Vikule rašė: nu nesuprantu, gal buvau trumpam dingusi, kad nezinau, kad tokia grupe egzistuoja, o db isvis jau skyriasi.... mistika....
Zinai ka tau pasakysiu? Nezinai? Tai va, gal tu ir nyk is kur atsiradai. Si grupe pretenduoja i RC apdovanojimus, tai jei esi neapsisvietus apie popsiuku grupes lietuvoj - net nevark. Klausykis ir toliau Britney Spirs. Vo.
nu nesuprantu, gal buvau trumpam dingusi, kad nezinau, kad tokia grupe egzistuoja, o db isvis jau skyriasi.... mistika....
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2005 m. sausio 12 d. 14:05:09
nu nesuprantu, gal buvau trumpam dingusi, kad nezinau, kad tokia grupe egzistuoja, o db isvis jau skyriasi.... mistika....
Zinai ka tau pasakysiu? Nezinai? Tai va, gal tu ir nyk is kur atsiradai. Si grupe pretenduoja i RC apdovanojimus, tai jei esi neapsisvietus apie popsiuku grupes lietuvoj - net nevark. Klausykis ir toliau Britney Spirs. Vo.
2005 m. sausio 12 d. 14:00:14
2005 m. sausio 12 d. 13:08:49
2005 m. sausio 12 d. 11:36:17
2005 m. sausio 11 d. 23:04:59
2005 m. sausio 11 d. 22:48:46