Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Ką jūs galvojate apie "The Rasmus" albumą "Dead Letters"?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2007 m. birželio 23 d. 21:31:26
2006 m. sausio 3 d. 16:15:26
2005 m. lapkričio 2 d. 10:16:38
2005 m. spalio 25 d. 10:16:43
2005 m. gegužės 4 d. 07:34:19
2005 m. balandžio 26 d. 17:14:27
2005 m. balandžio 26 d. 15:36:20
2005 m. balandžio 26 d. 07:51:06
Albumas yra super!
O prie ko cia tie gotai ar ne gotai? Ishvis mane uzknisa tas statusas "gotas"... Paeme persirenge ir jau gotas. Cia reikia shirdy buti gotu, o ne taip - paeme ir pavirto. Kiti net nezino jog jie yra gotai, cia tiesiog gyvenimo filosofija. Ne kiekvienas kuriam patinka juoda spalva laiko save gotu.
ot butent,
o seip buvo visokiu bajeriu kai per lietuviskus muzikinius apdovanojimus juoka kele nomincijos kuriose kaikurios roko grupes budavo vadinamos pop arba sokio arba atvirksciai......
o prie dead letters nieko prisikabinti negaliu super, o ta penkta daina jei neklystu tai time to burn, jegele dievinu fitaros partija
2005 m. kovo 28 d. 15:27:26
O prie ko cia tie gotai ar ne gotai? Ishvis mane uzknisa tas statusas "gotas"... Paeme persirenge ir jau gotas. Cia reikia shirdy buti gotu, o ne taip - paeme ir pavirto. Kiti net nezino jog jie yra gotai, cia tiesiog gyvenimo filosofija. Ne kiekvienas kuriam patinka juoda spalva laiko save gotu.
2005 m. vasario 7 d. 13:58:52
Palyginus su praeitais albumas sis ju yra geriausias, bent jau man
2005 m. vasario 4 d. 21:16:52
krc nesuprantu kam penkis kartus ta paty rasyti YLONEN. pasakei kad tau patinka, tai 5 kartus to krtoti nebutina. leisk ir kitiems pasakyt sawo nuomone, o ne ikyriai kisk sawo tuos pacius simbolius.
ne tavo reikalas kas kiek nori tas tiek ir raso ne tu sita tema sugalvojai tai ir neaiskink zabala? nematai kad YLONEN raso o ar zn kas tas Ylonen yra ish vis? Nepatinka tau sita tema tai ir nerasyk cia tris kartus!
O albumas tai super labai geras daug geresnis uz praeitus ir visos dainos labai gerai ishdirbtos
nesijaudink zn kas ylonen yra. o is wis ko tu cia soki? ar as tau ka nors sakiau?
nu pzdts, ir pasitaiko ....
2005 m. vasario 1 d. 18:31:06
2005 m. sausio 31 d. 18:08:45
2005 m. sausio 27 d. 17:43:14
2005 m. sausio 17 d. 17:50:49
2005 m. sausio 11 d. 18:13:59
na truputi pop toks...
tik wat as vieno nesupratau, laikrastyje skaiciau straipsni, kur buvo sakoma, kad Lietuva aplanke gotai The Rasmus... Cia komentaru manau nereik...
Negaliu... Nežinai juoktis ar verkti dėl tokių dalykų. Prisimenu kaip tokia viena jų fanė įtikinėjo mane, kad Rasmus groja ne popsą, o gotiką. Tai iš tos diskusijos sužinojau, kad ne tik laikraščiai taip rašo, bet ir patys vyrukai save tituluoja gotais...
hmm... na as ju muzika apibudinaciau kaip lengva lengva poprokeli
ai as juokiuosi is tokiu dalyku, turiu ir be to del ko bliauti
Gal ir poprockelis, nežinau. Sąžiningai prisipažįnsiu - tiek aš jų ir tegirdėjau, kelias dainas per radiją (bet, kad į gotika net nenešena suprasti spėjau).
Bet mane labai pralinksmina tokie dalykai, kai žmogus yra neteisus, tačiau šventai įsitikinęs savo teisumu. O kai jam paprieštarauji, būni apšaukta neišmanėle, apsišaukėle, apgavike ir dar koks neapsikentęs fanas pavadina "stupid bitch". Oj... Prisiminiau tuos senus gerus laikus, kai tokiam vienam forume mėgdavau taip žmones iš kantrybės išvest...
na as turbut daugiau ju klausiau, pasitempiau is drauges mp3, siaip del bendro supratimo
o man nei silta nei salta nuo tokiu profu
Lažybos... Na, aš ne mėgėja jų... Dažniausiai lažinuos su tėvu ir dažniausiai prakišu. Bet jis specialiai lažybas kerta iš tokių dalykų, kur aš esu labai nepastovi ir neturiu valios (arba tai apskritai net nuo manęs nepriklauso, kaip pavyzdžiui Europos futbolo čempionato baigtis).
Na, o lažybos su draugais tai žymiai geriai sekasi, tik, kad jų labai mažai pasitaiko.
Beje toks vienas dalykas - jei abu lažybose dalyvaujantys asmenys neįvykdo salygų, tai jie abu laimi ar abu prakiša?
CD... o man negėda prisipažint - aš turiu ir Britney, ir Jennifer, ir Linkin Park, ir Madonos, ir Eminem, ir dar velniai žino kokių cd. O ko čia gėdintis? Kas buvo, to nepakeisi. Beto čia svarbiausias žodis "BUVO"
2005 m. sausio 11 d. 18:03:15
2005 m. sausio 11 d. 18:01:23
2005 m. sausio 11 d. 17:44:02
na truputi pop toks...
tik wat as vieno nesupratau, laikrastyje skaiciau straipsni, kur buvo sakoma, kad Lietuva aplanke gotai The Rasmus... Cia komentaru manau nereik...
Negaliu... Nežinai juoktis ar verkti dėl tokių dalykų. Prisimenu kaip tokia viena jų fanė įtikinėjo mane, kad Rasmus groja ne popsą, o gotiką. Tai iš tos diskusijos sužinojau, kad ne tik laikraščiai taip rašo, bet ir patys vyrukai save tituluoja gotais...
hmm... na as ju muzika apibudinaciau kaip lengva lengva poprokeli
ai as juokiuosi is tokiu dalyku, turiu ir be to del ko bliauti
Gal ir poprockelis, nežinau. Sąžiningai prisipažįnsiu - tiek aš jų ir tegirdėjau, kelias dainas per radiją (bet, kad į gotika net nenešena suprasti spėjau).
Bet mane labai pralinksmina tokie dalykai, kai žmogus yra neteisus, tačiau šventai įsitikinęs savo teisumu. O kai jam paprieštarauji, būni apšaukta neišmanėle, apsišaukėle, apgavike ir dar koks neapsikentęs fanas pavadina "stupid bitch". Oj... Prisiminiau tuos senus gerus laikus, kai tokiam vienam forume mėgdavau taip žmones iš kantrybės išvest...
2005 m. sausio 11 d. 17:20:07
na truputi pop toks...