Aišku, last'as dar nepateikė išklotinės, bet aš pabandysiu he he he aplenkti technologijas:
1)Tom McRae - Just Like Blood. (mano galva labai šaunus albumas, nes žinia kiekviena daina kažkuo išsiskiria. jau buvo minėtas, tai kodėl tu jo dar neklausai, m?)
2)Coco Rosie - La Maison De Mon Reve (čia kaip manau yra pirmasis kokobobyčių albumčikas. nu, man geresnis Noah's Ark. bet originalumo joms netrūksta. neteisim)
3)Bjork - Medulla (irgi gal pusė velnio, bet mane nervina tokie visokie islandiški pamykimai. gera daina Yokuro)
4)Yeah Yeah Yeahs - Fever To Tell (man atsibodo visokie indžiai, nu šitie gal kitokie. draivo daugiau nei Show Your Bones. o šiaip nieko mandro. bla)
5)Sol Invictus - The Hill Of Crosses (nu šiaip man tai gan geras albumas. todėl .... ruoškitės internetiniai muzikos "dyleriai". bet Death In June geriau.)
Ir dar daug kitų, bet kam jauną širdį ir protą varginti, ane?
Nu dar puse ausies klausiau tokios grupikės IRM albumą Oedipus Dethroned. jei kam įdomu - tai kažkoks power electronic/noise mišinys. kaip suprantu. naktį klausytis - žiaurus albumas.
DJ Krush - Code4109, visi jo albumai pagal mane turi panašią struktūra, iš šito dar nespėjau atsirnkti man patinkančių.
UNKLE - Never, Never, Land, ne Eifelio bokštas Tokijuje, bet visai nieko. Eye for Eye ir Reign patiko. Pastarąjį galima lengvai aptikti www.Youtube.com. Kam patiko
Portishead - Only you klipas, gal ir šitas patiks.
Queens Of The Stone Age - B Sides and Rarities, pirmą ir antrą. Niekada, kad negalvojau, kad QOTSA sukūrė kažką panašaus į I Think I Lost My Headache. Žiūrėk, dar paklausęs dar ką nors rasiu .
Dar bandau Roots Manuva - Awfully Deep ir Kino - Notch
Max Richter - The Blue Notebooks.
Neįtikėtinas darbas. Nuostabios, plaukiančios klasikinės muzikos melodijos, pianino klavišų garsai, taip jautriai užgaunami, jog pasiekia pačias slapčiausias žmogiškųjų jausenų vietas. Written on the sky - mano mėgiamiausias kūrinys. Kiti du Makso albumai (Memoryhouse bei Songs From Before taipogi puikūs) Mažiausiai 10 balų.
Khoma - The Second Wave. Girdėjau įvairiausių nuomonių apie šį albumą, dauguma jų - pačios geriausios. Vaikinai ir Švedijos (Norvegijos) nedaro nieko naujo, tačiau daro tai, ką puikiai moka - rauna sludge stiliaus muziką. Ir labai puikiai. Juokingiausia, jog daug kvailiukų tai priskiria emo muzikai
The Soil Bleeds Black - Mirror of the Middle Ages. Talpina savyje kažką įdomaus, tačiau niekas manęs labiau taip ir nepatraukė, tris kartus perklausius šį albumą. Paskutinės dainos tiesiog užmuša savo monotoniškumu.
Dar kartą lenkiu galvą prieš šį japonų tautybės muzikantą. Niekas kitas turbūt nesugebėtų taip gerai viename albume suplakti klasikinių kūrinių fragmentų (Ddebussy, Mahler, Ravel, Tchaikovsky, Beethoven) su ambiento, world, elektronine muzika ir dar lyg niekur nieko prilipdytų avantgardinės muzikantės/kompositorės Meredith Monk balsą. Po jo pirmojo perklausyto albumo "Sakura" labai nustebau, jaučiasi labai didelis skirtumas, tačiau kuo toliau - tuo labiau man jis patinka. Muzikos juvelyras.
Metallica-black album
Metallica-kill em all
Voltaire-Boo Hoo
Siela-Dali
Saulius Mykolaitis-Nieko nepasakyta
Afiša-Tamsos Vaikai
Joy division-Still
Black Symphony-Tears Of Blood
Visai gerai susiklausė Nirvanos MTV Unplugged.
Cat Power - Free, pirma josios išgirsta daina buvo Wonderwall, berods koveris, kuris nebuvo pačios geriausios kokybės (eMule), bet atsitiko, kad tas sunkus ir kimus balsas toks yra ir tikrovėje (neišėjo visos kaltės dėl kokybės eMulei suversti). Vienas maloniausių vokalų klausytis, kartais.
Pabandžiau Gathering'ų "If Then Else", iškart nekabino, viena ausim klausant gan vienodas daiktas, reikia daugiau laiko jiem skirti....
Xpo rašė: She Wants Revenge - She Wants Revenge (nu nežinau. lyg ir tvarkoj viskas, ale ar išliks jie tokiam baisiam pasauly, nežinau. sako, post-punk.)
Nors pirmosiomis dainomis labai užkabino, bet į pabaigą allbumas man pasidarė šiek tiek monotoniškas. O jums?
Pam param - noriu daug ką perklausyti, vajeL
Rasputina - Frustration Plantation (pirmą kart, kaip pamuokas ruošiau nieko ypatingo nepasirodė; kai geiminau - biški sudomino, nors gal labiau sudomino geimas. išvada - patys ir galvokit, ką jums aš kokia vykypėdija.)
Coil - Gold Is The Metal (nu čia turbūt industrial, prijaučiu jiems, todėl gal nieko ir nepeiksiu. nors man geriau Ape of naples, o ką?)
Absurd Minds - The Focus (EBM, jei suprantat ką noriu pasakyt. išbaigtesnis už Noumenon. šiek tiek pabosta)
She Wants Revenge - She Wants Revenge (nu nežinau. lyg ir tvarkoj viskas, ale ar išliks jie tokiam baisiam pasauly, nežinau. sako, post-punk.)
Emiliana Torrini - Love in the time of science (šiaip gal ir gražu, bet man labiau fisherman's Woman.)
Ištiesų, tai atsibodo rašyt, todėl ir neberašiau daugiau. Ir šiaip neįdomu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 3 d. 13:41:09
The Doors - Live
Mad Season - Above
2007 m. balandžio 3 d. 13:04:42
2007 m. balandžio 1 d. 22:35:11
2007 m. balandžio 1 d. 22:28:50
Ayreon - The Human Equation ir visi kiti albumai
Dream Theater - traon of Thoug/Metropolis II
Nick Cave - All shall we part
2007 m. balandžio 1 d. 22:00:38
2007 m. balandžio 1 d. 21:55:42
Metallica - S&M (ypac "No Leaf Clover")
daugiau visos kitos is skirtingu albumu
metallica gerai.. lb gerai...
2007 m. balandžio 1 d. 21:47:17
senokas albumas,bet pastaruoju metu labai daznai klausau...ir kuriniai uzvezantys, ir graziai bei idomiai sugroti...liux...
2007 m. balandžio 1 d. 20:35:52
1)Tom McRae - Just Like Blood. (mano galva labai šaunus albumas, nes žinia kiekviena daina kažkuo išsiskiria. jau buvo minėtas, tai kodėl tu jo dar neklausai, m?)
2)Coco Rosie - La Maison De Mon Reve (čia kaip manau yra pirmasis kokobobyčių albumčikas. nu, man geresnis Noah's Ark. bet originalumo joms netrūksta. neteisim)
3)Bjork - Medulla (irgi gal pusė velnio, bet mane nervina tokie visokie islandiški pamykimai. gera daina Yokuro)
4)Yeah Yeah Yeahs - Fever To Tell (man atsibodo visokie indžiai, nu šitie gal kitokie. draivo daugiau nei Show Your Bones. o šiaip nieko mandro. bla)
5)Sol Invictus - The Hill Of Crosses (nu šiaip man tai gan geras albumas. todėl .... ruoškitės internetiniai muzikos "dyleriai". bet Death In June geriau.)
Ir dar daug kitų, bet kam jauną širdį ir protą varginti, ane?
Nu dar puse ausies klausiau tokios grupikės IRM albumą Oedipus Dethroned. jei kam įdomu - tai kažkoks power electronic/noise mišinys. kaip suprantu. naktį klausytis - žiaurus albumas.
2007 m. balandžio 1 d. 12:00:40
daugiau visos kitos is skirtingu albumu
2007 m. kovo 31 d. 23:45:48
UNKLE - Never, Never, Land, ne Eifelio bokštas Tokijuje, bet visai nieko. Eye for Eye ir Reign patiko. Pastarąjį galima lengvai aptikti www.Youtube.com. Kam patiko
Portishead - Only you klipas, gal ir šitas patiks.
Queens Of The Stone Age - B Sides and Rarities, pirmą ir antrą. Niekada, kad negalvojau, kad QOTSA sukūrė kažką panašaus į I Think I Lost My Headache. Žiūrėk, dar paklausęs dar ką nors rasiu
Dar bandau Roots Manuva - Awfully Deep ir Kino - Notch
2007 m. kovo 31 d. 22:06:26
Livin Joy - Don't Stop Movin'.
2007 m. kovo 31 d. 19:51:07
Neįtikėtinas darbas. Nuostabios, plaukiančios klasikinės muzikos melodijos, pianino klavišų garsai, taip jautriai užgaunami, jog pasiekia pačias slapčiausias žmogiškųjų jausenų vietas. Written on the sky - mano mėgiamiausias kūrinys. Kiti du Makso albumai (Memoryhouse bei Songs From Before taipogi puikūs) Mažiausiai 10 balų.
Khoma - The Second Wave. Girdėjau įvairiausių nuomonių apie šį albumą, dauguma jų - pačios geriausios. Vaikinai ir Švedijos (Norvegijos) nedaro nieko naujo, tačiau daro tai, ką puikiai moka - rauna sludge stiliaus muziką. Ir labai puikiai. Juokingiausia, jog daug kvailiukų tai priskiria emo muzikai
The Soil Bleeds Black - Mirror of the Middle Ages. Talpina savyje kažką įdomaus, tačiau niekas manęs labiau taip ir nepatraukė, tris kartus perklausius šį albumą. Paskutinės dainos tiesiog užmuša savo monotoniškumu.
2007 m. kovo 28 d. 20:58:17
Dar kartą lenkiu galvą prieš šį japonų tautybės muzikantą. Niekas kitas turbūt nesugebėtų taip gerai viename albume suplakti klasikinių kūrinių fragmentų (Ddebussy, Mahler, Ravel, Tchaikovsky, Beethoven) su ambiento, world, elektronine muzika ir dar lyg niekur nieko prilipdytų avantgardinės muzikantės/kompositorės Meredith Monk balsą. Po jo pirmojo perklausyto albumo "Sakura" labai nustebau, jaučiasi labai didelis skirtumas, tačiau kuo toliau - tuo labiau man jis patinka. Muzikos juvelyras.
2007 m. kovo 11 d. 08:21:57
ir The Residents - Meet The Residents (1974).
Pirmasis sužavėjo labiau nei antrasis. Turbūt tik japonai gali tokią lengvą ir plaukiojančią elektroniką sukurti.
2007 m. kovo 10 d. 19:06:36
Atika-karvė ir kosmonautai
Metallica-black album
Metallica-kill em all
Voltaire-Boo Hoo
Siela-Dali
Saulius Mykolaitis-Nieko nepasakyta
Afiša-Tamsos Vaikai
Joy division-Still
Black Symphony-Tears Of Blood
2007 m. kovo 10 d. 13:34:00
Cat Power - Free, pirma josios išgirsta daina buvo Wonderwall, berods koveris, kuris nebuvo pačios geriausios kokybės (eMule), bet atsitiko, kad tas sunkus ir kimus balsas toks yra ir tikrovėje (neišėjo visos kaltės dėl kokybės eMulei suversti). Vienas maloniausių vokalų klausytis, kartais.
Pabandžiau Gathering'ų "If Then Else", iškart nekabino, viena ausim klausant gan vienodas daiktas, reikia daugiau laiko jiem skirti....
2007 m. kovo 10 d. 11:35:33
Ilgai ieškojau kažko tokio. Pagaliau radau. Nuostabus hipnotizuojantis folk'as...Nemoku apsakyt, tiesiog gražu.
2007 m. kovo 10 d. 10:43:44
She Wants Revenge - She Wants Revenge (nu nežinau. lyg ir tvarkoj viskas, ale ar išliks jie tokiam baisiam pasauly, nežinau. sako, post-punk.)
2007 m. kovo 9 d. 18:45:03
Rasputina - Frustration Plantation (pirmą kart, kaip pamuokas ruošiau nieko ypatingo nepasirodė; kai geiminau - biški sudomino, nors gal labiau sudomino geimas. išvada - patys ir galvokit, ką jums aš kokia vykypėdija.)
Coil - Gold Is The Metal (nu čia turbūt industrial, prijaučiu jiems, todėl gal nieko ir nepeiksiu. nors man geriau Ape of naples, o ką?)
Absurd Minds - The Focus (EBM, jei suprantat ką noriu pasakyt. išbaigtesnis už Noumenon. šiek tiek pabosta)
Emiliana Torrini - Love in the time of science (šiaip gal ir gražu, bet man labiau fisherman's Woman.)
Ištiesų, tai atsibodo rašyt, todėl ir neberašiau daugiau. Ir šiaip neįdomu.
2007 m. kovo 9 d. 11:24:53
The Beatles- Rubber Soul
Gravel- Pockets Full Of Fun
Blur- Think Tank
Oasis- Stop The Clocks