Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką jūs galvojate apie "The Rasmus" albumą "Dead Letters"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
laurifan
2007 m. birželio 23 d. 21:31:26
Nerialus! Geras ir FAINAS! negaliu dar dabar atsiklausyt!

Atsakyti
adeline
2006 m. sausio 3 d. 16:15:26
Geras albumas! Negaliu atsiklausyt....neveltuo 50 litu suploijau

2005 m. lapkričio 2 d. 10:16:38
man sita irgi labai patiko... dainikes nerealios (kaip ir visos kitos)

2005 m. spalio 25 d. 10:16:43
Man tai pats geriausias ju albumas "Time To Burn" viena is nerealiausiu kada nors mano girdetu dainu

2005 m. gegužės 4 d. 07:34:19
Nieko negalvoju, o ka turečiau?

2005 m. balandžio 26 d. 17:14:27
Time To Burn yra viena ju visu megstamiausiu dainu. Na suprantama, kad kartais uzeina toks "don't have any time to burn...". Ir cia tik del musu - fanu!

2005 m. balandžio 26 d. 15:36:20
Man tai sitas ju albumas fainas.

2005 m. balandžio 26 d. 07:51:06
Tuuli rašė:
Albumas yra super! Man jie labai patinka, tai ash nieko labai blogo pasakyti ir negaliu...
O prie ko cia tie gotai ar ne gotai? Ishvis mane uzknisa tas statusas "gotas"... Paeme persirenge ir jau gotas. Cia reikia shirdy buti gotu, o ne taip - paeme ir pavirto. Kiti net nezino jog jie yra gotai, cia tiesiog gyvenimo filosofija. Ne kiekvienas kuriam patinka juoda spalva laiko save gotu.

ot butent,
o seip buvo visokiu bajeriu kai per lietuviskus muzikinius apdovanojimus juoka kele nomincijos kuriose kaikurios roko grupes budavo vadinamos pop arba sokio arba atvirksciai......
o prie dead letters nieko prisikabinti negaliu super, o ta penkta daina jei neklystu tai time to burn, jegele dievinu fitaros partija

2005 m. kovo 28 d. 15:27:26
Albumas yra super! Man jie labai patinka, tai ash nieko labai blogo pasakyti ir negaliu...
O prie ko cia tie gotai ar ne gotai? Ishvis mane uzknisa tas statusas "gotas"... Paeme persirenge ir jau gotas. Cia reikia shirdy buti gotu, o ne taip - paeme ir pavirto. Kiti net nezino jog jie yra gotai, cia tiesiog gyvenimo filosofija. Ne kiekvienas kuriam patinka juoda spalva laiko save gotu.

2005 m. vasario 7 d. 13:58:52
Man tai labai patinka.
Palyginus su praeitais albumas sis ju yra geriausias, bent jau man

2005 m. vasario 4 d. 21:16:52
nermalas rašė:
ewana_ rašė:
krc nesuprantu kam penkis kartus ta paty rasyti YLONEN. pasakei kad tau patinka, tai 5 kartus to krtoti nebutina. leisk ir kitiems pasakyt sawo nuomone, o ne ikyriai kisk sawo tuos pacius simbolius.

ne tavo reikalas kas kiek nori tas tiek ir raso ne tu sita tema sugalvojai tai ir neaiskink zabala? nematai kad YLONEN raso o ar zn kas tas Ylonen yra ish vis? Nepatinka tau sita tema tai ir nerasyk cia tris kartus!
O albumas tai super labai geras daug geresnis uz praeitus ir visos dainos labai gerai ishdirbtos

nesijaudink zn kas ylonen yra. o is wis ko tu cia soki? ar as tau ka nors sakiau?

nu pzdts, ir pasitaiko ....

2005 m. vasario 1 d. 18:31:06
Užmiršau pridurti kad per daug pop elementų...

2005 m. sausio 31 d. 18:08:45
Visai nieko tas albumas.. Man asmeniškai patinka...

2005 m. sausio 27 d. 17:43:14
krc nesuprantu kam penkis kartus ta paty rasyti YLONEN. pasakei kad tau patinka, tai 5 kartus to krtoti nebutina. leisk ir kitiems pasakyt sawo nuomone, o ne ikyriai kisk sawo tuos pacius simbolius.

2005 m. sausio 17 d. 17:50:49
ai turiu as ta dead letters cd,nieko ziauriai ipatingo tik va 5 daina patinka taip labiau.

Atsakyti
Shadow_Dweller
2005 m. sausio 11 d. 18:13:59
Evanescence rašė:
Shadow_Dweller rašė:
Evanescence rašė:
Shadow_Dweller rašė:
Evanescence rašė:
na truputi pop toks...
tik wat as vieno nesupratau, laikrastyje skaiciau straipsni, kur buvo sakoma, kad Lietuva aplanke gotai The Rasmus... Cia komentaru manau nereik...

Negaliu... Nežinai juoktis ar verkti dėl tokių dalykų. Prisimenu kaip tokia viena jų fanė įtikinėjo mane, kad Rasmus groja ne popsą, o gotiką. Tai iš tos diskusijos sužinojau, kad ne tik laikraščiai taip rašo, bet ir patys vyrukai save tituluoja gotais...

hmm... na as ju muzika apibudinaciau kaip lengva lengva poprokeli
ai as juokiuosi is tokiu dalyku, turiu ir be to del ko bliauti Gotai... kokie dar jie gotai? Nusilakavo nagucius, pasidaze akytes ir jau gotai? Tada ir as gote...

Gal ir poprockelis, nežinau. Sąžiningai prisipažįnsiu - tiek aš jų ir tegirdėjau, kelias dainas per radiją (bet, kad į gotika net nenešena suprasti spėjau).
Bet mane labai pralinksmina tokie dalykai, kai žmogus yra neteisus, tačiau šventai įsitikinęs savo teisumu. O kai jam paprieštarauji, būni apšaukta neišmanėle, apsišaukėle, apgavike ir dar koks neapsikentęs fanas pavadina "stupid bitch". Oj... Prisiminiau tuos senus gerus laikus, kai tokiam vienam forume mėgdavau taip žmones iš kantrybės išvest...

na as turbut daugiau ju klausiau, pasitempiau is drauges mp3, siaip del bendro supratimo, na viena daina patiko, kiek zinau per radija dar negrojo.
o man nei silta nei salta nuo tokiu profu jei as esu 200% isitikinusi savo teisumu as siulau lazybas, atsisako retas kuris, nes jei as lazinuosi, as galiu uzstatyti viska, net save (o lazinuos as kaip jau sakiau tik kai bunu 200% isitikinusi savo teisumu, kitu variantu nera). Dar niekada neteko nudegti, o viena mergele man visus savo cd prakiso Geda pasakyt, bet namie turiu visus britnes cd, jenifer, agileros ir siaip visokio pop slamsto (gal 40 cd)

Lažybos... Na, aš ne mėgėja jų... Dažniausiai lažinuos su tėvu ir dažniausiai prakišu. Bet jis specialiai lažybas kerta iš tokių dalykų, kur aš esu labai nepastovi ir neturiu valios (arba tai apskritai net nuo manęs nepriklauso, kaip pavyzdžiui Europos futbolo čempionato baigtis).
Na, o lažybos su draugais tai žymiai geriai sekasi, tik, kad jų labai mažai pasitaiko.
Beje toks vienas dalykas - jei abu lažybose dalyvaujantys asmenys neįvykdo salygų, tai jie abu laimi ar abu prakiša? Man dabar kaip tik tokia situacija ir nežinau ką daryt...

CD... o man negėda prisipažint - aš turiu ir Britney, ir Jennifer, ir Linkin Park, ir Madonos, ir Eminem, ir dar velniai žino kokių cd. O ko čia gėdintis? Kas buvo, to nepakeisi. Beto čia svarbiausias žodis "BUVO"

2005 m. sausio 11 d. 18:03:15
na kad cia sakot kad jie patys sawe tituluoja gotais, tikrai taip nera. laikrasciai daug ka priraso. tai nereiskia kad viskuo reikia ir tiketi.

2005 m. sausio 11 d. 18:01:23
Man tai patinka šis albumas!

2005 m. sausio 11 d. 17:44:02
Evanescence rašė:
Shadow_Dweller rašė:
Evanescence rašė:
na truputi pop toks...
tik wat as vieno nesupratau, laikrastyje skaiciau straipsni, kur buvo sakoma, kad Lietuva aplanke gotai The Rasmus... Cia komentaru manau nereik...

Negaliu... Nežinai juoktis ar verkti dėl tokių dalykų. Prisimenu kaip tokia viena jų fanė įtikinėjo mane, kad Rasmus groja ne popsą, o gotiką. Tai iš tos diskusijos sužinojau, kad ne tik laikraščiai taip rašo, bet ir patys vyrukai save tituluoja gotais...

hmm... na as ju muzika apibudinaciau kaip lengva lengva poprokeli
ai as juokiuosi is tokiu dalyku, turiu ir be to del ko bliauti Gotai... kokie dar jie gotai? Nusilakavo nagucius, pasidaze akytes ir jau gotai? Tada ir as gote...

Gal ir poprockelis, nežinau. Sąžiningai prisipažįnsiu - tiek aš jų ir tegirdėjau, kelias dainas per radiją (bet, kad į gotika net nenešena suprasti spėjau).
Bet mane labai pralinksmina tokie dalykai, kai žmogus yra neteisus, tačiau šventai įsitikinęs savo teisumu. O kai jam paprieštarauji, būni apšaukta neišmanėle, apsišaukėle, apgavike ir dar koks neapsikentęs fanas pavadina "stupid bitch". Oj... Prisiminiau tuos senus gerus laikus, kai tokiam vienam forume mėgdavau taip žmones iš kantrybės išvest...

2005 m. sausio 11 d. 17:20:07
Evanescence rašė:
na truputi pop toks...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

DJ Quicksilver DJ Quicksilver
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - edzkaa1
o_O kaip tik vakar norėjau Fall Apart dienos dainoje įdėti, bet taip ir neprisjungiau vakare..
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt