Vajei,vajei,jei jau pystmetalis tai jau šūdas, jei dar tokios klausaus,tai dar nereiškia kad negaliu klausytis kito stiliaus muzikos.Aš laisvai galiu klausytis visokios elektrinės muzikos,taip pat visokio metalo ( brutalaus ir t.t) , bet šios grupės pasirodymai yra puikūs,jų gyvi pasirodymai yra šaunūs.Moka išjudinti miną.Vien kiek per Vudstoko koncertą visus gerai ištaškė turint omeny,kad ten buvo žmonių nemėgstančių LB.Jei net mano draugui patiko koncas,kuris tik pagrinde klausos klasikinio roko,tai irgi manau,daug ką pasako.
Seip manau, kad gyvo garso koncertai na gal ne visada bet bent dauguma kartu buna nerealus, nes vis tiek budamas ten jauti susirinkusios minios selsma ir gera nuotaika, pats nepastebimai isijauti i paty koncerta, nes matai kaip atlikejai dainuodami atiduoda visa save...ir man butu patike ju koncerte, nors nesu as ju gerbeja:-D
Tu biski tvardykis, jau daugybe savo postu irodei, kad tavo nuomone nieko nereiskia...
Jei būtu mano valia aš visus jus kurie nevertina tokių grupių kurie yra pasiekę žymiai daugiau nei jūs savo sapnuose ir kurių darbus gali laikyti muzika. Sustatyčiau jus į eilę kaip žydus.... Gerai, kad dar nevisi tokie kaip tu.... Ačiū Dievui.
Deathcrush rašė: Tiesto >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Limp dickshit
Šiaip siūlyčiau ramiau reikšt savo nuomonę. Oi galėčiau pusę tavo klausomų grupių išvadint motherfu**`eriais ir panašiais žodeliais, bet kažkodėl nevadinu, nes turiu tiek kultūros, kad gerbčiau ir žmones, kurie kuria tą muziką, ir tuos, kurie jos klauso. Ir išvis, į temą tas Tiesto? Visai kitoks muzikos stilius, ir šiaip visiškai ne į temą.
O apie koncą... Šiaip gailiuosi, kad manęs ten nebuvo. Nors ir esu neypatinga Limp Bizkit`ų fanė, bet tikrai turi jie gerų gabalų ir išvis norėčiau pamatyt juos live , nes bent jau kiek mačiau youtube, tai susidariau nuomonę, kad jų gyvi pasirodymai neblogai veža.
Fantastiskas koncas smagu, kad tam vaikinukui, kuris salia musu selo, nusisypsojo laime but su jais ant scenos respektas bizkitams uz nerealu vakara! Saunuoliai!
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. rugpjūčio 11 d. 20:37:02
2009 m. rugsėjo 23 d. 11:08:32
2009 m. gegužės 26 d. 22:24:02
2009 m. gegužės 26 d. 16:03:50
2009 m. gegužės 25 d. 22:19:56
2009 m. gegužės 25 d. 16:55:33
2009 m. gegužės 25 d. 16:21:39
2009 m. gegužės 24 d. 17:54:20
2009 m. gegužės 24 d. 16:58:44
2009 m. gegužės 24 d. 12:30:49
Tiesto >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Limp dickshit
Tu biski tvardykis, jau daugybe savo postu irodei, kad tavo nuomone nieko nereiskia...
kaip įrodžiau? wtf?
Vat būtent tokiais idiotiškais, debiliškais, primityviais (dar reikia?) komentarasi, net nejuokinga ir neįdomu. Eilinis durnius.
2009 m. gegužės 24 d. 02:09:24
kaip įrodžiau? wtf?
2009 m. gegužės 24 d. 02:06:53
2009 m. gegužės 24 d. 02:06:17
2009 m. gegužės 23 d. 22:55:45
Neišprusėli tu. Be žodžiu aš.... Nekenčiu savęs kam gimiau Lietuvoje tarp tokių kaip jūs kurie gatve eidami net negali be šokių muzikos.
Jei būtu mano valia aš visus jus kurie nevertina tokių grupių kurie yra pasiekę žymiai daugiau nei jūs savo sapnuose ir kurių darbus gali laikyti muzika. Sustatyčiau jus į eilę kaip žydus....
2009 m. gegužės 23 d. 21:47:54
Šiaip siūlyčiau ramiau reikšt savo nuomonę. Oi galėčiau pusę tavo klausomų grupių išvadint motherfu**`eriais ir panašiais žodeliais, bet kažkodėl nevadinu, nes turiu tiek kultūros, kad gerbčiau ir žmones, kurie kuria tą muziką, ir tuos, kurie jos klauso. Ir išvis, į temą tas Tiesto? Visai kitoks muzikos stilius, ir šiaip visiškai ne į temą.
O apie koncą... Šiaip gailiuosi, kad manęs ten nebuvo. Nors ir esu neypatinga Limp Bizkit`ų fanė, bet tikrai turi jie gerų gabalų ir išvis norėčiau pamatyt juos live , nes bent jau kiek mačiau youtube, tai susidariau nuomonę, kad jų gyvi pasirodymai neblogai veža.
2009 m. gegužės 23 d. 19:37:59
2009 m. gegužės 23 d. 19:03:38
Ko jūs čia prie to Tiesto kabinėjatės?
aš irgi nesupratau??
2009 m. gegužės 23 d. 16:08:21
2009 m. gegužės 23 d. 15:50:55
2009 m. gegužės 23 d. 15:11:16