Na va prigavai viena baxureli kuris mielai taptu tokio fan klubo nariu Wa zodziu per naujaka grojom daug jos muzikos, nes siunciuosi ka tik galiu, jau turiu apie 50 kurineliu. Kas mano kad jos dainos vienodos ziauriai klysta. Pasiklausykit ankstesnes kurybos, nerealu!! Ypac keletas letu daineliu, nu super... ir ishvis Ruslana turi tikra savo stiliu ir jai analogu popsiuke nera, bent jau mano nuomone, taip sakant Ruslana priskirčiau atskirai klasei And jos balsas just dieviškas... wat..
seip ji visai faina,nors esu girdejus tik keliais dainasgrazus balsas,juda ir labai gerai,ir seip kai buvo lietuvoj pasirode labai draugiska ir paprastava tikes zvaigzdes man patinka
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 22 d. 18:48:09
neesu fane.tiesa sakant tik wild dances girdejau..
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ruslanos peikt neverta, ji zavi savo energija, atkelevusi toki kelia is lenkijos NML pasirode tikrai labai gerai, simonos linksejimas kaip uzsuktos leles buvo tragiskas tuo metu kai ruslana dainavo, ner ko lygint musu popselio su kitu saliu atlikejais... is lietuvaiciu y uzsieny negeda paleist manau tik SKAMP'U, o mikutavicius lietuvoj neprosal... vis del to jis sudainavo antra lietuvos Himna- TRIS milijonus...
Ruslana...ka galeciau apie ja pasakyti? Na as zinau jos tik dwi dainas, kurios man ne itin patiko, bet tai auganti POP zwaigzde... Balsas wisai nieko, gerenis uz daugelio POP'sistu...ji mane labai zawi sawo komunikabilumu ir sawo elgesiu scenoje..t.y. kaip ji koncertuoja swetur jauciasi nesuwarzyta ir pilna drasos...zawi sokeje!!!
na gal ir nieko ji, taciau, kad buciau jos fane, tai nepasakyciau
Sveiki visi Ruslanos fanai ir visi tie kuriems ji atinkaTikiuosi jusu sioje temoje susirinks nemaza, nes darome sioki toki projekteli, tad mums reikia daugiau jos fanu ir gerbeju!Tei jai netingit rasyit
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2005 m. sausio 23 d. 21:55:50
2005 m. sausio 23 d. 12:01:41
2005 m. sausio 23 d. 02:33:10
2005 m. sausio 23 d. 01:34:55
seip ji visai faina,nors esu girdejus tik keliais dainas
2005 m. sausio 22 d. 19:07:11
2005 m. sausio 22 d. 18:48:09
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 22 d. 16:58:51
2005 m. sausio 16 d. 19:06:02
2005 m. sausio 15 d. 21:36:25
2005 m. sausio 15 d. 18:26:10
2005 m. sausio 15 d. 18:16:29
2005 m. sausio 15 d. 17:53:58
2005 m. sausio 15 d. 17:53:57
2005 m. sausio 15 d. 17:51:19
2005 m. sausio 12 d. 15:43:33
2005 m. sausio 11 d. 23:43:19
2005 m. sausio 10 d. 18:22:11
2005 m. sausio 10 d. 16:52:16