Vikule rašė: nu nesuprantu, gal buvau trumpam dingusi, kad nezinau, kad tokia grupe egzistuoja, o db isvis jau skyriasi.... mistika....
Zinai ka tau pasakysiu? Nezinai? Tai va, gal tu ir nyk is kur atsiradai. Si grupe pretenduoja i RC apdovanojimus, tai jei esi neapsisvietus apie popsiuku grupes lietuvoj - net nevark. Klausykis ir toliau Britney Spirs. Vo.
nu nesuprantu, gal buvau trumpam dingusi, kad nezinau, kad tokia grupe egzistuoja, o db isvis jau skyriasi.... mistika....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 12 d. 14:05:09
nu nesuprantu, gal buvau trumpam dingusi, kad nezinau, kad tokia grupe egzistuoja, o db isvis jau skyriasi.... mistika....
Zinai ka tau pasakysiu? Nezinai? Tai va, gal tu ir nyk is kur atsiradai. Si grupe pretenduoja i RC apdovanojimus, tai jei esi neapsisvietus apie popsiuku grupes lietuvoj - net nevark. Klausykis ir toliau Britney Spirs. Vo.
2005 m. sausio 12 d. 14:00:14
2005 m. sausio 12 d. 13:08:49
2005 m. sausio 12 d. 11:36:17
2005 m. sausio 11 d. 23:04:59
2005 m. sausio 11 d. 22:48:46