Kaip tik vakar klausiau Century Child pirmą kart sekdamas lyriksus, tai kažkaip jaučiasi, akd šis albumas buvo rašytas iškart po to, kai Tuomą paliko jo mylimoji, turbūt dėl ir yra daug banalių vietų. Ši dana graži, bet tekstas tikrai galėjo būti kiek geresnis.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
2011 m. balandžio 6 d. 20:45:35
2011 m. balandžio 6 d. 20:42:44
UŽJAUČIU TAVE
Tu buvai mano pirmoji meilė,
Kai žemė po manim judėjo,
Miegamojo kvapas, aistringas gražuolis,
Santūrus drebulys, dangiškas žavesys.
Aš esu sniegas ant tavųjų lūpų
Šaldančiai skanus sidabrinis gurkšnelis,
Aš esu dvelksmas tavo plaukuose,
Begalinis košmaras, velnio migis.
Tiek daug kartų
Aš galėjau sakyti, jog ilgiuosi tavęs.
Lelija tarp spyglių,
Auka tarp vilkų.
Kada nors aš šeršiu gyvatę,
Gersiu jos nuodus, sustabdysiu miegą.
Su laiku visas skausmas išnyks,
Pro tavo atmintį aš perbrisiu.
Tik šaltis jos kape,
Tik šiluma mano lovoje.
Atsiskaitau už šią parengtą naktį,
Marionete mergaite, tavo virvė yra mano.
Tai vienas už tave už tave
Tik už tave.
Tiesiog duok tai ir niekada nebegalvok vėl.
Užjaučiu tave...
---- Nerealiai dangiškai gražu. Graži daina, graži mintis. Visą dieną klausau ir negaliu sustoti. NUOSTABU. Nukelia į gilų apmąstymą.
2010 m. lapkričio 11 d. 12:39:13
Graži melodija ir nuostabūs žodžiai...tikra poezija ausims
sutinku, tikrai nuostabu
2009 m. kovo 8 d. 10:06:00
2005 m. birželio 8 d. 17:42:45