. gegužės 27 d. 22:19:45

https://www.dailymail.co.uk/usshowbiz/article-2331510/I-love-play-Londons-Hyde-Park-Richie-Sambora-hints-return-Bon-Jovi-following-bust-departure.html  

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 27 d. 09:24:17

Nežinau, gal save guodžiu, bet aš kažkaip netikiu (negaliu patikėti), kad Richie pasakė tokius dalykus, kaip citatose... Nors kažkas blogo tarp jų matyt deja  yra...   Nes Richie twitteryje nepaneigė straipsnių, nei gandų.

Žodžiu, aklai tikėti ta geltonąja spauda tikrai negalima (tik va Jon'o citatos iš jo interviu praeitą savaitę tai teisingos, Matt'as tai pavirtino). Iš viso, kiek teko susidurti ir girdėt kitų nuomones,  britų geltonoji spauda pati šlykščiausia.

2013 m. gegužės 26 d. 17:04:16

Jeigu čia niekas neiškraipyta, kaip kad žurnalistai mėgsta, tada tikrai negeru kvepia... Iš Richie žodžiu tikrai matosi, kad yra nesutarimai tarp jo ir Jon'o. Ir tikrai nerealiai skamba, kad Richie pasitraukė dėl savo mados verslo.

2013 m. gegužės 26 d. 15:36:29

https://www.dailymail.co.uk/usshowbiz/article-2329218/Richie-Samboras-fury-Jon-Bon-Jovi-insists-hes-NOT-drugs-alcohol.html exbandmate??? KArtojasi orginaliu GNR istroja????

Atsakyti
kalipse
2013 m. gegužės 26 d. 15:18:24 2013-05-26 15:32:21

https://www.zimbio.com/Bon+Jovi/articles/j9tZYkjlanq/Richie+Sambora+Jon+Bon+Jovi+Secret+Talks+But

Atsakyti
kalipse
2013 m. gegužės 26 d. 13:59:52

Na..Kokios zinios apie juos dabar girdis?? Gal kas ka naujo zinot apart to,kad RS jau 5metus suka mados versla.....???

Atsakyti
kalipse
2013 m. gegužės 20 d. 23:30:48

JEZUS MARIJA!!! JIE NESIPYKSTA!!!! PATYS TAI PATVIRTINA VISUR!!!!! PASIKARTOJU JAU NEZINAU KELINTA KARTA-AS TIKIU TUO KA SAKO GRUPES APLINKA!!!!!! O APIE BIBERI,TAI LABAI TESINGAI PASAKE.REIKIA,KAD TAS pyyyyyyp NUSTOTU DAINUOT!!!!!!!!!!!

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 20 d. 23:16:18

Bet tai va koks baisus straipnis pasirodė :((

https://www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/youre-an-ahole-jon-bon-jovi-slams-justin-bieber-for-disrespecting-fans-8623519.html

Bon Jovi come to Hyde Park on July 5 for their gig at the Barclaycard British Summer Time festival, but will be without guitarist Richie Sambora, who has pulled out of their tour.

Jon hinted that the reason may be the same as in 2011, when Sambora missed dates to go into rehab for alcohol abuse.

He said: It’s getting more and more difficult every day to not just sit here and say something... Because all I can say is this — it’s for personal reasons. He’s been through it before, fortunately for us the same guy who filled in last time was available this time.

“Life goes on, so if someone chooses not to be here... unlike if this were, God forbid, The Edge, and he for some reason couldn’t make a U2 show, [then] it would be very difficult to just step in.

“You have a choice — you either figure it out, go and grow, not only survive but thrive. Or, you say, ‘I hate my brother and I’m gonna quit the band.’ ”

Čia juk adresuota Richie ta paskutinė citata...

Kaip ir keista iš kažkurio iš paskutinių interviu, kai Jon'as sakė, kad jiedu per tas savaites, kai Richie nebuvo, nuo to laiko  kalbėjo tik 1 kartą. Ir kad tas skambutis, kai Richie tiesiog nepasirodė šou po Velykų buvo ne jo paties, o skambino per vadybininką.

2013 m. gegužės 20 d. 16:10:39

https://www.classicrockmagazine.com/news/bon-jovi-richie-sambora-can-return-any-time/

Atsakyti
kalipse
2013 m. gegužės 20 d. 16:03:53

Nu va Grace,pati patvirtini pasakyma,kad nereikia taip panikuot... Tai tikrai nera nesutarimai grupes viduje...Ir ten tikrai viskas susitvarkys :)

Atsakyti
Grace
2013 m. gegužės 20 d. 09:36:29 2013-05-20 09:37:23

Didžiulė painiava, plius gal nereiktų skleisti gandų. Na bet... nesusilaikiau :) Šį savaitgalį,  šeštadienio šou vienas iš BJ forumo dalyvių pats asmeniškai kalbėjo su Obie. Jei esat girdėję, tas Obie  BJ garso technikas,  labai didelis Jon'o draugas ir visąlaik su jais "trinasi". Žodžiu, svarbus komandos narys. Nors gan pokeistis ir labai prie humoro. Tai jis tam fanui pasakė, kad Richie tikrai grįš. Kad nepasirodo dėl šeimyninių problemų. Bet tuos reikalus labai labai slepia, nori konfidencialumo. Ir bent jau jiedu nuolat palaiko kontaktą (dėl kitų grupės narių nesakė). Tipo, tikrai pasirodys. Nepamenu tikslaus pasakojimo, bet supratau, kad galima tikėtis Richie sugrįžimo gan greitai.  Na, ir kaip minėjau, jis jau ne vienam fanui panašiai sakė. Nereikia aklai tikėti, na bet... o gal ir yra tame tiesos .

Tai man vėl įnešė didelių vilčių. Šiaip pas juos su informacija tai didžiulė netvarka, sunkiai suvokiama. Ir pakankamai keista, kodėl vienas iš komandos narių nutekinėja informaciją. O kad Jon'as nieko nebežada, tai vėl... Jis juk negali už kitą garantuoti 100 proc.   Na bet... laikas parodys, kaip ten yra iš tiesų.

Jei Richie pasirodys (dėl ko laikau kumščius), ir tos priežastys tikrai perdaug asmeninės, kad viešinti, tai gal ir nesužinosim, kodėl jis dingo. Na bet svarbiausia, kad jis grįžtu. Kad pas juos būtų draugiški santykiai, ta brolybė ir magija. Tai, kas visada buvo BJ firminis ženklas. Ir ta viena priežasčių, dėl kuriuos gerbėjai šią grupę myli.

Pirmadienis, tai pradėsiu savaitę su tokia gražia viltimi :)

O dėl Phil X, tai rimtai, kaip aš norėčiau, kad jį irgi paliktų grupėje (bent jau turams). Vietoj Bobby (kuris, sorry, bet yra didelis nesusipratimas:)).

2013 m. gegužės 20 d. 02:13:52

Žinai, mano pastebėjimai buvo lygiai tokie patys. WTF - "Richie's been a big part of our band." ? Iškart mintis - kodėl ne is??? Bet kaip rašai, tai gali būt, "kad  jis kalbėdamas tiesiog susimaišė". O man tokie susimaišymai žiaaauuuriai. nepatinka. Kodėl? O vat todėl - dažnai nesąmoningai leptelim kažką tokio, ko sąmoningai nepasakytume. Ir dažniausiai tai būna tiesa. Tiesa, kurią norime nutylėt. Taigi.....  Noriu tikėt, kad klystu. Po perkūnais, jei jau ne šiemet, tai kitąmet noriu matyt BJ Lietuvoj (ambicijos, ambicijos...) ir tokios sudėties, kokius juos ir mylim. 

Atsakyti
Sambora
2013 m. gegužės 20 d. 00:32:10

Nebežinau net ką galvot... Ką tik klausiau Phil X komentarą. Apie Richie jis nieko neužsimena, tačiau pasakė taip : "Phil X wishing you awesome summer". Taigi Richie nebematysim visą vasarą. Damn, maniau Bon Jovi visuomet liks viena iš vieningiausių grupių per visą istoriją, bet štai ir prasideda byrėjimas. Visa širdim tikiuosi, kad Richie greitai sugrįš, o sugrįžęs tiesiog siautės ant scenos taip kompensuodamas mums šį laiką.

Beja, Richie Twitter'į įmetęs foto, kur jis su savo dukra sėdi mašinoj, taigi jam tikrai viskas gerai.

2013 m. gegužės 19 d. 16:38:12

Paskutiniame (šios savaitės) Jon' o interviu:

"And when he works through his personal issues, then he can talk about what date, if at all, he chooses to come back."

Man tai neatrodo toks tvirtas tvirtinimas, kad jis tikrai nepaliko grupės. O Richie tai jau tikrai niekur ir niekada to nepatvirtino, čia faktas.  Išskyrus tai , kad jis pasakė, atseit, myli grupę, na bet čia ne tas pats, kaip patvirtinti tiesiai šviesiai juodu ant balto, kad jis grįš.

Beje, tame pačiame Tico interve keistai nuskambėjo "Richie's been a big part of our band."  O kodėl ne is? Aš labai tikiuosi, kad  jis kalbėdamas tiesiog susimaišė.

Juk aš irgi labai noriu, kad Richie grįžtų. Labai labai myliu šią grupę, jos iširimas man būtų katastrofa. O be Richie tai, matomai, gan greitai ateitų... Bet stengiuosi žiūrėti į viską realistiškai (aišku, viduje turiu labai daug vilčių ir tikėjimo). Jeigu netikėčiau, tai ir nesidomėčiau tomis visomis peripetijomis.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1711
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 21619