O geras, nustebau. Seniau turėjau porą šitos grupės patinkančių dainų, bet niekada giliau nesiknaisiojau po jų kūrybą, daugiau dėmesio skyriau Bjrok soliniams projektams. O pasirodo be reikalo, nes pasidomėti jais tikrai verta. PAtiko beveik visos dainos, geri žodžiai ir muzika gera, visąlaik išlaikomas tempas, nėra vienodumo.
Linkin Park - Reanimation - idomu vel prisiminti legendines dainas.reanimation asmeniskai pats geriausias albumas is LP.visi remixai labai puikiai padaryti.tokias dainas kaip With you,my december,Points of authority galiu klausyti ilgai ir nepabosta
Niekada ypatingai nedievinau tokios muzikos, trūkumas [subjektyvios] ugnelės. Norah– talentinga atlikėja, gera klausytis kaip foną [to kartais irgi neabejotinai reikia], neįpareigoja ir taip visai smagiai praplaukia.
"Not my friend"- patiko.
AC/DC - T.N.T
Nirvana - Unplugged In NY
Visi albumai geri, tik perklausius pirmą kartą Unplugged In NY jis man atrodė kažkoks apmiręs. Nei raminantis, nei užvedantis, tiesiog be aistros. Vėliau klausant jis nei užkabino, nei ramino, bet kažkodėl pradėjo patikt. Dabar patinka, bet net nežinau dėl ko.
Labai patiko. Animal Collective įrašinėja daugybę garsų, kuriuose paprastai labai retai palieka vietos logikai. Tokios muzikos reikia klausytis, nes svarbus kiekvienas garsas, kuris padeda tik dar labaiu įsigilinti į Animal Collective kuriamą pasaulį. Žinoma, jų kuriama muzika nėra vien tik beprasmių garsų maišalynė, bet paprastam klasuytojui, kuris klausosi populiariosios muzikos, visas šis albumas būtų bevertis. Tačiau mano nuomone, šis jų albumas - geriausias. Džiugu ,kad vis dar yra grupių, grojančių psichodelinę muziką šiais laikais.
1. Auburn Lull - Alone I Admire. Dar vienas atradimas. Kazkaip paskutiniu metu gal per daug? Kiti ju albumai tokio ispudzio nepaliko. O sio varikliukas - Tidal. (shoegaze su post-rock)
2. destroyalldreamers - à coeur leger sommeil saglant. Miniu dabar tik tai, kas labiausiai istrigo is to, ka klausiau, del to negatyviai atsiliepti sunkoka. Siuose galbut pasigedau kazko naujo, bet atskiri keletas kuriniu - isties nuostabus. Visa albuma vertinant - siek tiek prasciau.
3. The Meeting Places "Find Yourself Along The Way" ir "Numbered.Days". Nezinau, man jie kaip dvyniai. Ta prasme sie albumai. Tas ir nepatiko - naujoves nulis. O siaip gera muzika gamina. Labai kabina. Labai. (indie (kurio nemegstu, bet kazkuo sie suzavejo) maisyta su shoegaze)
4. Siuo metu klausau Rachel's "Systems/Layers". Ir girdziu neiprasta, idomia, malonia ir visokia pozityvia sinteze - post rokas su klasika. Idomu!
esthero "breath from another"
hooverphonic "the magnificent tree"
dreamfield "take me with you"
bows "cassidy"
baby fox "dum dum baby"
(ce visos trip hop'o stiliaus grupeles, jei kam idomu.. Tikrai verta demesio.. vienas ish geriausiu shiu metu mano atradimu =)P
Absurd Minds - Noumenon (ką jums sako sąvoka EBM? nieko, man irgi. ale man tie elektrogotai patink, biški)
Coil - The Ape Of Naples (kolkas labiausiai įsiminė iš visų šito sąrašo dalyvių, rašo, kad experimental)
Bethany Curve - Gold (už šį reiktų padėkot ponui enigmatic. dėkoju. dar vienas puikus šmotas visai neseniai atrasto "shoegaze". čia typo toks stilius?)
Anathema - Judgement (tikėjausi kažko stipresnio. ką dabar daryt, ką daryt? stilių žinot)
Depeche Mode - Exciter (pažiūrėjau, ogi nebuvau perklausęs šio albumo. tai labai supykau. šiaip sau)
Nick Cave and the Bad Seeds - Nocturama (kadangi ponas keivas yr mano dievas, tai ką žinau, neblogai)
PJ Harvey - Is This Desire? (nu aš ją tipo myliu, tai ir jos muzika norom nenorom turiu pamilt. vaje, kas nežinot būtinai paklausykit, jin yra mad girl)
Bandau naujus dalykus, kaip Spacemen 3 (nepasikuklines nugriebiau visa diskografija, dabar ir galvoju ka su daryti), Cocteau Twins - Garlands (tik dabar suzinajau kad juju vokaliste atliko Massive Attack - Teardrop, ir uz tai labai Ačiū. Na jie kimba, netaip kaip sudas prie guminiu batu, bet limpa...) Ir Dj Krush - Milight (jei klaustimete kodel, sakyciau del Hitotsu No Mirai. Man patinka mano isivaizduojamas toks oldschool west coast
doggy style-2pac'o garsas... (kosmosas) Cia taip).
Geriausiai Indų tradicinę muziką Vakarų pasauliui atskleidęs sitaros virtuozas. Šis albumas mano mėgstamiausias iš jo diskografijos, kurią man jau pavyko perklausyti. Pavadinimas drąsiai atrodo, tačiau išgirdus muziką, nedrįstu jam prieštarauti.
Queen - Sheer Heart Attack. Visas Queen dainas turiu, bet albumuose nelebai gaudžiausi. Dėl to pradėjau klausytis Queen albumais nuo pačio pirmo Queen I. Sheer Heart Attack albume jau yra pirmas singlas, Killer Queen, pasiekęs Didžiosios Britanijos topus. Pati įdomiausia albumo pradžia. Įdomi Brighton Rock, kur būgnai panašūs į Prodigy būgnus. O čia juk 1974! Daugiau nei pusė šio albumo dainų mane veža. Tikrai geras albumas, geriausias iš trijų albumų, kurios nuosekliai klausiau (Queen I, Queen II, Sheer Heart Attack). Tik galbūt pasigestu perėjimo nuo vienos dainos prie kitos ir tos dvasios, su kuria buvo kuriami Queen I ir Queen II (Queen I buvo įrašinėjamas naktimis, nes tada būdavo pigesnis tarifas). Sheer Heart Attack albumas lyg ir sudėliotas iš visiškai atskirų dainų (kaip ir sekantys albumai), o pavyzdžiui Queen II net nepastebi kai baigiasi daina ir pradeda groti kita.
The Doors - The Doors. Veža psichodelika .
Nereali grupė. Perklausius bet kurį jų albumą dar ilgai jausies kažkaip ne taip. Tokią muziką sunkoka klausyti, tačiau kai ją prisijaukini, norisi dar ir dar. Žinau, kad kai pasibaigs šitas albumas, visi kiti garsai skambės nenatūraliai ir ne į temą. Stilius apibūdinamas kaip ambient/electro/minimal/dub/extreme, bet geriausias turbūt būtų Brain-washing, tai kas lekia tiesiai i pasąmonę.
Xpo rašė: Saulius Mykolaitis - Nieko nepasakyta (kai tiek visi seilėjasi dėl šio "dramatiško likimo" kūrėjo, tai reikėjo prisiverst ir šiais sąskambiais praturtinti savo ausis. man tai jis juokingas. kai kur)
L.S.D. - Elecudinations (Negalvojau, kad tiek skirsis nuo kito jų darbo "A Trip Into Another World", čia toks dub stilius vyrauja visąlaik, kartais pagalvoju, kad ne ta greupė čia. )
Emilliana Torrini - Love In The Time Of Science (Ar tik man vienai ji Bjork primena ? )
Noir Desir - Tostaky (Hmmm...seniai reikėjo jų paklausyt.Labai kokybiška muzika.Aišku, prieš kokius metus,dar labiau būtų patikę...)
1. Anathema - a natural disaster. Labai megstu si albuma. Prisiminta, perklausyta vel.
2. This Empty Flow - Magenta Skycode. Aciu Xpo uz si albuma. Kaip ir sake vienas muzikos ligonis - albumas, keliantis ypatinga jausma. Veikiausiai net geresnis uz "Three empty boys".
3. Regina Spektor - Songs. Vertinu ja uz nuostabu balsa ir originaluma, taciau sitas albumas nuvyle. Isskyrus "Samson". Ten - geris.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. kovo 8 d. 21:46:12
AFI - sing the sorrow
2007 m. vasario 28 d. 21:54:07
madonna - im gonna tell you a secret
rhcp - stadium arcadium
sevendust - animosity
2007 m. vasario 25 d. 17:21:09
O geras, nustebau. Seniau turėjau porą šitos grupės patinkančių dainų, bet niekada giliau nesiknaisiojau po jų kūrybą, daugiau dėmesio skyriau Bjrok soliniams projektams. O pasirodo be reikalo, nes pasidomėti jais tikrai verta. PAtiko beveik visos dainos, geri žodžiai ir muzika gera, visąlaik išlaikomas tempas, nėra vienodumo.
2007 m. vasario 21 d. 21:42:36
2007 m. vasario 21 d. 20:45:22
Niekada ypatingai nedievinau tokios muzikos, trūkumas [subjektyvios] ugnelės. Norah– talentinga atlikėja, gera klausytis kaip foną [to kartais irgi neabejotinai reikia], neįpareigoja ir taip visai smagiai praplaukia.
"Not my friend"- patiko.
2007 m. vasario 14 d. 15:38:34
Queen - A Day At Tha Races
AC/DC - T.N.T
Nirvana - Unplugged In NY
Visi albumai geri, tik perklausius pirmą kartą Unplugged In NY jis man atrodė kažkoks apmiręs. Nei raminantis, nei užvedantis, tiesiog be aistros. Vėliau klausant jis nei užkabino, nei ramino, bet kažkodėl pradėjo patikt. Dabar patinka, bet net nežinau dėl ko.
2007 m. vasario 2 d. 19:43:46
Labai patiko. Animal Collective įrašinėja daugybę garsų, kuriuose paprastai labai retai palieka vietos logikai. Tokios muzikos reikia klausytis, nes svarbus kiekvienas garsas, kuris padeda tik dar labaiu įsigilinti į Animal Collective kuriamą pasaulį. Žinoma, jų kuriama muzika nėra vien tik beprasmių garsų maišalynė, bet paprastam klasuytojui, kuris klausosi populiariosios muzikos, visas šis albumas būtų bevertis. Tačiau mano nuomone, šis jų albumas - geriausias. Džiugu ,kad vis dar yra grupių, grojančių psichodelinę muziką šiais laikais.
2007 m. sausio 31 d. 15:32:41
na, o cia maza dalis, ko paklausiau:
1. Auburn Lull - Alone I Admire. Dar vienas atradimas. Kazkaip paskutiniu metu gal per daug? Kiti ju albumai tokio ispudzio nepaliko. O sio varikliukas - Tidal. (shoegaze su post-rock)
2. destroyalldreamers - à coeur leger sommeil saglant. Miniu dabar tik tai, kas labiausiai istrigo is to, ka klausiau, del to negatyviai atsiliepti sunkoka. Siuose galbut pasigedau kazko naujo, bet atskiri keletas kuriniu - isties nuostabus. Visa albuma vertinant - siek tiek prasciau.
3. The Meeting Places "Find Yourself Along The Way" ir "Numbered.Days". Nezinau, man jie kaip dvyniai. Ta prasme sie albumai. Tas ir nepatiko - naujoves nulis. O siaip gera muzika gamina. Labai kabina. Labai. (indie (kurio nemegstu, bet kazkuo sie suzavejo) maisyta su shoegaze)
4. Siuo metu klausau Rachel's "Systems/Layers". Ir girdziu neiprasta, idomia, malonia ir visokia pozityvia sinteze - post rokas su klasika. Idomu!
2007 m. sausio 29 d. 16:49:15
bang gang "something wrong"
esthero "breath from another"
hooverphonic "the magnificent tree"
dreamfield "take me with you"
bows "cassidy"
baby fox "dum dum baby"
(ce visos trip hop'o stiliaus grupeles, jei kam idomu.. Tikrai verta demesio.. vienas ish geriausiu shiu metu mano atradimu =)P
2007 m. sausio 29 d. 16:26:36
Outlawz - Against All Oddz
The Roots - Game Theory
Snoop Dogg - Tha Blue Carpet Treatment
2007 m. sausio 28 d. 17:32:56
Absurd Minds - Noumenon (ką jums sako sąvoka EBM? nieko, man irgi. ale man tie elektrogotai patink, biški)
Coil - The Ape Of Naples (kolkas labiausiai įsiminė iš visų šito sąrašo dalyvių, rašo, kad experimental)
Bethany Curve - Gold (už šį reiktų padėkot ponui enigmatic. dėkoju. dar vienas puikus šmotas visai neseniai atrasto "shoegaze". čia typo toks stilius?)
Anathema - Judgement (tikėjausi kažko stipresnio.
Depeche Mode - Exciter (pažiūrėjau, ogi nebuvau perklausęs šio albumo. tai labai supykau. šiaip sau)
Nick Cave and the Bad Seeds - Nocturama (kadangi ponas keivas yr mano dievas, tai ką žinau, neblogai)
PJ Harvey - Is This Desire? (nu aš ją tipo myliu, tai ir jos muzika norom nenorom turiu pamilt. vaje, kas nežinot būtinai paklausykit, jin yra mad girl)
2007 m. sausio 28 d. 17:05:44
doggy style-2pac'o garsas... (kosmosas) Cia taip).
2007 m. sausio 28 d. 16:51:40
Geriausiai Indų tradicinę muziką Vakarų pasauliui atskleidęs sitaros virtuozas. Šis albumas mano mėgstamiausias iš jo diskografijos, kurią man jau pavyko perklausyti. Pavadinimas drąsiai atrodo, tačiau išgirdus muziką, nedrįstu jam prieštarauti.
2007 m. sausio 28 d. 12:22:21
The Doors - The Doors. Veža psichodelika
2007 m. sausio 26 d. 20:03:48
Nereali grupė. Perklausius bet kurį jų albumą dar ilgai jausies kažkaip ne taip. Tokią muziką sunkoka klausyti, tačiau kai ją prisijaukini, norisi dar ir dar. Žinau, kad kai pasibaigs šitas albumas, visi kiti garsai skambės nenatūraliai ir ne į temą. Stilius apibūdinamas kaip ambient/electro/minimal/dub/extreme, bet geriausias turbūt būtų Brain-washing, tai kas lekia tiesiai i pasąmonę.
2007 m. sausio 24 d. 16:21:13
labai geras albumas. gaila, kad bus neįvertintas kaip derėtų
2007 m. sausio 23 d. 19:41:21
Saulius Mykolaitis - Nieko nepasakyta (kai tiek visi seilėjasi dėl šio "dramatiško likimo" kūrėjo, tai reikėjo prisiverst ir šiais sąskambiais praturtinti savo ausis. man tai jis juokingas. kai kur)
2007 m. sausio 23 d. 16:59:57
Emilliana Torrini - Love In The Time Of Science (Ar tik man vienai ji Bjork primena ? )
2007 m. sausio 22 d. 19:15:39
Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra - Unza Unza Time (Parsisiunciau įkvėpta Borato
Noir Desir - Tostaky (Hmmm...seniai reikėjo jų paklausyt.Labai kokybiška muzika.Aišku, prieš kokius metus,dar labiau būtų patikę...)
2007 m. sausio 22 d. 16:36:19
2. This Empty Flow - Magenta Skycode. Aciu Xpo uz si albuma. Kaip ir sake vienas muzikos ligonis - albumas, keliantis ypatinga jausma. Veikiausiai net geresnis uz "Three empty boys".
3. Regina Spektor - Songs. Vertinu ja uz nuostabu balsa ir originaluma, taciau sitas albumas nuvyle. Isskyrus "Samson". Ten - geris.